reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa ktoś tam już siedzi. Na 100% to się można dowiedzieć na porodówce. Zapytaj o potwierdzenie na następnej. A pisałaś coś o tarocie. Byłaś u wróżki? Bo mi właśnie jak byłam rok temu powiedziała ze będę miała trzech synów i o tego momentu zaczęłam już naprawdę myśleć ze nikłe szanse na córkę.
Przyszłamama kciuki za córkę. Może akurat na następnej wizycie się ładnie ułoży i wtedy będziesz miała pewnosc. Najlepsze jak lekarz da zdj usg i wtedy ma się względna pewnosc.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@przyszlamama tez tak wydawalo mi sie z nuba odczytuje sie plec w 12-14tc a nie w 20...
Wiecie moze czy lechtaczka w 20tc jest az tak bardzo odstajaca ? Nie powinna sie "wciagnac" ? I dziewczynke stwierdzic na podstawie warg sromowych a nie...?
Mam nadzieje ze twoje doswiadczenie nabyte podczas ogladania zdj w internecie jest na tyle dobre ze masz racje : )
Nasi lekarze powinni sie zamienic i zrobic nam badania na odwrót!
@Mikallo obys tym razem przeszla gladko badanie i byla szczesliwa [emoji1307]
@Imama spytam się dr co widzi i nawet jej nie powiem co powiedzial ten lekarz [emoji57] taka cwana jestem : )
Tak, poprosilam tarocistke o odp na jedno pytanie i rozlozyla karty, wyszedl wisielec czyli chlopak. Ale to tylko karty... Nie powinnam tego robic bo przez to po pierwsze uwierzylam jej a po drugie za bardzo sie nastawilam na konkretna plec... Mam nauczke. Gdy do niej napislam to byla w szoku, i chce mi cos wyliczać na podstawie daty owu i faz ksiezyca[emoji849] (ale ja konkrtnie nie wiem kiedy byla, bo nie mierzylam tylko wiem mniej wiecej na podstawie sluzu)
Mam nadzieje ze wrocisz do wrozki ze sluczna corka na rekach i powiesz jej ze sie pomylila : ) trzymam za to kciuki [emoji1307]

@ana. masz termin wyliczony na podstawie ostatniej @? Ja mam ciąże teoretycznie starszą od Twojej a termin na 18.02 ;p Nie wiem jak oni to liczą haha

Przyszlamama a z teori ramziego moglas sprawdzić jaka sugeruje plec? Bo przyrost bety chyba miałaś podobny do mnie ja miałam 90 ale dziewczyny pisały ze i tak za późno zrobione więc nie ma co patrzeć.

Na Facebooku dziewczyny napisały że niby chłopiec ale ja i tak uważam że będzie dziewczynka ;)

W ogóle faktycznie komuś ta metoda się sprawdziła? Niby w Internecie jest napisane ze sprawdza się w 97% ale nie powinno sie czytać tego ze zdjęcia bo może być przekrecone. I właśnie mi się wydaje że moje zdjęcie jest przekrecone bo na ekranie widzialam identycznie tak jak wstawiłam czyli po lewej stronie ;)

Imama trzymam kciuki!

@przyszlamama tez tak wydawalo mi sie z nuba odczytuje sie plec w 12-14tc a nie w 20...
Wiecie moze czy lechtaczka w 20tc jest az tak bardzo odstajaca ? Nie powinna sie "wciagnac" ? I dziewczynke stwierdzic na podstawie warg sromowych a nie...?
Mam nadzieje ze twoje doswiadczenie nabyte podczas ogladania zdj w internecie jest na tyle dobre ze masz racje : )
Nasi lekarze powinni sie zamienic i zrobic nam badania na odwrót!
@Mikallo obys tym razem przeszla gladko badanie i byla szczesliwa [emoji1307]
@Imama spytam się dr co widzi i nawet jej nie powiem co powiedzial ten lekarz [emoji57] taka cwana jestem : )
Tak, poprosilam tarocistke o odp na jedno pytanie i rozlozyla karty, wyszedl wisielec czyli chlopak. Ale to tylko karty... Nie powinnam tego robic bo przez to po pierwsze uwierzylam jej a po drugie za bardzo sie nastawilam na konkretna plec... Mam nauczke. Gdy do niej napislam to byla w szoku, i chce mi cos wyliczać na podstawie daty owu i faz ksiezyca[emoji849] (ale ja konkrtnie nie wiem kiedy byla, bo nie mierzylam tylko wiem mniej wiecej na podstawie sluzu)
Mam nadzieje ze wrocisz do wrozki ze sluczna corka na rekach i powiesz jej ze sie pomylila : ) trzymam za to kciuki [emoji1307]

U mnie z ramziego dziewczyny wyczytaly chlopaka i z tarota tez wyszedl chlopak wiec mysle ze 3 synek bedzie :-) poki co nawet swojej dok nie pytam o plec bo pamietam jak sie zawiodlam jak druga ciaza okazala sie synkiem :-)ale teraz juz tak nie mysle.Co ma byc to bedzie :-)zdrowie dzidziusia najwazniejsze.A o plec bede pytac na polowkowym bo ide na takie dokladniejsze no chyba ze wczesniej sama cos ujrze na usg :-)

@ana. masz termin wyliczony na podstawie ostatniej @? Ja mam ciąże teoretycznie starszą od Twojej a termin na 18.02 ;p Nie wiem jak oni to liczą haha
dokladnie tak mi powiedzial, a jak on to liczyl to ja nie mam pojecia :) wyjdzie wszystko jak to mowia w praniu ;) jeszcze czas.
@Imama czekam na wiesci:) i mocno trzymam kciuki.
@andzelisia to najwazniejsze, ze dzidzius zdrowy, fajnie juz masz za soba ten stres.

reklama
Przyszlamama a z teori ramziego moglas sprawdzić jaka sugeruje plec? Bo przyrost bety chyba miałaś podobny do mnie ja miałam 90 ale dziewczyny pisały ze i tak za późno zrobione więc nie ma co patrzeć.

Na Facebooku dziewczyny napisały że niby chłopiec ale ja i tak uważam że będzie dziewczynka ;)

W ogóle faktycznie komuś ta metoda się sprawdziła? Niby w Internecie jest napisane ze sprawdza się w 97% ale nie powinno sie czytać tego ze zdjęcia bo może być przekrecone. I właśnie mi się wydaje że moje zdjęcie jest przekrecone bo na ekranie widzialam identycznie tak jak wstawiłam czyli po lewej stronie ;)

Imama trzymam kciuki!
To zależy jak lekarz trzymał głowice usg a nie co widać na ekranie [emoji4]

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry