reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama a to dziwna sytuacja u Ciebie z testami, u mnie testy sie powoli rozkręcają. Ale tez mam dziwny cykl bo zawsze owu koło 11 dc a dzis mam 13 i dopiero kreska zaczyna ciemniec. Kciuki za cykl zaciskam.

Antonia zazdroszczę tego kompletowania

Goscia test w tym dniu jeszcze niczego nie przesadza, poczekaj dwa dni i powtórz test.

Przyszlamama 12+6 to jest juz 13 tydzień ciazy, 13+0 to juz 14 tydzień.
Ja bym poszła szybciej na usg bo dla mnie czekać miesiąc to wieczność, ale ja jestem niecierpliwa i Lubie wiedzieć na czym stoję.

reklama
Przyszlamama mimo wszystko trzymam kciuki za girl:)do 23 jakos zleci!choc pamietam to czekanie!Ja teraz czekam do 9 na te echo serca..
Ajlak ja poki co jeszcze nic nie mam:p znaczy sie skarpetki i jedne getrospodniczke haha :)
Z przedmiotow to mam po synku wszystko.Jedynie chce karuzele kupic,nosidelko pozniej ..Musze dzis wlasnie ogarnac ciuszki po synku bo moze sie wymienie z kolezanka co teraz bd miala synka a juz corke ma:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Przyszlamama87,ajlak prawdopodobnie powtórzę test. Nie liczę na cud, bo przytulankamialybgc o+12, nie mam pewności co do tego czynie było za późno żeby cos zaskoczyło. Na wszelki wypadek duphaston cały czas biorę.
Buniczek, jak chcesz wyłapywać o+12? Może masz jakieś trafne wskazówki ?;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Przyszłamama z nuba w tym 12t6d było by już widać ale potty to zdecydowanie za szybko. Dopiero od 15 tc ładnie już widać właśnie z dołu. Ja to bym pewnie poszła w 15 właśnie. Wtedy jak się widzi jajka i siurka to myśle ze pewnosc idzie mieć ze synek.
Gosica jeszcze powtórz test. W 12 dpo lepiej myśle robić szybciej moze nie wyjsc.
Ajlak No zawsze tez mi ciemnialy. Byłam pewna ze owu jak zawsze 17-18 dc a tu nagle po 4 h ciemny test strasznie typowy pozytyw a wcześniejszy bez ani cienia.
Dzisiaj temp do góry wiec myśle ze już po owu. Ale będę jeszcze działać co 4 dzień w razie gdyby jednak się coś po przedstawiało bo z tym CLO to temp dziwna tak podwyższona jest i czytałam ze testy tez czasem fałszywy pozytyw mogą dawać.
Buniczek to kciuki za sierpniowe staranka!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Millo mówisz ze przy drugim dziecku racjonalne podejście do wyprawki wygrywa? :-)
Fajnie jak masz sie z kim zamienić na ciuszki.
Imama a dlaczego bierzesz clo? Ty bez problemu zachodzisz w ciąże, wiec czemu to
Ma służyć? Pytam bo jak mi jeszcze ze dwa cykle nie wyjdzie to ide do gin zeby mi cos przepisała.

hej dziewczyny.wpadam na chwile
niespodzianka w postaci ciszy zmieniło moje życie.. Załapałam sie do pracy by mieć jakieś przywileje... Nie mam oznak ciazy tak jak w pierwzej i drugiej ciazy. Odzucilo mnie od kawy i herbaty...nie moge wąchać:( zapachy mnie zabijają
mam okropne checi ns slodkie masakra jakas. a tak ogólnie to ok poza tym ze widzę ze juz mi brzuch wysadzilo...a to dopiero 9tydzien.usg mam 28sierpnia. Nie wierze w siebie ale mysle ze u mnie dziewczynka...a co☺

Ja mam potty shot z 13 tc a w 15tc mi ginka inna niz ten z prenatalnych powiedziala ze to chlopak dodam ze w 13tc lekarz mowil na 80% dziewczynka.

Ale to inny sprzet byl wiec jesli isc sprawdzac to na dobrym sprzecie.

To potty shot Jagody 12tc6d

1501505240-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny,
Imama super wreszcie przyszedł czas Twoich staranek. Rzeczywiście owu przyszła wcześniej ale może to i lepiej, nie było nad czym się zastanawiać tylko wkraczać do akcji;)
PrzyszłaMama dokładnie tak jak piszesz to jeszcze nic nie wiadomo, poczekaj cierpliwie do 23.08, trzymam kciuki za córeczkę:)
buniczek, ajlak powodzenia w tym cyklu;)
Gosica spróbuj jeszcze zatestować za pare dni bo to jeszcze wcześnie, ale powiem Ci że ja kilka razy już próbowałam na O+12 i nic z tego więc teraz będe działać wcześniej bo w moim przypadku to nie wychodzi, chyba ciągle się spóźniam:(
Antonia, Millo ale wam fajnie kurcze :)cieszcie się urokami ciąży:)
Maziajka całuski dla Jagody:)
A ja właśnie w sobote dostałam @, mężuś będzie 05.08 na 3 tygodnie aż więc przystępujemy ostro do działania:) Wreszcie musi się udać!

Hej Kochane jak tam samopoczucie?
U nas straszna duchota jest i ledwie żyje. Spuchła strasznie, zamiast dłoni mam bochny a stopy to kajaki, nawet japonki mnie uwierają.
U mnie niemal wszystko gotowe, torba przygotowana, ciuszki poprawne, łóżeczko przygotowane. Tylko wanienka jeszcze ma przyjść, i wózek oraz fotelik muszę odświeżyć.
To 35tc, pomalutku czop mi odchodzi i pojawiają się regularne skurcze. Już trochę się niecierpliwie
1501506991-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry