reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Już wiem, że będę mieć dziewczynkę! : ) jest cała i zdrowa! : )
Nie powiem spodziewałam się kogoś innego, dlatego nie wierzę już w żadne planowanie płci, objawy, wróżby z obrączki, zachcianki czy nawet w samego tarota, tak, tak tarocistka też się pomyliła.
Cieszę się że będzie mała gwiazdeczka do pary : )
A wy probujcie dalej bo zawsze warto;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziekuję za gratki :)
Moje starania ciezko nazwac profesjonalnym planowaniem plci ale bylo to tak: siemie, awokado, platki owsiane, suszone morele, sok z jablek, sol, mieso, pomidory, ziemniaki, rodzynki, sliwki, banany, sladowe ilosci nabialu, warzywa straczkowe, orzechy, woda wysoko mineralna, b9, kwas foliowy. Wzielam rowniez pod uwage chinski kalendarz a zaplodnienie bylo na koniec owu. A chcialam chlopaka : )
Napisalam ze bedzie "dziewczynka do prary" bo beda dwie siostry i nas ogolnie kompletna czworka :)
Z usg wyszlo ze to juz 20t3d. Nie znam sie na nubach ale z tego co wiem to jesli lezy jest równoległy do kregoslupa to dziewczynka ? Mnie sie wydawalo ze "moj" nub jest pod katem[emoji849] niestety nje mam zdj aby wam pokazac:/ moze byl pod zbyt malym katem, nie wiem, nje chce podwazac lekarza, zna się lepiej powiedzial ze to lechtaczka :)
Macie dwie foty : )
Aaa i u mnie teoria czaszki tez sie nie sprawdzila
1502173358-aaaaaa.jpeg
1502173367-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa jechałam do pracy i na szybko czytałam wiec myślałam ze parka w sensie chłopiec i dziewczynka ;) no tak z tym planowaniem jest Ty chciałas chłopca a jest dziewczynka a tutaj wiekszość z nas sie trudni i próbuje zaplanować dziewczynkę i nie wychodzi...

Dziewczyny dzis o 13.30 mam wizyte prosze o kciuki by było serduszko bo ostatnio wszystkie objawy znikły ani mdłosci nie ma ani boli. Jedynie powiekszone i nabrzmiałe piersi.

Kitqa gratulacje :-) zazdoszczę :-) ja dziś też mam wizyte u gina o 14 ale na w ciąży nie jestem ale planuje :-) Imama czekamy na info :-)

Już wiem, że będę mieć dziewczynkę! : ) jest cała i zdrowa! : )
Nie powiem spodziewałam się kogoś innego, dlatego nie wierzę już w żadne planowanie płci, objawy, wróżby z obrączki, zachcianki czy nawet w samego tarota, tak, tak tarocistka też się pomyliła.
Cieszę się że będzie mała gwiazdeczka do pary : )
A wy probujcie dalej bo zawsze warto;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I tu się potwierdza moją teoria [emoji4] że więcej dzieci jest tej samej płci w związkach [emoji4]
Gratuluję kolejnej córci[emoji173]

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Dziekuję za gratki :)
Moje starania ciezko nazwac profesjonalnym planowaniem plci ale bylo to tak: siemie, awokado, platki owsiane, suszone morele, sok z jablek, sol, mieso, pomidory, ziemniaki, rodzynki, sliwki, banany, sladowe ilosci nabialu, warzywa straczkowe, orzechy, woda wysoko mineralna, b9, kwas foliowy. Wzielam rowniez pod uwage chinski kalendarz a zaplodnienie bylo na koniec owu. A chcialam chlopaka : )
Napisalam ze bedzie "dziewczynka do prary" bo beda dwie siostry i nas ogolnie kompletna czworka :)
Z usg wyszlo ze to juz 20t3d. Nie znam sie na nubach ale z tego co wiem to jesli lezy jest równoległy do kregoslupa to dziewczynka ? Mnie sie wydawalo ze "moj" nub jest pod katem[emoji849] niestety nje mam zdj aby wam pokazac:/ moze byl pod zbyt malym katem, nie wiem, nje chce podwazac lekarza, zna się lepiej powiedzial ze to lechtaczka :)
Macie dwie foty : )
Aaa i u mnie teoria czaszki tez sie nie sprawdzila
1502173358-aaaaaa.jpeg
1502173367-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna dziewczynka [emoji173]

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry