reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Imama kciuki ... Mam takie pytanie czy jest możliwość że owu nie było mimo sluzu płodnego? W tamtym tyg miałam sluz kremowy z pasmami przezroczystego (taki mam płodny nie mam nigdy jajka kurzego) temp ciągle taka sama chociaż był skok36, 77 lecz teraz po tym znowu temp 36,28 na tym poziomie cały czas. Dziś już strzepki błony białej - tkanki na wkładce:szok: zatem zastanawiam się czy pomimo niskiej temp owu mogła wystąpić???

Gosica a może zbyt zdrowo waśnie jesz. Zreszta chyba za dużo czynników. Tu każda może obalić jakaś teorie. Ja przy drugim synu tez byłam wegetarianka i synek jest. Dużo otyłych matek ma córki wiec to napewno nie do końca o to chodzi.
Kruszynka wklej wykres tutaj to zobaczymy. Ale to masz ten cykl co miałaś krwawienie prawda? Czy już miałaś @?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Leeleeth a Ty planowałaś kiedyś płeć?

Nie, trafiłam na wątek jak już byłam w ciąży. Teraz może coś popłakuje [emoji6]

Ale u mnie i u męża wysoki testosteron. A diety mało zdrowe mamy, wiec może za mega zdrowe jedzonko sie weźmiemy i odchudzanie. Mąż ma nadwagę, wiec go odchudzimy. Z diety to gdzieś tu zamieszczałam taki spis co znalazłam na necie. Mama pięciu chłopców, finalnie z dziewczynka. Tylko jeszcze myśle mężowi jakoś dietke walnąc. I zastanawiam sie nad clomidem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama, sama już nie wiem jak to z ta dieta jest. W każdym razie ja np.z dieta za bardzo nie kombinuje. Bardziej podziałam z magnezem, żurawina a przede wszystkim z suplementami dla meza.Zastanawiam się czy nie dodać dla siebie tego saw palmetto. Może za tydz zrobię sobie badanie testosteronu i zdecyduje.
Dzisiaj mam drugi dzień cyklu.mam nadzieje ze castagnus skróci mi troszkę fazę i będziemy mogli działać za OK.2-2,5 tyg ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny które już mają dzieci i te które znają płeć, możecie napisać coś więcej na temat TESTOSTERONU jakie były wartości u was i partnerów? Bo tak sobie czytam i chyba bym się tego trzymała

Ale u mnie i u męża wysoki testosteron. A diety mało zdrowe mamy, wiec może za mega zdrowe jedzonko sie weźmiemy i odchudzanie. Mąż ma nadwagę, wiec go odchudzimy. Z diety to gdzieś tu zamieszczałam taki spis co znalazłam na necie. Mama pięciu chłopców, finalnie z dziewczynka. Tylko jeszcze myśle mężowi jakoś dietke walnąc. I zastanawiam sie nad clomidem.

reklama

Ty masz piątego synka w brzuszku tak? Chyba nie ma żadnej skutecznej metody na zaplanowanie płci, nigdy nie wiadomo nawet jak się nam uda stworzyć te upragnioną płeć to i tak nie wiadomo czy planowanie pomogł. Czy tak miało być że się udało. Ja coś tam próbuje pomóc naturze bo chce wiedzieć że zrobiłam wszystko co mogłam

Do góry