reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Znów mnie zaczyna bolec kręgosłup. Ah mam dziwne złe przeczucia ale wiadomo staram się myśleć pozytywnie. Muszę chyba przestać dźwigać mojego syna bo on już tez ciężki jest. Ale ciężko tak. Mam te same objawy co przy ostatnich poronieniach. Już mi słabo jak tylko pomyśle.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam nadzieje, że to tylko takie strachy! Nie noś synka. Nie dźwigaj, traktuj siebie jak ze szkła. Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama gratulacje!!! widać kreseczkę. Nie myśl że coś będzie nie tak i oszczędzaj się:)
Andzelisia gratulacje zdrowej dzidzi:)
Kitqa również gratulacje!
Życzę Wam wszystkim upragnionych płci i zdrówka przede wszystkim:)
Ja dziewczyny już się pakuje bo jutro ruszamy na Cypr:) Mam nadzieję że będzie to mój czas i wrócę w dwupaku;) Trzymajcie kciuki:)

Imama zobaczysz ze tym razem wszystko będzie dobrze i staraj się o tym nie myśleć co było :*
Andzelisia, Kitqa już jestem po tarocie i wyszło z kart ze chłopak ahhh

Imama i dopóki się dobrze niezagniezdzi dzidzia to nie dzwigaj musisz się bardzo oszczędzać ja w 8 tygodniu krwawilam bo zaczęło mi się odklejać jajo płodowe

reklama
Do góry