reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Już wiem, że będę mieć dziewczynkę! : ) jest cała i zdrowa! : )
Nie powiem spodziewałam się kogoś innego, dlatego nie wierzę już w żadne planowanie płci, objawy, wróżby z obrączki, zachcianki czy nawet w samego tarota, tak, tak tarocistka też się pomyliła.
Cieszę się że będzie mała gwiazdeczka do pary : )
A wy probujcie dalej bo zawsze warto;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziekuję za gratki :)
Moje starania ciezko nazwac profesjonalnym planowaniem plci ale bylo to tak: siemie, awokado, platki owsiane, suszone morele, sok z jablek, sol, mieso, pomidory, ziemniaki, rodzynki, sliwki, banany, sladowe ilosci nabialu, warzywa straczkowe, orzechy, woda wysoko mineralna, b9, kwas foliowy. Wzielam rowniez pod uwage chinski kalendarz a zaplodnienie bylo na koniec owu. A chcialam chlopaka : )
Napisalam ze bedzie "dziewczynka do prary" bo beda dwie siostry i nas ogolnie kompletna czworka :)
Z usg wyszlo ze to juz 20t3d. Nie znam sie na nubach ale z tego co wiem to jesli lezy jest równoległy do kregoslupa to dziewczynka ? Mnie sie wydawalo ze "moj" nub jest pod katem[emoji849] niestety nje mam zdj aby wam pokazac:/ moze byl pod zbyt malym katem, nie wiem, nje chce podwazac lekarza, zna się lepiej powiedzial ze to lechtaczka :)
Macie dwie foty : )
Aaa i u mnie teoria czaszki tez sie nie sprawdzila
1502173358-aaaaaa.jpeg
1502173367-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa jechałam do pracy i na szybko czytałam wiec myślałam ze parka w sensie chłopiec i dziewczynka ;) no tak z tym planowaniem jest Ty chciałas chłopca a jest dziewczynka a tutaj wiekszość z nas sie trudni i próbuje zaplanować dziewczynkę i nie wychodzi...

Dziewczyny dzis o 13.30 mam wizyte prosze o kciuki by było serduszko bo ostatnio wszystkie objawy znikły ani mdłosci nie ma ani boli. Jedynie powiekszone i nabrzmiałe piersi.

Kitqa gratulacje :-) zazdoszczę :-) ja dziś też mam wizyte u gina o 14 ale na w ciąży nie jestem ale planuje :-) Imama czekamy na info :-)

Już wiem, że będę mieć dziewczynkę! : ) jest cała i zdrowa! : )
Nie powiem spodziewałam się kogoś innego, dlatego nie wierzę już w żadne planowanie płci, objawy, wróżby z obrączki, zachcianki czy nawet w samego tarota, tak, tak tarocistka też się pomyliła.
Cieszę się że będzie mała gwiazdeczka do pary : )
A wy probujcie dalej bo zawsze warto;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I tu się potwierdza moją teoria [emoji4] że więcej dzieci jest tej samej płci w związkach [emoji4]
Gratuluję kolejnej córci[emoji173]

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Dziekuję za gratki :)
Moje starania ciezko nazwac profesjonalnym planowaniem plci ale bylo to tak: siemie, awokado, platki owsiane, suszone morele, sok z jablek, sol, mieso, pomidory, ziemniaki, rodzynki, sliwki, banany, sladowe ilosci nabialu, warzywa straczkowe, orzechy, woda wysoko mineralna, b9, kwas foliowy. Wzielam rowniez pod uwage chinski kalendarz a zaplodnienie bylo na koniec owu. A chcialam chlopaka : )
Napisalam ze bedzie "dziewczynka do prary" bo beda dwie siostry i nas ogolnie kompletna czworka :)
Z usg wyszlo ze to juz 20t3d. Nie znam sie na nubach ale z tego co wiem to jesli lezy jest równoległy do kregoslupa to dziewczynka ? Mnie sie wydawalo ze "moj" nub jest pod katem[emoji849] niestety nje mam zdj aby wam pokazac:/ moze byl pod zbyt malym katem, nie wiem, nje chce podwazac lekarza, zna się lepiej powiedzial ze to lechtaczka :)
Macie dwie foty : )
Aaa i u mnie teoria czaszki tez sie nie sprawdzila
1502173358-aaaaaa.jpeg
1502173367-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna dziewczynka [emoji173]

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry