reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc Laski :))))
Kari :)))) po cichutku..po kryjomu.....GRATULUJĘ :)
23_131_1.gif

Anufifi nie odpuszczaj!!!!! ja bym poszla w tym cyklu do gina...bo co jak pęchęrzyk sie postawi i nie bedzie chcial sam peknąc?!!!!!
Sylwia ty moja moja :)
23_130_1.gif

bershka Ty nas tu nie strasz smutnymi buźkami!!!!!!!!!!!!!!! A egzaminem sie nie martw..poprawisz!!!!!
23_133_1.gif
JA moje obecne studia zaczęlam w 9 miesiącu ciązy!!!! i tez myslalam jak to bedzie tym bardziej ze pierwsza sesja byla w niedlugim czasie po porodzie!!!!! Dziecko bylo male, mialo wtedy kolki a mi zycie stanelo na glowie! Przez pierwszy rok nie bylam wstanie sie uczyc poniewaz Maciej bardzo mnie absorbowal....ale jakos tak sie ulozylo ze przeszlam bez zadnej poprawki...nie ucząc sie w ogole...i nie chodzi o to ze jestem zdolna..oj nie nie nie:-D:-D:-D po prostu staralam sie radzic sobie jak sie da...bo w koncu kazdy orze jak może:-D:-D:-D Teraz juz 3 rok i licencjat w lipcu....patrząc wstecz byly jakies poprawki...ale czuje wewnatrznie ze chyba mialam szczegolna opieke u Najwyzszego!!!!! Bo tyle razy ile poszlam jak głąb i zdawalam....ehhhhh. Pamietaj ze Pan Bog blogoslawi wraz z narodzinami dziecka!!!!!!

reklama
Hej Pyszczek ...to my znów idziemy niemal łeb w łeb....ja dzisiaj 2 dzień cyklu....ale ja chyba odpuszczam zastrzyki i wizyty w tym cyklu....serducho do 13 dc a potem niech sie dzieje wola nieba ......

Czarodziejko to miałaś identycznie jak ja :-D na licencjat poszłam 2 tyg przed porodem, synek był mało absorbujący i jakimś cudem obroniłam licencjat a teraz robie mgr z drugim dzieciątkiem w brzuszku :szok::-D:-D:-D tylko, że licencjat skończyłam na prywatnej uczelni teraz studiuje na Uniwersytecie śląskim i jest bardzo ciężko, ale dam radę , dzięki za słowa otuchy

powiedzcie mi tej tępej pale jak się wkleja suwaczek bo zaraz urodzę :-D

jak wklejam np z lilypie to wyskakuje mi hasło INVALID i dooopa :angry::angry::angry::angry: chyba, ze w złm miejscu wklejam, ma którąś cierpliwość do mnie i mi wytłumaczy łopatologicznie ? :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Bershka kochana nie smutaj, poprawisz:tak:
Aguś bo już późno było i leciałam spowrotem do łóżeczka:-)
Royanna i tak trzymaj:tak::-)no i koniecznie wieczorkiem zaglądnij:-) miłej pracy:-)
Kari cichutkie gratulacje!!!!!!!!:-):-):-):-)oby to była fasolka:-)
Sylwia jak tam śpiochu?:-p:-) wyspałaś sie?:-):-)
Ptasiorek a u mnie jak wieje dziś:szok: brrr aż nic się nie chce
Gie-oska :-)
Anufifi kochana,jakiś czas temu powiedziałyśmy, że będziemy razem fasolkować:-):-):-):-) więc jak Ty to i ja, a jak ja to i Ty,:-):-):-)więc luty nasz:-):-):-)
Pyszczek witaj po długim weekendzie:-):-)
Kiki a u Ciebie ryba kiedy będziemy znały płeć? jak się czujesz?jesz już troszkę więcej?:-)
Czarodziejka gratulacje samodzielnej jazdy bez stresu:-) ja sobie nie wyobrażam bez autka, znajomi się smieją, że niedługo to chodzić zapomne:-):-):-) jak sprzątanko u mnie?:-):-):-):-)

a mój wczoraj stwierdził, że nie będzie tak długo czekał i teraz będzie silnie pracował codziennie:-) (napisałam troszkę na 28)wczoraj już zaczął:-):-)stwierdził, że jak tak dalej pójdzie to wcześniej doczeka się wnuków niz dziecka:-):-) więc powiedział, że będzie mnie molestował ile i kiedy się da:-):-)wczoraj na to przystałam i nawet byłam zadowolona z takiego obrotu sprawy, ale dziś juz wątpliwości dostałam i stwierdziłam, że jednak abstynencji od wczoraj ciąg dalszy:-) wg mojego suwaczka mam 5 dni do owulacji, więc jakby co to plemniczki raczej nie wytrzymają, a w czwartek chce iść na monitoring, chyba nie będzie za późno co?:confused:
ale z drugiej jeszcze strony podobało mi się to porwanie pod prysznic:-):-):-):-):-)i dalej gdzieś tam:-):-):-):-)
echh juz nic nie wiem:-):-)

a tak w ogóle to witam niewitane i buziaczki śle dla wszystkich i każdej z osobna:-):-):-):-)

?

Do góry