reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gie-oska wredna @:wściekła/y:, ale za niedlugo znowu staranka:-)
nie wiem czy widziałaś ten:kalendarzyk małżeński
Czarodziejka a masz jeszcze wene do sprzątania?:-)bo wiesz u mnie też by się przydało:-p:-):-):-):-)
Royanna no to nieciekawie się porobiło, ale z drugiej strony mężulo ma racje:-)awans to awans:-) ja myślę, że będzie dobrze i nie ma się co denerwować bo może fasolinka już pod serduszkiem jest:-)
Ptasiorek nakrzyczałaś to zobacz jak się wszystkie prawie tu zaraz wstawiły:-) a tak w ogóle to pięknie to napisałaś...rodzina jest najważniejsza:tak:
Bershka witaj kochana:-) gratulacje ciociu:-):-)trzymam kciukaski za egzamin:tak: a jak się czujesz?
KIKI!!!!! CO U GINA?!?!?!JUŻ PO 20
Anufifi dodzwoniłaś się do gina?
Margaritko DZIĘKUJE:-):-) TY WIESZ ZA CO:-):-) buziaczki:-)
Pixella Wikusia to mała akrobatka nam tu rośnie:-):-)
Sylwia no jak się tak po łepkach śpi jak Ty dziś to się nie dziwie:-):-) śpij słodko kochana:-)

ja też dziś jakaś padnięta jestem, wiem,że wcześnie ale idę się szorować

buziaki

reklama
\hej dziewczyny

ja jestem , ale mam mnóstwo pracy wiec tylko podczytuje....
do gina sie dodzwonilam...niestety wraca do Krakowa dopiero2 marca wiec mam sie zapisac do któregoś kolegi...z efektu nie był zadowolony ( a raczej z braku efektu)

a ja dzisiaj cały dzien w mlecznym śluzie mam ślady krwi...cholera wie co to ...oby zwiastun@ a nie problemy....

o ja anufifi moze to slady juz miesiaczki,to zapisz sie do innego ginekologa bo do 2 marca to dosc daleko..sama jestem ciekawa kiedy ci sie uda,tak bardzo bym chciala by juz byla ta twoja fasolinka...beti a kiedy u ciebie staranka,chyba juz na dniach-co nie?sylwia spij i odpoczywaj..pixella to bedziesz miala dwie artystki-akrobatki ,jedna juz viki masz gryzie mama to urwis maly,a druga akrobatka juz daje dobre znaki w 20tyg..to bedzie artystka dopiero ,pixella a gdzie tam do 40 tyg?gioaska z tego co ja wiem i wyczytalam to tylko 24 godziny sa plodne i jak tu zaciazyc a tym bardziej strzelic w chlopca czy dziewczynke,to naprawde dobrze musimy znac swoje cialo jak aga np czy anufifi,ania i pozostale dziewczyny z tego watku.sylwia fajnie ze liste podpisalas,jutro czekamy na ciebie..margaritko juz pisze u ginekologa bylam wyniki wszystkie dobre,jutro konczy sie 11tydzien wchodze w 12,jak ten czas leci a dopiero co robilam test,jedno co wyszlo zle to te badanie nie wiem jak po piolsku sie nazywa ze nie moge jesc surowego miesa,czesto musze myc rece nie miec kontaktu z psami i kotami,to samo mialam przy poprzedniej ciazy,to troche musze uwazac.a tak to mowil ze wszystko oki.teraz mam termin na 17lutego to zacznie sie wtedy 14tydzien to bedzie robil mi usg moze uda mu sie podgladnac co jest,moze zobaczy siusiaka bo czuje ze chlopczyk,ciekawa jestem czy przeczucie sie sprawdzi...

Hej dziewczynki ja też podpisuję listę .Dziś miałam wolny dzień i pełno spraw do załatwienia bo chyba wam nie pisałam , w maju wychodzę za mąż -;)ale staranka o dzidzie zaczeliśmy wcześniej -;)bo bardzo jej chcemy !!Cały dzień biegałam a to za zaproszeniami ,obrączkami tdp.Pozdrawiam was wszystkie.Jutro będę w pracy to poczytam co u was.

To ten wątek macie jako główny??
bo zaczęłam Was podczytywać i troszkę się pogubiłam :(
Na Staraczki po raz drugi się przywitałam :)To i tu Was powitam i powiem, że zaczynamy starania o kolejne nasze potomstwo :)

Czesc Kochane to i ja na chwilke zagladam :))))
big_smile.png

Słuchajcie ja nie wiem co sie ostatnio dzieje ale chodza zmęczona jak pies....puki widno to jeszcze jako tako ale im blizej wieczora tym wieksze "mam zejscie" Jak sie klade do łóżka ..zasypiam w momencie gdy zamykam oczy!!!!!
sleep.png

Dziś pojechalismy z mężem do jego babci za Warszawe...ja prowadzilam...i nawet sie nie balam...choc w korku postalismy
evil.png
..no i przynajmniej potrenowalam ruszanie i hamowanie...ruszanie i hamowanie.....:-D:-D:-D:-D:-DMusze sie przelamac i zacząc wreszcie jeździc jak trza..bo w koncu nie moge pogardzic autem ktore kupil mi mąz.... :)))) A poza tym ta niezaleznosc jak sie ma.... :) zawsze o tym marzylam i do tego dązylam

Laski ide spac...oczy mi wyłazą z orbit
dobranoc.gif

Beti jutro sie biore za porządki u ciebie ;))))
3_11_6v.gif

Ostatnia edycja:
Wystarczyło nóżką tupnąć i już ładnie się od postów zaroiło :-D

DOR1978, Witaj :-) raczej to on nie główny staraczkowy, ale bardzo fajny :-)

ANUFIFI, to nowy gin się szykuje... "nie ma tego złego", zawsze to nowa opinia i jak ten nowy "rzuci świeżym okiem", to a nóż coś innego doradzi...
A do starego gina zjawisz się w marcu... i może z taką betką, że HO-HO i II grubaśnymi kresencjami, żeby ci kartę ciąży złożył :-):-)

A... BETI znów się kąpie... :-D:-D:-D;-)

a ja Wam jutro po pracy opowiem co mój małżonek odwalił:-):-):-):-):-):-)
buziaki:-):-):-)
dobranoc:-):-)

reklama
Do góry