reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej dziołszki :)

Ja sie melduję ...próbuje sie dzisiaj dodzwonic do gina bo kazał mi z wynikiem bety dzwonic..chyba sie nie ucieszy...no i nie wiem kiedy mam isc do niego....

a tak dzisiaj miałam pracowity dzień i jeszcze teraz siedzę nad rozliczeniem do NFZ ...

a moze popołudniowa kawa? herbata?

Alo Alo :))))
Royanna- Zenada z takim wynagrodzeniem....i weź z taka pensja zaplanuj sobie nastepne dziecko, czy np wakacje..czy cokolwiek innego....Az szkoda gadac!!!!
buuu.gif

Anufifi- to ja kawke poprosze ;))))
Sylwia GDZIE JESTES MA JEDYNA? :))):-D:-D:-D
A ja sie dzis nachetalam...od rana ze szmata latalam..jakas faza na sprzatanie mnie dopadla!!!!:sorry2::sorry2::sorry2: podlogi to mylam nawet pod meblami i odsowalam wszytsko!!!! ale jak sie teraz chata lśni :))))) A moze to ja potrzebowalam sie jakos oczysci? :))))

No i weekend się skończył... a tu ciągle wątek pustkami świeci...
Gdzie ten entuzjazm w starankach :confused:... przecież niektóre z nas zaczęły odliczanie do owulki... No właśnie BETI, gdzie ty się podziewsz :confused::-)
Wzywam więc, kochne moje proszę się pojawić listę obecności podpisać :-D

Podpisuje liste:tak: Macie racje...weekend a niedziela szczególnie to taki rodzinny dzionek- mozemy pobyć razem i delektowac się tym co mamy:tak:
Ale juz jestem - od nowa to samo:dry:
ptasiorek racje masz...entuzjazm opuscił te progi:szok: toz to tak nie moze byc- bo i mnie się zacznie udzielac:dry::sorry2:
Czarodziejko i ja miewam takie dni o ile mi Niki pozwala:tak: ale pozniej czuje sie usatysfakcjonowana i zmeczona zarazem.Jak widac efekt to wtedy pysio się cieszy.To moze popołudniowa kawka albo co?
anufifi co gin powiedzial?
kiki pisz zaraz jak przyjdziesz co tam u Twojego lekarza.
Bershka gratulejszyn:-D nowa mała istotka na swiecie:tak:
royanna ło matko :szok: sie porobiło co:sorry2: nawet satysfakcji z "awansu" nie ma :dry:Bo dali jedno a zabrali drugie.Ehhh... ale powiem Ci,ze ptasiorek ma racje wtym co napisała:tak: Takze głowa do góry, pierś do przodu i pokaz i im wszytskim ,ze bedzie dobrze:tak:
gie-oska witam Cie:-) luty to piękny miesiąc- ja w swoje urodzinki urodziłam Niki wlasnei w lutym:-p No i w ogole...dzien zakochanych jakiś jest i tak jakoś- moze i dla Ciebie bedzie to magiczny m-c czego Ci zycze:tak:
Ania córcia rosnie oj rosnie.Ale synus twoj mnie i tak rozczulił :-p wiesz- mam bzika:-D

No dobra - podpisane teraz czas zrobic cos pozytecznego.Do miłego kobietki.

Aniu..ja juz ze swoja Wiki nie moge sie uporać....dzis mnie mały drań ugryzł tak mocno, ze mam krwaiaka!!!..ona jest jak małpka...potrafi zrobic fikołka bez opierania sie na raczkach!!!!! cwana jest jak cholera, jak druga mała bedzie taka zywa, to na kolejne dziecko siły mi nie starczy....a chyba zapowiada sie, ze jednak bedzie bo mnie cały dzień okłada po pecherzu a to dopiero 20 tydz!!!! oby mi brzucha nie rozsadziła...

hej dziewczyny..wlasnie w jakiejs gazecie przecytalam ze w ciaze mozna zajsc tylko w ciagu doby od owulacji...ale czy tak naprawde jest ze w ciaze mozna zajsc tylko w jeden dzien w miesicau??To chyba jakas sciema???i co zadna nie ma dobrego kalendarzyka do liczenia dni plonych?/pozdrawiam Was goraco;-)

Widzę, że ponaglenie pomogło i lista powoli podpisywana. :tak::-)
GOSIU, a nawet gorzej, bo ponoć komórka jajowa jest zdolna do zapłodnienia tylko 12-18godzin, a niektóre źródła podają, że być może tylko przez 6...:baffled: ale cała nadzieja w plemniczkach, żeby przyczajone czekały na nią (na dziewczynkę) lub doleciały do niej w porę (na chłopczyka)... ot cala filozofia :sorry2::-D:-D łatwo powiedzić, trudniej zrobić ;-):-D:-D

reklama
Witam Dziewczynki:)))
Więc i ja wpadłam się "odhaczyć" na liscie obecności ;-)...Mam nadzieje ze moja nieobecność usprawiedliwicie:-);-)..Jutro bede juz z Wami normalnie;-)..Ale dzis padam ze zmeczenia... myslalam ze pospie troszke popoludniu ale nie potrafie.. tylko sie przewracalam z boku na bok..:baffled: Wiec mi jeszcze dzisiejszy dzien wybaczcie:zawstydzona/y::-)
Kolorowych Dziewczynki ....

Do góry