reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam ponownie wieczorkiem.anufifi a moze jednak tak zrob jak pisalas moze uda sie bez ginekologa zastrzykow,moze wyluzuj poddaj sie emocja i moze akurat..beti kochana to fajny ten twoj mezus jak dalej bedzie tak wywijal to znowu bedzie dziewczynka,ale czasami faceci wiedza co robia.!beti 17.2 bedzie mi robil ginekolog usg to moze cos podpatrzy w co bardzo watpie,choc sama nie wiem czy tak naprawde chce wiedziec co bedzie.no zobaczymy..ja dzis wysprzatalam cale mieszkanie.potem byly kumpele na ploteczkach,jem juz troche wiecej ale nie opycham sie jak zjem za duzo to mi zle wiec wole malutko..

reklama
BETI, mój podobnie gada...:tak: ostanio jak wykres na 28dni uzupeniałam, zajrzał mi przez ramię i powiedział, że od tej matematyki to się dzieci nie robią....:-D i zaprasza do sypialni, żeby wypróbować jego aktywną metodę ;-):-D

Witam Ponownie:)))
Dziewczyny nooo faceci to sa dobrzy z tymi ich sposobami:-D:-D oby byly trafne;-) Ale wiecie fajnie ze oni tak do tego podchodza.. jakos wtedy razniej ze nie jest sie w tym wszystkim samemu:tak::-)

No kochane ...mój to samo ...jak ostatnio byłam załamana to powiedział ze od siedzenia na forum sie nie zachodzi w ciążę a on mi może dzidzie zrobic.......ahhhh faceci

..ahhhh... może tak czasem im zufać ;-):-D....i tak jak JARZĘBINKA poddała się metodom męża i fasolka odrazu im wyszła :-D
Tylko tej płci, to się z nimi raczej zaplanować nie da :sorry::-D Raczej loteria... No cóż.. coś za coś... :eek::-D

kurde ...po co nam to było
człowiek by nie wiedział ze da sie to jakos zaplanowac ( z mniejsza lub wieksza skutecznością) to bysmy juz lada moment rodziły a tak.....

no właśnie, a u mnie dziewuszka murowana jak nic hehe:-):-):-):-)

Kiki no wywija i rzeczywiście jak tak dalej pójdzie to córcia będzie napewno:-):-) nic a nic nie chciałabyś wiedzieć?;-);-):-):-):-)
Ptasiorek mój na początku też wyliczał, a teraz już mówi, że ta matematyka kobieca to bzdury opowiada:-):-):-)
Sylwia masz racje dobrze, ze na spokojnie w tych naszych eksperymentach chcą uczestniczyć, dla mnie to bardzo ważne:-)
Anufifi Twój Ci zrobi , a my pomożemy hehe:-):-):-)

a mój chodzi i marudzi, że poprawkę trzeba robić bo lipa będzie:-):-):-)

reklama
Do góry