reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc Laski :))))
Kari :)))) po cichutku..po kryjomu.....GRATULUJĘ :)
23_131_1.gif

Anufifi nie odpuszczaj!!!!! ja bym poszla w tym cyklu do gina...bo co jak pęchęrzyk sie postawi i nie bedzie chcial sam peknąc?!!!!!
Sylwia ty moja moja :)
23_130_1.gif

bershka Ty nas tu nie strasz smutnymi buźkami!!!!!!!!!!!!!!! A egzaminem sie nie martw..poprawisz!!!!!
23_133_1.gif
JA moje obecne studia zaczęlam w 9 miesiącu ciązy!!!! i tez myslalam jak to bedzie tym bardziej ze pierwsza sesja byla w niedlugim czasie po porodzie!!!!! Dziecko bylo male, mialo wtedy kolki a mi zycie stanelo na glowie! Przez pierwszy rok nie bylam wstanie sie uczyc poniewaz Maciej bardzo mnie absorbowal....ale jakos tak sie ulozylo ze przeszlam bez zadnej poprawki...nie ucząc sie w ogole...i nie chodzi o to ze jestem zdolna..oj nie nie nie:-D:-D:-D po prostu staralam sie radzic sobie jak sie da...bo w koncu kazdy orze jak może:-D:-D:-D Teraz juz 3 rok i licencjat w lipcu....patrząc wstecz byly jakies poprawki...ale czuje wewnatrznie ze chyba mialam szczegolna opieke u Najwyzszego!!!!! Bo tyle razy ile poszlam jak głąb i zdawalam....ehhhhh. Pamietaj ze Pan Bog blogoslawi wraz z narodzinami dziecka!!!!!!

reklama
Hej Pyszczek ...to my znów idziemy niemal łeb w łeb....ja dzisiaj 2 dzień cyklu....ale ja chyba odpuszczam zastrzyki i wizyty w tym cyklu....serducho do 13 dc a potem niech sie dzieje wola nieba ......

Czarodziejko to miałaś identycznie jak ja :-D na licencjat poszłam 2 tyg przed porodem, synek był mało absorbujący i jakimś cudem obroniłam licencjat a teraz robie mgr z drugim dzieciątkiem w brzuszku :szok::-D:-D:-D tylko, że licencjat skończyłam na prywatnej uczelni teraz studiuje na Uniwersytecie śląskim i jest bardzo ciężko, ale dam radę , dzięki za słowa otuchy

powiedzcie mi tej tępej pale jak się wkleja suwaczek bo zaraz urodzę :-D

jak wklejam np z lilypie to wyskakuje mi hasło INVALID i dooopa :angry::angry::angry::angry: chyba, ze w złm miejscu wklejam, ma którąś cierpliwość do mnie i mi wytłumaczy łopatologicznie ? :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Bershka kochana nie smutaj, poprawisz:tak:
Aguś bo już późno było i leciałam spowrotem do łóżeczka:-)
Royanna i tak trzymaj:tak::-)no i koniecznie wieczorkiem zaglądnij:-) miłej pracy:-)
Kari cichutkie gratulacje!!!!!!!!:-):-):-):-)oby to była fasolka:-)
Sylwia jak tam śpiochu?:-p:-) wyspałaś sie?:-):-)
Ptasiorek a u mnie jak wieje dziś:szok: brrr aż nic się nie chce
Gie-oska :-)
Anufifi kochana,jakiś czas temu powiedziałyśmy, że będziemy razem fasolkować:-):-):-):-) więc jak Ty to i ja, a jak ja to i Ty,:-):-):-)więc luty nasz:-):-):-)
Pyszczek witaj po długim weekendzie:-):-)
Kiki a u Ciebie ryba kiedy będziemy znały płeć? jak się czujesz?jesz już troszkę więcej?:-)
Czarodziejka gratulacje samodzielnej jazdy bez stresu:-) ja sobie nie wyobrażam bez autka, znajomi się smieją, że niedługo to chodzić zapomne:-):-):-) jak sprzątanko u mnie?:-):-):-):-)

a mój wczoraj stwierdził, że nie będzie tak długo czekał i teraz będzie silnie pracował codziennie:-) (napisałam troszkę na 28)wczoraj już zaczął:-):-)stwierdził, że jak tak dalej pójdzie to wcześniej doczeka się wnuków niz dziecka:-):-) więc powiedział, że będzie mnie molestował ile i kiedy się da:-):-)wczoraj na to przystałam i nawet byłam zadowolona z takiego obrotu sprawy, ale dziś juz wątpliwości dostałam i stwierdziłam, że jednak abstynencji od wczoraj ciąg dalszy:-) wg mojego suwaczka mam 5 dni do owulacji, więc jakby co to plemniczki raczej nie wytrzymają, a w czwartek chce iść na monitoring, chyba nie będzie za późno co?:confused:
ale z drugiej jeszcze strony podobało mi się to porwanie pod prysznic:-):-):-):-):-)i dalej gdzieś tam:-):-):-):-)
echh juz nic nie wiem:-):-)

a tak w ogóle to witam niewitane i buziaczki śle dla wszystkich i każdej z osobna:-):-):-):-)

?

Do góry