Kruszynka123
Fanka BB :)
Ok dziewczyny dzięki znaczy się jest ok jak wy też macie . Poszperalam jeszcze w necie i piszą że to wiezadla się rozciągają i dlatego te klucie jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dopiero 9+4 Przeczucia mam na chłopca ale tylko dlatego, że ta ciąża to zupełne przeciwienstwo poprzedniejRacja, racja, nie ma reguł. Tylko jest wiara, że coś pomoże przy zaplanowaniu płci dziecka.
Który Ty masz tam już tydzień ?
Jakieś symptomy na chlopczyka masz ? Jakieś przeczucia ? : ) [emoji57] kiedy wizyta u gina ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na którą masz wizytę? Daj proszę znać po czy wszystko ok u dzidzi oraz czy dała się podejrzeć Zyczę Ci zdrowego pięknego synka!Mikallo. To tak jak u mnie. Ta ciąża różni się od wcześniejszej we wszystkim stad też mam wrażenie że jest we mnie syn
Ja tylko chce donosić ciąże do końca, wytrzymać do terminu. Tyle dziewczyn na około ma problem z donoszeniem ciaż sama urodzilam późnego wczesniaczka. Nie wiem, ale to chyba wina Czarnobyla ze akurat dziewczyny urodzone po wybuchu maja teraz problemy kobiece, problemy z taczyca, problem z zajsciem w ciaże...
Jestem w 17tc nic nie przytylam mam maly wystajacy wysoko ulozony brzuszek, czesto jestem zla ( ) i wszystko sole. Wygladam brzydko, jakies wypryski mam na buzi:/ gdy z córka bylam piekna i zero pryszczy[emoji1303]
Wizyte mam w srodę i mam nadzieje ze dr zobaczy juz plec bo jaka bedzie to juz wiem [emoji5][emoji6][emoji57][emoji14]
Majorcia z głębi serducha Ci dziękuję :-* i Was wszystkie dziewczyny pozdrawiam zamierzam zaglądać do Was przyjmiecie mnie?
kłucie w ciąży jest jak najbardziej normalne w końcu gniazdko musi się przygotować na pisklaczka
A mi się wydaje, że chłopca prościej ustrzelić.
Każda ciąża jest inna. Ja w drugiej czułam się troszkę lepiej, niż w pierwszej (choć ja przechodzę ciąże mało przyjemnie z reguły...no wiecie, wiszenie nad wc, to u mnie co najmniej 3-5 miesięcy) i w drugiej jadłam inaczej i ogólnie czułam, że chyba córeczka, a tu nic z tego. Teraz mam trzech fajnych łobuziaków, ale szczerze...no każda matka chyba gdzieś tam w sercu marzy o córce.
Działy dziecięce z ciuchami...ehhh mam ten sam problem...wszędzie rzucają mi się w oczy a to sukieneczki, a to rajstopeczki, a to spineczki itd. a dla chłopców, to mam wrażenie, że w koło to samo i mniejszy wybór. Jedynie, co mogę się czasami wyżyć, to jeśli prezent dla córeczki przyjaciółki kupuję...ot tyle radości....ale uczucie fajne....choć rzadkie. Marzę o córci całą sobą, ale mój M ma chyba spidermeny te plemniczki. Nawet sny mam z córeczkami to już chyba poważny etap...