reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia wiem tak powinnam się cieszyć ale na razie nie potrafię, mam nadzieję że to samo przyjdzie tzn radość. ja mam jednego synka.
Wrzucam Wam fotkę z usg może któraś umiałaby wrzucić w ingender lub genderdreaming?

reklama
malenstwo.jpg

Załączniki

• malenstwo.jpg
    malenstwo.jpg
    99,5 KB · Wyświetleń: 444
przyszłamama: cieszmy się, że zdrowy bobas! A jeśli tym razem ponownie chłopak, to popatrz na to tak: ileż kobiet może powiedzieć MAM TRZECH SYNÓW!!!!hhmmm?(w średniowieczu, czy innych latach zamierzchłych lub na tronie królewskim, to by mamy chłopców na rękach nosili:p) syn na wagę złota:)
Kruszynka, to Ty jak ja. W październiku stuknie mi 34 latka (ale jeszcze z czwartym bobaskiem poczekam)
majorcia: 7 lat (kwiecień 2010), 5 lat (grudzień 2011) i (ponad roczek) marzec 2016
Ps. u mnie to chyba jednak śluz. Ciągliwy, przeźroczysty (jeśli dobrze pamiętam). Poza tym, wszystkie dzieci planowane. Pierwszy w owulację (piąte podejście), drugi na zasadzie, a zdajmy się na Górę, co będzie, to będzie (strzał za pierwszym podejściem), trzeci: spróbujmy na dziewczynkę kilka dni przed owu (ja stosowałam przy 1 i 3 personę) i też chyba po czwartym miesiącu starań stwierdziłam, że chyba w ogóle tego dziecka nie będzie, bo jakby im bliżej owulacji, to się udawało zajść, a jak dalej, to nic. No i ostatecznie za piątym razem powiedziałam: kurczę, marzę o córce, ale ja przecież bardzo pragnę dziecka!!! i były serducha ostatnie na dwa dni przed owu. Oczywiście, to jest tak, że łobuziaków bym nie zamieniła, ale bym raczej dołączyła płeć piękną:) ja np. będę chyba głównie tym razem szturmować niebo z prośbą o zdrową córeczkę. Poczytam dokładnie, co tam jeszcze zwiększa szanse, ale tak jak mówicie, że to pewnie i tak losowo najczęściej.
porannakawa-to gratulacje synów i wisienki:) dajesz nadzieję :) ps. z tym, że czy to chodzi o wiek mamy, czy taty bardziej? Bo słyszałam, że facetów???

Przyszła mama Antonia dobrze Ci pisze! Będziesz mieć wspaniałego synka i przewinie się pełno kobiet w jego i twoim życiu bo pewnie złamie nie jedno kobiece serce My z Antonia mamy trzech królewiczów i nie zamieniłybysmy ich na żadne dziewczynki co nie?!
A nie wolno się smucić bo może twój mały kropek to czuję

Ostatnia edycja:
Przyszła mama Antonia dobrze Ci pisze! Będziesz mieć wspaniałego synka i przewinie się pełno kobiet w jego i twoim życiu bo pewnie złamie nie jedno serce My z Antonia mamy trzech królewiczów i nie zamieniłybysm ich na żadne dziewczynki co nie?!
A nie wolno się smucić bo może twój mały kropek to czuję
Ja już nie myślę o córce bo poprostu jej mieć nie będę [emoji23] pozostawiam ta rodosc innym co mają dziewczynki a marzą o chłopcu [emoji6] a pełnią siebie cieszę się z moich chłopców i z dumą odbieram słowa : mam trzech synów... A wtedy rozmówca mówi WOW[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] PIĘKNE [emoji7]

xnw40tc7sy506vxn.png

Gorligorligor podoba mi się to co napisałaś o średniowieczu A tak wogóle to królewskie dzieci w każdej bajce było miał król trzech synów a nie dwóch więc powinnyśmy być dumne
U mnie za czwartym razem dziewczynka ale imię wybrane mialam dla chłopca także dziewczyny wszystko przed Wami
Chłopców się prościej wychowuje i mniej kosztują

reklama
Do góry