reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Imama. Mikallo. Majorcia. Dziękuję Wam za dobre słowa, wszystkie dobre wibracje przydadzą się! : ) [emoji1303]
Mikallo. Wizytę mam po 12, ale najpierw położna, wszystko zalezy ile bedzie ciężarówek ;) ale obstawiam ze wejdę po 13.
Nie masz nudnosci Mikallo ? Mnie to strasznie bylo niedobrze przez rowny miesiac bleee przez caly bozy dzien i w nocy. Cos strasznego. [emoji21] nie moglam nawet spojrzec na kawe a musialam ja wypić aby jakos funkcjonować i opiekowac się naszą żywą dwulatką.
Trzymam kciuki abys na wizycie 1.08 zobaczyla pieknego i zdowego chlopczyka [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gosica właśnie mnie zastanawia te zakwaszanie i dieta. Czy nie ma wpływu na właśnie poronienia. Ja dwie ciąże wzorowe nawet przez myśl mi nie przeszli ze może być coś nie tak. A teraz odrazu przy pierwszych staraniach w 6 tc poroniłam operacyjnych zaszłam w następna która tez poroniłam! Ale ja się niczym nie zakwaszalam bomialam niskie pH jeszcze po karmieniu piersią.
Kitqa Przyszłamama kciuki za wasze wizyty!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ana to gratuluje decyzji o 3 dziecku. U nas przez 1 rok Jas pracował by zostać jedynakiem. Całe szczęście ten ciężki okres szybko się zapomina. U nas jakby teraz okazało się ze jest chlopiec to moze o 3 dziecku tez pomyślimy. Ana jak sie przygotowywałaś na dziewczynkę?
My tylko chcicielismy zajsć :) nic nie robiłam w kierunku płci tylko aby zwiekszyc płodnosc. Jak okaże sie, że dziewczynka to wtedy przeanalizuje, bo mam inna diete od roku.
A mnie leki pomagaja na mdlosci czuje sie lepiej, choc czasem odczuwam troszku jeszcze, ale juz nie mecza az tak jak wczesniej, wiec jakos przezyje leci juz 10tydz wiec mysle, ze powoli niedlugo beda odpuszczac calkiem.
Trzymam kciuki za wizyty mocnoooo!
Klucia w pachwinach/ jajnikach ja tez mialam na poczatku zaraz pare dni po owul stad czulam ze sie udalo, trzymaly z dwa tyg odpuscily, a teraz od dwoch tyg powrocily.

mi znajomi mowia, ze wygladam inaczej jak w ostatniej ciazy, ze pewnie dziewczynka bedzie :D no zobaczymy, czuje sie tez gorzej obstawialam chlopca jeszcze dwa tyg temu, a teraz 50na50

@kitqa mam mdłości choc juz powoli ustępują. Zapomniałam o nich napisać:)
Trzymammocno kciuki zawizyte i czekam na wiesci ;) ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

@PrzyszłaMama87 z Twoja wizyte również mocno zaciskam kciuki ✊✊✊✊✊✊
Daj proszę znac po wizycie. Który to już tydzień?

@ana. widzisz nigdy nie można być na 100% pewnym co do płci. Mam nadzieję, że jest Ci pisana piekna zdrowa córcia ;)

reklama
Majorcia ja dzisiaj mam wizytę ale dopiero o 20.30 nerwy straszne już od rana a gdzie tu do wieczora wytrzymać :D
Kitqa jutro będę trzymać mocno [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Jezu do 20:30 to mozna ze 3x zawalu dostac ;) bede kapać córkę i trzymać kciuki jednoczesnie [emoji1307] za twoją coreczke [emoji76] czekamy na pozytywne wiadomosci :)

Do góry