reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam i ja....
po dwuch dniach nieobecnosci ciezko narobic Was...
i tak newiem czy wszystko przeczytalam:zawstydzona/y:

Aniu księzniczka prześliczna jaka już duża:tak:.... piękna;-)

Pixela brzusia to ja tam niewidze:-D ale powiem Ci ze masz tak jak ja mi dopiero koło 6miesiaca zaogragliło...... poprostu szczuplutka jesteś i temu....

kiki super ze wszystko ok, ja mam wizyte jutro... oby wszystko było ok:zawstydzona/y:

berska gratuluje ciociu!

ptasiorek to zdjęcie Twojej malej jest przeurocze:zawstydzona/y::tak::tak:

anuffi nowy ginekolog mówisz to może nawet dobrze sama mowilas ze dziwnie bys sie czuła mówiąc twojemu ze niedostosowałas sie do jego zasad... a tak nowy ginek nowe zasady....;-)

Czarodziejko tak masz racje niema jak miec prawko i swoje auto:-):tak: ja musiałam moje sprzedać bo sie budujemy ale jak się odkujemy to sobie kupie:tak:

Sylwus wyspana???

Beti Ty łobuzie najpierw nam piszesz coś ciekawego a potem znikasz.... :p

ciekawe jak tam ASUS .... ma ktoś jakies wiesci czy juz po porodzie????

jarzębinko jak samopoczucie który to juz tydzień??? zapomniałaś o Nas!!!!

Witam nowe dziewczynki;-):tak::-)

reklama
:-:)-:)-:)-:)-( wiem, zet o może błahostka ale oblałam egzamin na uczelni :-:)-:)-:)-:)-( mam już dzisiaj doła do końca dnia :-(

Bershka przez całą moją pierwszą ciąze chodziłam do szkoły był to ostatni rok i bardzo duzo zaliczeń ale mówiłam sobie że jak sie coś niepowiedzie niebede się stresować i niestresowałam się ... musisz troche dać na luz , egzamin da sie zaliczyc nic strasznego sie nie stało.... uśmiechaj się tu i niedołuj się nam:tak:;-)

Dziendoberek dziewczyny:)

Dzieki Kochane! Macie racje, nie mam co się dołować. Przemyślałam wszystko i jednak mam nadzieje, ze ta fasolka zagnieździ ie u mnie w brzusiu. Bo rodzina najwazniejsza. Dzieki Ptasiorku za piekne slowa prawdy! Tez uwazam, ze nie ma co odkladac baby, tym bardziej ze mlodsza nie bede, tu mam jakies zatrudnienie, a po macierzynskim znajde cos lepszego! Jeszcze raz Wam DZIEKUJE! Od razu mi lepiej!

Hej dziewczynki !!!!!!Ja dzisiaj rano zrobiłam sobie test ,chociaż mam jeszcze trzy dni do spodziewanej @ wyszły mi dwie kreski!! ,ale ta druga bardzo jasna więc na razie się nie napalam chociaż na pewno poprawiło mi to humor i bardzo bym chciała żeby była fasolka.Pozdrawiam Was wszystkie !!!!!!!!!!!!!!

Dzien Dobry:))))
Agus...ojj ospalam... jak niemowle:zawstydzona/y: ..zasnelam predzej jak moje chlopaki :-D mamy umowe ze o 21 ida na gore do lozek..nie ma to ..tamto..ida i juz:sorry2: .. ale czy zasna zaraz czy za godzine to ich sprawa:-) ..ale jak ja sie kladlam ok 22.. to jeszcze cos slyszalam ale glowa do podusi .. i .. bylo po mnie:zawstydzona/y::-D
Bereshka..ale mnie wystraszylas.. Kobieto:wściekła/y:...po tylku dostaniesz:tak:..Oblany egazmin to nie koniec swiata;-)..poprawisz i bedzie ok.. a Teraz to sie nie denerwuj bo Dzidzi tylko zaszkodzisz:-p...glowa do gory;-)
Czarodziejka.. to z pomoca i do mnie zapraszam:-D:-D Tez KC:sorry2:
Royanna.. Noo ladnie piszesz;-):tak:..i tez prosze.. Glowka do gory!!!;-)
Kari.. to tak po cichutku juz mozna...GRATULOWAC:)))
Buziaczki dla WSZYSTKICH:)))))

Sylwia przepraszam :zawstydzona/y:;-) do jutra mi przejdzie :-(

Kari to na bank fasoleczka mała :szok::-):tak: mnie też tak wyszło i teraz już 9 tydzień :szok::tak:

reklama
Witam, ale w Lublinie dziś wieje :szok:

KARI , GRATULACE będziesz październikową mamusią... jak ja 2 lata temu... tylko Milenka leniuszek wolała do listopada w brzuszku posiedzieć :-):-):-)
Ale się cieszę :-) że wreszcie po krótkiej przerwie są kolejne II kreski na naszym wątku i własnie tego było nam potrzeba, żeby odbudować morale grupy ;-):-D.

Do góry