reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa ja w 1 ciąży robiłam sama sok kiszonych buraków i piłam że względu na anemie. Teraz od 1,5 tygodnia też piję ale z Kauflanda ma dobry skład. Nie cala szklankę codziennie pije. Polecam bo pod koniec pierwszej ciąży wyniki miałam wzorowe A na samym początku zaczynałam z anemia :)

reklama
Kitqa ja tylko z kiszonych umiem przełknac:)
Leeleeth w ktorym tyg jestes?Ty masz na wrzesien nie?
Trzymam kciuki by Dzidziuś siedzial jak najbezpieczniej dla Niego:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem w 33tc, ale ostatnio przed szpitalem odszedł mi czop. I tak sie martwię.
Termin mam na 10-15 wrzesień wiec jeszcze sporo czasu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem w szpitalu krwawie . Zrobili bete i czekają czy urósł od tamtego tygodnia mam bóle podbrzusza coraz mozniejsze. W życiu nigdy nie miałam problemów z żadną ciaza a to dopiero początek i możliwe że koniec

Krysztnka, bardzo mi przykro ze to Cię spotkało. Który to tc? Może uda im się opanować sytuacje... trzymam kciuki.

Leeleeth, bądź dzielna i lez jak najwiecej. 33 tc to za wcześnie na poród. Na pewno to był czop?

Leeleeth, bądź dzielna i lez jak najwiecej. 33 tc to za wcześnie na poród. Na pewno to był czop?

Lekarz nie miał wątpliwości niestety [emoji17]

@kruszynka mam nadzieje ze to fałszywy alarm, trzymam kciuki za Was [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth kurcze lez i sie nie ruszaj normalnie:*Musi byc wszystko dobrze!!!Myslami jestem z Wami!!;*

Kruszynko:( och trzymam kciuki by opanowali sytuacje i by krwawienie bylo z krwiaczka po prostu

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rób smoothies owoce plus buraczki i mniam [emoji7]

Ja od wczoraj mam straszne skurcze. Bolesne, z krzyża. Byłam na IP dostałam kroplówkę i lekarz stwierdził, że akcje bedą sie powtarzały ze względu na wielowodzie. Którejś nie da sie zatrzymać i urodzę.
Jestem w domku a skurcze nadal są. Leżę i mam nadzieje, ze przejdzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze. To trzymaj się i informuj [emoji2]

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry