reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gorligor czytaj nasz wątek bo Majorcia wkleiła pełno stron i opisów staranek o dziewczynkę specjalnie dla ciebie. Wystarczy się zainteresować i patrzeć. Piranha już się nie udziela.
Buniczek ja na normach hormonów się nie znam. Co do diety i suplementów to tez myśle ze nie powinnismy się aż tak przejmować. Nawet tym co były rok na diecie tez się nie udawało. Trzeba myśle mieć dużo szczęście. A u Ciebie plodnosc może być obniżona i może to trwać. Nigdy nie wiesz jak się to potoczy, japoronilam i dlatego już tak długo to trwa. Chciałam tylko 12 tyg się przygotowywać.
Kitqa zawsze są szanse.
Marzycielka tych czynników co mogą mieć wpływ jest dużo. Ale widzisz do duże szanse na córkę masz teraz [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Millo ja z kolei nie mogę oderwać wzroku od działu dziewczęcego ;) chciałabym teraz kupować coś innego dla odmiany No ale zobaczymy.
Buniczek ja Cię doskonale rozumiem tez tak szalałam i nadal mam w głowie cały czas silne pragnienie corki... to jest chyba czasami silniejsze od nas i nie każdy to zrozumie ;)

To nie ludzi wina... Bo sama dobrze wiesz że przydałaby się wam
emoji6.png
mi też by się,, przydała,, ale co zrobisz jak taki nasz los
Wiem ale jakoś mnie to irytuje i nie wiem jeszcze jaki mój los bo to dopiero 5ty dzień mniej więcej :wink:. Dziś trochę pochodziłam więcej i boli chociaż niezbyt dużo i mam takie od czasu do czasu klucie jakby szpilka po lewej stronie lokalizacja chyba jajnik . Położyłam się wzięłam nospe i się boję mam nadzieję że to normalne. Nie pamiętam jak było w poprzednich ciazach wiem że ból jak na @ a teraz klocie rozpieranie i uczucie pelnosci po lewej str.

Ostatnia edycja:
Myśle ze każda ciężarna ma oczekiwania co do płci dzidziusia ale porostu nie każda się przyzna i trzymamy to w sobie. Bo u mnie wszyscy wiedzieli jak bardzo chce córkę przy drugiej ciąży. I teraz już tego błędu nie popełnię ze będę smutna itd. Trzeba się cieszyć. Mój mały jest przekochany i naprawdę najważniejsze ze zdrowy, wtedy jak chora dzidzia to naprawdę tragedia. Ale tak jak piszecie to będzie siedziało, te pragnienie i chyba się tego nie wymarze.
Ale na działy dziecięce jak idę to tylko na chłopięce, naprawdę później jak się nachodzą z bratowa na różowe działy to aż w sercu mnie kłuje i po prostu już nie chodzę z nia na zakupy.
Millo ja bym wpadła w wir zakupów gdybym dowiedziała się ze córka!

Buniczek ale ja szaleje ze szczescia♡ Codziennie budze się i czuje sie taka szczesliwa ze mam wspanialego syna a w brzuszku rosnie mi coreczka:)
Tez Dziewczyny myslalam ze bede szalec na zakupach ale teraz to chyba jakies kolekcje nie takie;p za duzo rożu:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kłuć musi. Mnie prawie cała ciąże coś kłuło właśnie później to w pachwinach. I to wiadomo, wszystko się rozciąga szykuje na ciąże [emoji6]

hej dziewczyny, pomyliłam się i napisałam do Was kilka stron wcześniej:p
chciałam spytać, czy "piranha", to jeszcze tu doradza? czy ktoś ma jej 7 punktów, które powinno się spełnić? a może macie listę odnośnie starania się o dziewuszkę?
Będę wdzięczna, bo całego forum nie dam rady przeczytać.
Pozdrawiam! Mama 3 chłopczyków:)
Parę stron do tyłu wkleiłam Ci starania dziewczynkowe

reklama
@kitqa ale nic nie jest przesadzone, zawsze jest 50/50. Niektórzy biegają, siedza z komputerem na kolanach i biora gorace kopiele a i tak wychodzi syn. Jak dla mnie zaplanowanie płci dziecka jest prawie niemożliwe ;)

Racja, racja, nie ma reguł. Tylko jest wiara, że coś pomoże przy zaplanowaniu płci dziecka.

Który Ty masz tam już tydzień ?
Jakieś symptomy na chlopczyka masz ? Jakieś przeczucia ? : ) [emoji57] kiedy wizyta u gina ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry