reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny błagam Was !!! Mój trzeci syn był planowany na dziewczynkę nie wyszło można czuć jakieś rozczarowanie ale to tyle
A co jak ten mały czlowiek czuje też te emocje!
Same tu piszemy że trzeba chcieć przedewszystkim dziecka
A co mają powiedzieć dziewczyny które starają się latami i mają za sobą kilka poronień proszę Was Chłopiec czy dziewczynka to nasze dzieci
No mi też się dziwnie to czyta i bez obrazy ale to co piszecie ze czujecie to według mnie nie powinnyście się decydować na dziecko? Bo na co liczylyscie? Skoro i tak to 50/50!!!! Przecież każdą dobrze wie że mimo starań to nie wychodzi a jak wyjdzie to nie wiadomo czy akurat od tych starań [emoji58] przyszła mama już jesteś w ciąży i ciesz się ze synek zdrowy a imama przepraszam ale jak czytam Twoje nastawienie to zastanowiła bym się bo naprawdę jest większa szansa że będziesz rozczarowana....
Przepraszam ale roz drażniłam się [emoji17]

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Wiecie co te nasze smutki wynikają z tego, ze mamy marzenia i do końca w nie wierzymy.
Każda z nas potrzebuje swojego czasu na przetworzenie informacji o odmiennej płci, ale każda w koncu zacznie sie cieszyć ze zdrowego, rosnącego maleństwa.

No mi też się dziwnie to czyta i bez obrazy ale to co piszecie ze czujecie to według mnie nie powinnyście się decydować na dziecko? Bo na co liczylyscie? Skoro i tak to 50/50!!!! Przecież każdą dobrze wie że mimo starań to nie wychodzi a jak wyjdzie to nie wiadomo czy akurat od tych starań [emoji58] przyszła mama już jesteś w ciąży i ciesz się ze synek zdrowy a imama przepraszam ale jak czytam Twoje nastawienie to zastanowiła bym się bo naprawdę jest większa szansa że będziesz rozczarowana....
Przepraszam ale roz drażniłam się [emoji17]

xnw40tc7sy506vxn.png
No właśnie ja jestem do tego planowania nastawiona na luzie. Będę również szczęśliwa gdy będę miała 3-ego syna. Wiem dobrze że mimo spełnienia nawet wielu czynników nie zawsze wychodzi to czego się oczekuje ( widać to na forum).Po tym jak nie mogę zajść w ciążę przez parę miesięcy, to jeśli się uda, uznam to za cud i dar od Boga.

Dziewczyny tyle naskrobalyscie, że nie mogę doczytac ;)

@kitqa szkoda, że dzidzia nie współpracowała,ale najwazniejsze, że zdrowa :D Kiedy masz kolejną wizytę?

Dziewczyny, ktora teraz testuje na dniach?
Wątek zrobił się iście ciążowy :D Zarażamy nasze staraczki pieknymi brzuszkami

Ja nie mam czasu pisać, ale czytam w miarę na bieżąco ;)

Antonia ale gdzie maja sie wygadac jak nie tutaj?

Kitqa piekny Bąbelek:*
Ana87 dobrze ze wrocilas:*a co na to wszystko Twoj maz?Cieszy sie?Wspiera Cię?Kiedy masz wizyte?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia ale gdzie maja sie wygadac jak nie tutaj?

Kitqa piekny Bąbelek:*
Ana87 dobrze ze wrocilas:*a co na to wszystko Twoj maz?Cieszy sie?Wspiera Cię?Kiedy masz wizyte?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Wygadać tak. Pewnie. Jak każda potrzebuje. Pisałam o nastawieniu ze juz z góry jeszcze nie będąc w ciąży piszą że już jest smutek że będzie syn. To nie jest chyba fajne podejście do planowania dziecka.

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonia2016 kazdy ma inny punkt widzenia...jedna potrzebuje chwili by oswoić sie z sytuacja a inna troche czasu i zrozumienia... Ja tez nie cieszyłam sue ze jestem w ciąży z drugim synem - ale zapewniam Cie ze kocham go nad zycie.

reklama
Mikallo. Zdrowa i mega ruchliwa jak siostra [emoji3] następna wizyta dopiero 7.08
Millo. Dziękuję :)

Każda z nas ma prawo pisać o swoich odczuciach i myślach ale nie ma prawa nikogo osądzać.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry