Antonia2016
Fanka BB :)
[emoji123] superU mnie po wizycie wszystko ok .Przeziernosc 1.7. A dzidzius ma juz 62 mm :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji123] superU mnie po wizycie wszystko ok .Przeziernosc 1.7. A dzidzius ma juz 62 mm :-)
13 tydz a dokladnie 12+5Kitqa w internecie są same zdjęcia dziewczynek i chłopców w 20 tygodniu pokazane na podstawie potty shot bo z profilu nic nie widać No chyba ze był to super specjalista i faktycznie nie musiał zaglądać między nóżki
Aleksandra wstawiałam zdjęcie z 7 tygodnia ale dziewczyny pisały ze ciężko ocenić z teorii ramziego bo dziecko jest po srodku potem wstawiałam zdjęcie z 11 tygodnia i dobrze było widać nuba to napisały ze dziewczynkowy ale może się zmienić bo to wcześnie jest. Potem wstawiałam z 13 tygodnia i nie szło nic odczytać bo dziecko było odwrócone :/ zgadza się ja tez miałam niska betę ok 145 przyrost ale tak samo jak Ty czuje ze to dziewczynka
Andzelisia przeziernosc bardzo ładna który jesteś teraz tydzień? Ja byłam w 13w1d i dziecko mierzyło 6,6cm co odpowiadało 12w6d Wiec tylko 2 dni różnicy było.
Czy możecie mi podać dziewczyny kontakt do tarota może być w wiadomości na priv bo chciałabym zobaczyć jak to u mnie wyjdzie
Kitqa w internecie są same zdjęcia dziewczynek i chłopców w 20 tygodniu pokazane na podstawie potty shot bo z profilu nic nie widać No chyba ze był to super specjalista i faktycznie nie musiał zaglądać między nóżki
Aleksandra wstawiałam zdjęcie z 7 tygodnia ale dziewczyny pisały ze ciężko ocenić z teorii ramziego bo dziecko jest po srodku potem wstawiałam zdjęcie z 11 tygodnia i dobrze było widać nuba to napisały ze dziewczynkowy ale może się zmienić bo to wcześnie jest. Potem wstawiałam z 13 tygodnia i nie szło nic odczytać bo dziecko było odwrócone :/ zgadza się ja tez miałam niska betę ok 145 przyrost ale tak samo jak Ty czuje ze to dziewczynka
Andzelisia przeziernosc bardzo ładna który jesteś teraz tydzień? Ja byłam w 13w1d i dziecko mierzyło 6,6cm co odpowiadało 12w6d Wiec tylko 2 dni różnicy było.
Czy możecie mi podać dziewczyny kontakt do tarota może być w wiadomości na priv bo chciałabym zobaczyć jak to u mnie wyjdzie
Magdalena Małota ma konto na fb i bierze 10 zl za tarotaKitqa w internecie są same zdjęcia dziewczynek i chłopców w 20 tygodniu pokazane na podstawie potty shot bo z profilu nic nie widać No chyba ze był to super specjalista i faktycznie nie musiał zaglądać między nóżki
U mnie przyrost bety 165% takze tez chlopczykowy :-)Kitqa w internecie są same zdjęcia dziewczynek i chłopców w 20 tygodniu pokazane na podstawie potty shot bo z profilu nic nie widać No chyba ze był to super specjalista i faktycznie nie musiał zaglądać między nóżki
Pozostaje pogratulowac :-) i trzymam kciuki za bete :-)Ja dzwoniłam i niestety wyników jeszcze nie mam. Ok 12 powininny być. Ale maja tam ruchy.
Ale zrobiłam test z rana i kreseczka bladzioszka jest! Prawie taka jak z wczoraj ale na tym teście z wczoraj jest poprostu wyschnięta i lepiej ja widać. A na tym dzisiejszym po tych 10 minutach już była widoczna
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie po wizycie wszystko ok .Przeziernosc 1.7. A dzidzius ma juz 62 mm :-)