reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa gratuluje córci i wiedz ze dużo dziewczyn tutaj m.in ja pozytywnie Ci zazdrościmy ;) a w jakie dni mieliście staranka? Tylko raz czy kilka razy? Rozumiem ze kalendarz chiński Ci się nie sprawdził a jak robiłaś wróżbę z obrączki to tez pokazywała cały czas synka nad dłonią i brzuchem :D?
Aleksandra ✊✊✊️ Mocno zaciśnięte na pewno jest wszystko dobrze :) ja miałam największe mdłości od Ok 12 tyg do 14 i teraz już jest Ok ale czuje się różnie bo nie mam apetytu i najbardziej smakują mi rzeczy lekkie jak owoce o słodyczach nie wspomnę :D
Imama jak u Ciebie??? Oby to było to :*

reklama
@kitqa gratuluję zdriwej córci! Szkoda, że nie wyszło po Twojej myśli ale siostrzyczki bedza się super dogadywać :D

To zostałam sama, która planowała chłopca. W czwartek mam prenatalne, może się dowiem ;)

@biedroneczka, @aleksandra_kow ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊ za wizyty, czekam na wieści :)

@Imama jak test?

@andzelusia co u Ciebie?

Czytam Was dziewczyny ale się nie udzielam bo nie mam co pisać. Cały czas trzymam za Was kciuki dziewczyny ;)

Kitqa gratulacje! Mała poprostu była Wam pisana [emoji8]
U mnie dziewczyny dzisiaj 9dpo. Zrobiłam clearblue i negatyw napewno. Ale byłam taka smutna ze zrobiłam jeszcze te z rosmanna i kurde sama już nie wiem ale chyba widzę cień!!!
1502177363-aaaaaa.jpeg
1502177371-aaaaaa.jpeg

Tylko ciężko wiadomo zdjęcie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro jeszcze zrobię testy bo clearblue ma czułość 25 i negatyw a ten 20 i No jakiś cień albo porostu kontrolna linia. Chyba nie chce się nastawiać!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziekuje wszystkim jeszcze raz : )
Mam podobne odczucia ze czesciej w związkach rodzą sie dzieci tej samej płci. Tez tak mysle ze dwe dziewczynki lub dwóch chlopcow chowa się lepiej, takze nie ma tego złego ;)
PrzyszlaMama. Wrozbe z obraczki robilam nad swoją dlonia i nad dlonia meza...sciemy bajery to sa tylko : )
Dodatkowo mysle ze dieta kobiety nie ma znaczenia, a tylko i wylacznie maja znaczenie plemniki ktore wytwarza mężczyzna.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry