reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja dzwoniłam i niestety wyników jeszcze nie mam. Ok 12 powininny być. Ale maja tam ruchy.
Ale zrobiłam test z rana i kreseczka bladzioszka jest! Prawie taka jak z wczoraj ale na tym teście z wczoraj jest poprostu wyschnięta i lepiej ja widać. A na tym dzisiejszym po tych 10 minutach już była widoczna
1502263888-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Widać kreseczki [emoji4]

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Andzelista dobrze ze dzidzia ok, stres juz pewnie trochę mniejszy:)
Imama widac kreski

Dałybyście mi również kontakt do tarota, kusi mnie zeby postawić karty

Andzelisia super ze dzidzia pieknie rosnie:*
Imama och cudownie:)Gratuluje!!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Imama to czekamy dalej na bete i zaciskam kciuki za dzidzie niech się dobrze zagnieżdża i rośnie zdrowa

Andzelisia gratuluję i cieszę się razem z Tobą że dzidzia zdrowa:)

Imama super kreseczki ładnie widać, gratulacje :*
Kitqa tak dobrze na budowie się nie znam ale ja bym chyba nie wytrzymała 3 tygodni i poszła prywatnie na usg oczywiście powiedziałabym ginekologowi ze przyszłam z myślą aby poznać plec nic nie sugerując :) tez myślałam żeby iść wcześniej niż mój ginek wyznaczył mi wizytę u siebie ale jakbym poszła teraz w 16 tygodniu to mogłabym się znów nie dowiedzieć bo faktycznie narządy wyglądają podobnie do 18 tygodnia temu wolałam zaczekać ale u Ciebie od 20 tygodnia powinno być ładnie widać. A chcesz zrobić sobie 3-4d?

Imama, piękne kreseczki. Trzymam kciuki za betę ;)
Kitqa, w 20 tyg spokojnie lekarz wyczyta płeć. Ja bym na Twoim miejscu poszła, po co masz rozmyślać te 3 tyg. Mi w obu ciążach lekarz powiedział płeć w 13 tyg na prenatalnym i się nie pomylił ;) pewnie to kwestia sprzętu, doświadczenia lekarza a i dodatkowo w przypadku męskiej płci mniejsza szansa na pomyłkę ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@przyszlamama no wlasnie! Dlaczego on stwierdzil plec z profilu i wskazal kursorem na wystająca ku gorze lechtaczke ?
emoji53.png
no na litosc boska.
Nie jest mi przykro ze mialaby to byc dziewczynka, tylko chce miec pewnosc choc na 80% i zobaczyc narzady rozrodcze a nie...:/ mam metlik w glowie. Szukam na necie info o lechtaczke w 20tc ale nic nirmalnego nie moge znalezc:( wiesz cos wiecej o budowie, wielkosci lechtaczki?
Moge Ci podac kontakt do tarocistki ale... Widzisz kochana u mnie z tego wiecej problemow niz pożytku... Ale decyzja nalezy do Ciebie

Ja w poprzedniej ciazy rowniez w 13 tyg dowiedzilam sie jaka jest plec :-)

reklama
Znów mnie zaczyna bolec kręgosłup. Ah mam dziwne złe przeczucia ale wiadomo staram się myśleć pozytywnie. Muszę chyba przestać dźwigać mojego syna bo on już tez ciężki jest. Ale ciężko tak. Mam te same objawy co przy ostatnich poronieniach. Już mi słabo jak tylko pomyśle.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry