PrzyszłaMama87
Fanka BB :)
Maziajka mam jeszcze jedna ale wydaje mi się ze na tej ten zawinięty to chyba nub?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie wydłużyl cykl Castagnus a już nie jestem taka mloda a jednak dał radę PolecamHej do mnie dziś zawitała @
nie wiem co może być za przyczyna, że moje cykle są coraz krótsze.ten trwał 24 dni.
Czy znacie jakieś suplementy dziewczynkowe dla M?wyczytałam o tym oleju, moja gin wspomniała też żeby dawać kwas foliowy, co Wy jeszcze dajecie?
przyszłamama - gratuluję zdrowej dzidzi, co do płci ja bym się nie nastawiała jeszcze na chłopca.Moim dwóm koleżankom lekarz w 12/13 tyg powiedział że będzie chłopak a na kolejnym usg wyszła dziewczynka. W tym tyg te narządy są do siebie bardzo podobne. Trzeba mieć świetny sprzęt, doświadczenie i dobre ujęcie żeby dobrze wskazać płeć.
Gosica tak mierz na palcu , nie sadze aby ph skory zdazylo w tak krotkim czasie zmienic ph sluzu. Paskowe testy nie sa tak czule.
Gorligor wydaje mi sie ze i wiek matki i ojca ma znaczenie ( moj maz ma 43 lata) , ale jednak chyba my kobity mamy w tym wiekszy udzial. Ogranizm jest slabszy a zarodki zenskie sa silniejsze mysle ze cialo w jakis sposob wplywa na to ze pozwala zaplodnic komorke "zenskimi" plemnikami bo wie ze taki zarodek sobie poradzi. To samo sie ma do okresu wojen gdzie kobiety czesciej rodzily corki poniewaz byly niedozywione. Czesciej dochodzi do poronien chlopcow nic dziewczynek.
Dziewczyny wiem ze to sie tak latwo mowi ale serio chlopaki sa swietne Nawet ktoregos razu mielismy taki temat na grudniowkach i wam powiem szczerze ze jak bym miala do wyboru miec samych synow lub corki to bez wahania wybieram synow !
Mam doroslego syna i pekam z dumy jak mi kolezanki mowia jaki przystojniacha