reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Zleciało, zleciało ;) Prenatalne mam ustalone na 13+0 (zacznę już 14tc), więc powinno już być widać kto mieszka w moim brzuchu. Nie liczę jednak na dobry humor lekarza, założę się, że na wstępie powie, że są trudne warunki badania bo mam dużo tkanki tłuszczowej (to samo usłyszałam od innego lekarza przy pierwszym dziecku a miałam 13kg mniej!). Raz u niego byłam bo jest też endokrynologiem i nie wspominam tej wizyty zbyt dobrze pod kontem osobowości lekarza, ale specjalistą jest ponoć świetnym! Zobaczymy :)

Mikallo. Juz 13tc! Szok : ) super. Mam nadzieje że samopoczucie masz świetne; ) trzymam kciuki na badaniach.
Kiedy idziesz? Daj znac po

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ale fajnie Maziajka :)Dobrze że dzidzia zdrowo rośnie a jeszcze braciszek zadowolony:)Co więcej chcieć. Już 6 tygodni wow ale zleciało:)

Dzięki dziewczyny! Prenatalne mam dopiero 10.08 czyli za tydzień. Już nie mogę się doczekać! Mam nadzieję, że wszystko ok z dzidziulkiem :D Dam znać po.

@kitqa a Ty kiedy masz teraz wizytę?

@gorligorligor dzięki też tak sobie to właśnie tłumacze nawet lek tak uważa. Dziś idę na monitoring blona się zregenerowala wszystko jest ok. we wtorek były dwa pęcherzyki dominujące dziś idę zobaczyć czy coś z Tego będzie bo męża mam do ndz lek mowi że nie ma przeciwwskazań żeby działać więc mierze temp o czekamy..

reklama
Do góry