reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa ja w 1 ciąży robiłam sama sok kiszonych buraków i piłam że względu na anemie. Teraz od 1,5 tygodnia też piję ale z Kauflanda ma dobry skład. Nie cala szklankę codziennie pije. Polecam bo pod koniec pierwszej ciąży wyniki miałam wzorowe A na samym początku zaczynałam z anemia :)

reklama
Kitqa ja tylko z kiszonych umiem przełknac:)
Leeleeth w ktorym tyg jestes?Ty masz na wrzesien nie?
Trzymam kciuki by Dzidziuś siedzial jak najbezpieczniej dla Niego:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem w 33tc, ale ostatnio przed szpitalem odszedł mi czop. I tak sie martwię.
Termin mam na 10-15 wrzesień wiec jeszcze sporo czasu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem w szpitalu krwawie . Zrobili bete i czekają czy urósł od tamtego tygodnia mam bóle podbrzusza coraz mozniejsze. W życiu nigdy nie miałam problemów z żadną ciaza a to dopiero początek i możliwe że koniec

Krysztnka, bardzo mi przykro ze to Cię spotkało. Który to tc? Może uda im się opanować sytuacje... trzymam kciuki.

Leeleeth, bądź dzielna i lez jak najwiecej. 33 tc to za wcześnie na poród. Na pewno to był czop?

Leeleeth, bądź dzielna i lez jak najwiecej. 33 tc to za wcześnie na poród. Na pewno to był czop?

Lekarz nie miał wątpliwości niestety [emoji17]

@kruszynka mam nadzieje ze to fałszywy alarm, trzymam kciuki za Was [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth kurcze lez i sie nie ruszaj normalnie:*Musi byc wszystko dobrze!!!Myslami jestem z Wami!!;*

Kruszynko:( och trzymam kciuki by opanowali sytuacje i by krwawienie bylo z krwiaczka po prostu

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rób smoothies owoce plus buraczki i mniam [emoji7]

Ja od wczoraj mam straszne skurcze. Bolesne, z krzyża. Byłam na IP dostałam kroplówkę i lekarz stwierdził, że akcje bedą sie powtarzały ze względu na wielowodzie. Którejś nie da sie zatrzymać i urodzę.
Jestem w domku a skurcze nadal są. Leżę i mam nadzieje, ze przejdzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze. To trzymaj się i informuj [emoji2]

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry