reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzięki dziewczyny, nie ukrywam że już jestem wkurzona tymi staraniami. Co cykl to sprawdzam, zapisuję, a potem czekam czy przyjdzie @.
imama duphaston na receptę jest.

reklama
Antonia tak jak już pisałam wcześniej to co pomaga jednej wcale nie musi pomoc drugiej, może nawet zaszkodzić. Mi np po lactovaginalu Ph rosło a innym dziewczyna obnizalo. I tak jak pisała Imama trzeba wszystko dopasować do siebie. Ja też wiem że co bym nie zrobiła to i tak będzie synek ale jestem na to gotowa bo po prostu chce dziecka.Antonia a Ty w szczęśliwym cyklu brałas castagnusa czy tylko sam miovarian?

Imama duphaston kupowałam z innych forum bo bez recepty nie chcą to dac w aptece.
Miovarian tylko. Castagnusa odrzuciłam po 4 pierwszych cyklach bo miałam wrażenie że coś mi popsuł cykl [emoji6]

xnw40tc7sy506vxn.png

Ajlak a kiedy masz wizytę?
Który to już cs?
Nie dziwie się ze się już stresujesz i denerwujesz. Chyba najgorsze jak właśnie robi się wszystko żeby być w ciąży a się nie udaje.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama a Ty tylko teraz w tym cyklu próbowałaś z clo czy jezeli (czego Ci nie życze i trzymam kciuki aby Ci sie udało) Ci nie wyjdzie to w kolejnym tez bedziesz brać clo?

Marzycielka tak. W tym cyklu brałam clo 3-7 dc. Jak teraz się nie uda to nie będę już brała.
Zreszta bałabym się ze jeszcze mogę się przestymulowac i jeszcze jakieś problemy mieć bo zawsze mialam owulacje. Ale czytałam ze nawet do 6 tyg jeszcze działa wiec myśle ze jak się nie uda to jeszcze jakieś tam plusy mogą być w organizmie.
Narazie testy całkiem negatywne. Śluz troszku się zmienia ale ogólnie to nie to chyba. Myśle ze będę miała owu tak jak zawsze 17-19 dc. A dzisiaj mam 13 dc wiec może za szybko.

Imama ja też mam dziś 13 dc i podobnie jak Ty mam mieć owu 16-18 dc. ;-) ale ja pewnie też od następnego cyklu zacznę brać clo.

Dziewczyny która się stara jeszcze teraz o dzidzie? A która testuje?

Marzycielka, ja będę niedługo testowała ;) jutro 7dpo, wiec pewnie we wtorek zatestuje. Moj pierwszy cykl starań, o+12, nie liczę ze się udało ...

Imama to bedzie moj 7 cs, na wizytę sie nie wybieram bo byłam 3 tygodnie temu akurat było dzień po owu i gin mowila ze wszystko jedynie idealne na ciąże, tylko ciazy brak
Umowilas sie na monitoring ?

Antonia, millo jak tam zakupu wyprawkowe?
Kupujecie juz cos?

reklama
Marzycielka, dziękuje bardzo ;) cały czas była niska temperatura. Dzisiaj jest 7-8 dpo umiałam skok 3 kreski. Wczoraj mocno mnie zakuło w jajniku. Wiem, ze chyba zaczynam sobie wkręcać;)

Do góry