Gie-oska wredna @, ale za niedlugo znowu staranka:-)
nie wiem czy widziałaś ten:kalendarzyk małżeński
Czarodziejka a masz jeszcze wene do sprzątania?:-)bo wiesz u mnie też by się przydało:-):-):-):-)
Royanna no to nieciekawie się porobiło, ale z drugiej strony mężulo ma racje:-)awans to awans:-) ja myślę, że będzie dobrze i nie ma się co denerwować bo może fasolinka już pod serduszkiem jest:-)
Ptasiorek nakrzyczałaś to zobacz jak się wszystkie prawie tu zaraz wstawiły:-) a tak w ogóle to pięknie to napisałaś...rodzina jest najważniejsza
Bershka witaj kochana:-) gratulacje ciociu:-):-)trzymam kciukaski za egzamin a jak się czujesz?
KIKI!!!!! CO U GINA?!?!?!JUŻ PO 20
Anufifi dodzwoniłaś się do gina?
Margaritko DZIĘKUJE:-):-) TY WIESZ ZA CO:-):-) buziaczki:-)
Pixella Wikusia to mała akrobatka nam tu rośnie:-):-)
Sylwia no jak się tak po łepkach śpi jak Ty dziś to się nie dziwie:-):-) śpij słodko kochana:-)
ja też dziś jakaś padnięta jestem, wiem,że wcześnie ale idę się szorować
buziaki
nie wiem czy widziałaś ten:kalendarzyk małżeński
Czarodziejka a masz jeszcze wene do sprzątania?:-)bo wiesz u mnie też by się przydało:-):-):-):-)
Royanna no to nieciekawie się porobiło, ale z drugiej strony mężulo ma racje:-)awans to awans:-) ja myślę, że będzie dobrze i nie ma się co denerwować bo może fasolinka już pod serduszkiem jest:-)
Ptasiorek nakrzyczałaś to zobacz jak się wszystkie prawie tu zaraz wstawiły:-) a tak w ogóle to pięknie to napisałaś...rodzina jest najważniejsza
Bershka witaj kochana:-) gratulacje ciociu:-):-)trzymam kciukaski za egzamin a jak się czujesz?
KIKI!!!!! CO U GINA?!?!?!JUŻ PO 20
Anufifi dodzwoniłaś się do gina?
Margaritko DZIĘKUJE:-):-) TY WIESZ ZA CO:-):-) buziaczki:-)
Pixella Wikusia to mała akrobatka nam tu rośnie:-):-)
Sylwia no jak się tak po łepkach śpi jak Ty dziś to się nie dziwie:-):-) śpij słodko kochana:-)
ja też dziś jakaś padnięta jestem, wiem,że wcześnie ale idę się szorować
buziaki