reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Marzycielka ja w sumie tez mam takie przeczucia. Ja znów myśle ze za bardzo się stresowałam i może nie wyjsc.
A mieliście staranka raz czy więcej w okolicach owu?
Ja w 8 dc i14 dc. Ale jakoś te testy dziwnie wychodziły i możliwe ze owu miałam w 12 dc i wtedy noc z tego nie będzie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witajcie chwile mnie nie bylo bo bylismy nad Morzem.A teraz moj 4 latek skrecil staw skokowy i zlamal kosc czwartego palca i przez 10 dni ma wogole nie stawac na nodze.takze jest ciezko bo tez staram sie go nie dzwigac ale jakos dajemy rade :-)

Andzelisia to zdrówka dla synka. Oszczędzaj się tez. Ale wiem to ciężko jak dziecko chce na ręce itd. A jak się czujesz? Który masz już tc?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Andziak ja Cie pamietam :) Kiedys pisalysmy , tez mialam 4 synow :) Doczekalam sie w koncu coreczki .

Dziewczyny probowalyscie diety nisko kalorycznej ? Glownie chodzi o to zeby miec niski poziom glukozy we krwi. Dosc czesto mamuski ktore sie odchudzaly zaraz przed ciaza rodza corki.

reklama
Biedronka wit c i wapn to zly pomysl bo wapn niweluje szczawiany ktore powstaja gdy zakwaszasz organizm dieta dziewczynkowa/ Wapn to jak chcesz odkwasic organizm :) . Magnez tylko w formie cytrynianu bo te zwykle sa zasadowe. Witamine C trzeba obserowac bo u wielu podnosi ph zamiast obnizac.

Do góry