Imama
Fanka BB :)
Przyszłamama jeszcze jest szansa wiec nie załamuj się odrazu. Ja to przeżywałam z drugim synem Antonia i poprostu to rozumie. Wyczytałam ze jak przed owu to córka i cała ciąże miałam nadzieje ze lekarka się pomyliła i to córka. Płakałam bardzo dużo a jak nie płakałam to w głębi serca mnie bolało, bolało tez to ze wiedziałam ze chce dziecko zdrowe ze to najważniejsze ale pewne uczucia są silniejsze. Może masz inny charakter- czego zazdroszczę! Wiem poprostu co czuja dziewczyny. Bo sama nadstawiam się już na chłopaka żeby nie płakać! Postanowiłam sobie ze będę się cieszyć i tak będzie! Teraz jeszcze przed staraniami mogę pomarudzi hehe później się będę cieszyć. Wiadomo smutna będę tylko z powodu tego ze wiem ze nie będę miała córki nie z tego powodu ze np w tej trzeciej ciąży będę nosiła w brzuszku chłopca.
Antonia wiem o co Ci chodzi ze to głupie ze tak nie powinna się czuć ciężarna tylko cieszyć się ze zdrowe i modlić żeby było bez komplikacji. Ale uwierz jest masa osób co to przeżywa.
Kciuki dziewczyny za nas wszystkie! Ja tam nie uważam ze powinno być komuś głupio. Wiem ze zdrowie da każdej najważniejsze bez dwóch zdań!
Monia działam w tym cyklu. Jak się nie uda to będę myślała ale narazie zbadam hormony itd i czekam na owulacje.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Antonia wiem o co Ci chodzi ze to głupie ze tak nie powinna się czuć ciężarna tylko cieszyć się ze zdrowe i modlić żeby było bez komplikacji. Ale uwierz jest masa osób co to przeżywa.
Kciuki dziewczyny za nas wszystkie! Ja tam nie uważam ze powinno być komuś głupio. Wiem ze zdrowie da każdej najważniejsze bez dwóch zdań!
Monia działam w tym cyklu. Jak się nie uda to będę myślała ale narazie zbadam hormony itd i czekam na owulacje.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom