reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Sylwia przepraszam :zawstydzona/y:;-) do jutra mi przejdzie :-(

Kari to na bank fasoleczka mała :szok::-):tak: mnie też tak wyszło i teraz już 9 tydzień :szok::tak:
bershka też wyszła Ci ta druga kreseczka taka słaba??Jak by była fasolka to urodzi się w tym miesiącu co i ja -:)
Na razie nie dziękuje za gratulację bo nie chcę zapeszyć zrobię to dopiero jak będę pewna w 100%

reklama
Ja dzisiaj rano zrobiłam sobie test ,chociaż mam jeszcze trzy dni do spodziewanej @ wyszły mi dwie kreski!!

Kari, bardzo Ci zycze aby Fasolka sie utrzymala i wredna @ nie przyszla!!!:tak::-D:-)

Ja termin @ mam na 7go w sobote i chyba jajko zniose do tego dnia;-). Dzis przed praca pewnie tez kupie sobie test aby juz lezal w pogotowiu na sobote.

witam dziewczyny...
Czarodziejak a jakie autko maz Ci kupil??Ja swojego probuje namowic na nowe auto ale cos nie bardzo chce sie zgodzic;-(poza tym mowi ze kasa bedzie potrzebna na mieszkanie bo za 2mce odbieramy wlasne mieszkanko;-)
royanna nie martw sie jakos sie ulozy...fasolka najwazniejsza...jak ja bymbyla w takie sytuacji jak Ty czyli prawdopodobnie z fasolka olalabym prace i zajela fasolka aby rosla zdrowo...a potem znajdziesz sobie coslepszego...w koncu kryzys sie skonczy;-)
kari 27 kochana gratuluje to napewno fasolka;-) a ja siedze w pracy i marze aby szybko zajsc w ciaze ale widze ze ciezko z tym moze byc skoro do 18godz od owolki da sie to zrobic ehh zycie:-)

A teraz zmykam obiadek gotowac bo na 15 jade do pracy:(
Ale pewnie wieczorkiem zajrze, bo juz jestem nalogowcem BB :)

bershka przeczytałam to co pisałaś w grudniu ,więc ja też mam taką słabą kreseczkę ta drugą a cycochy to od jakiś 12 dni są tak nabrzmiałe i wielkie że nie moge nawet kurtki dopiąć ,więc może to naprawdę fasolka.

Cześć dziewczynki

Zaniedbuje Was tu ostatnio wiem...ale pracy duzo i czasu mi brakuje ...własnie wróciłam z chłopakami ze spacerku i Tomuś śpi , a ja sie odrabiam...

NO i wczoraj zawitała u mnie @@@@@...wiec zaczęłam odliczać znów...
Swoja droga dawno tak mnie nie bolało wszystko przy @@.
Do gina mojego nie ma i sie zastanawiam czy nie odpuścic tego cyklu z lekarzem....z drugiej strony mi szkoda.....a moze poczekac do maja czerwca.....

Pije zalegą kawkę.....

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny!
Jestem w końcu...kilka dni mnie nie było, ale to dlatego że byliśmy z M w weekend u mojej mamy i brata - a mieszkają 100 km od nas. Więc weekend bardzo rodzinnie spędzony :-) U mnie dziś 3ci dzień kolejnego cyklu i wszystko od nowa... ;-) Ale jestem dobrej myśli.

Buziaki dla Was! Później poczytam co i jak u każdej z osobna :tak:

reklama
witam..dor1976 wwitamy na naszym bb,anufifi co jest czemu takie ztrezygnowanie,walcz kochana a efekt koncowy bedzie piekny bedziesz miec fasolinke,nie poddawaj sie prosze cie idz do innego lekarza moze on cos innego powiedoprazi dopatrzy,a potem w marcu odwiedzisz swojego lekarza a moze juz z wynikiem pozytywnym..bereshka no szkoda ze oblalas .ale co ty nie pierwsza i nie ostatnia,nadrobisz to i bedzie dobrze,nie smuc sie nie miej dola bo fasolinka to odczowa,fasolinki kochaja swoje mamy szczesliwe i usmiechniete,a gdy bedziesz smutna to i fasoplinka to odczuje,a jak samopoczucie?aga wszystko bedzie dobrze jutro u lekarza,jak tylko wrocisz od lekarza daj znac i wklej fotke z usg moze uda sie juz podgladnac co jest..kari to napewno fasolinka daje znaki ja tez pierwszy objaw jaki mialam to cycuchy tak mnie bolaly ze szok.ale teraz jest juz oki..jarzebinko gdzie sie podziewasz jak samopoczucie,beti a my tu czekamy na ciebie z niecierpliwoscia,co takiego nam opowiesz!!!ania margarita sylwia czarodziejka pyszczek i wszystkie inne odzywijcie sie..

Do góry