reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kicia80...serduszko boli coraz mniej, na poczatku było bardzo ciężko, każdy dzień ciazy do konca 13tc byl jednym wielkim strachem...zwlaszca, ze jak sie dowiedziałam o ciazy mialam od 5 dni chore korzonki i nie wstawalam z bólu z wyrka, potem miałam goraczke 38stopni z niewiadomej przyczyny i znowu lezałam w domu, poetm bóle brzucha i dostałam luteinkę a na koncu rotawirusa!....ale serduszko boli dalej jak pomysle o tym horrorze i o utraconych nadziejach, teraz bylabym w 36tc i za 4 tyg miałabym termin porodu....a tak to do terminu jeszzce hoho.....no ale musi sie tym razem udać, czuje codziennie kopniaczki swojej księżniczki i mimo, ze z planowania płci nic nam nie wyszło hhehehhe to ciesze sie jak cholera :-)

Aga12 to trzymam kciuki za 4.02..i by dzidzius pokazał co tam ma .....ja jutro znowu ide na pobrania cytomegaliowe i mam nadzieję, ze tym razem IGM wynik wyjdzie mi ujemny!!!

a to mój przeogromny 20tyg brzuch!!!!

Pozdrowienia dla was wszystkich...

Anufifi, beti, ptasiorek nie poddawać mi sie tylko!!!! trzeba walczyć o swoje marzenia :-)....

witam i ja w niedzielne popoludnie,po obiedzie juz to moge poklikac,aniu kochane te twoje dzieciaczki a malutka bardzo podobna do brata,i jaka juz duza i jak sie usmiecha...anufifi ciekawe co to za sluz ci sie pokazal.a jak tomeczek zdrowy juz..pixella maly brzuszek masz na 20 tyd,ale to dobrze nie bedziesz taka gruba bo ja juz sama w sobie jestem dosc dobrze zbudowana,smieje sie ze na koniec ciazy bede sie kulac.aga czekamy na4.2 moze lekarz zobaczy co jest?napewno dziewczynka ty taka ekspertyni w obliczaniu to napewno sie udalo...na beti jeszcze pare dni no i starania o dzidziusia,,czarodziejka to super mialas dzionek z rodzinka,nie dziwie sie ze padlas wieczorkiem,dzieci potrafia nas wykonczyc..kicia kochana wiem jak ci ciezko ale i za kilka miesiecy bedziesz miec fasolinke pod serduszkiem,,,ja wczoraj bylam na basenie z dzieciaczkami i kumpela z dziecmi.bylo bardzo fajnie,byla taka mala imprezka dla dzieci mialy ubaw na calego a wieczorkiem popadalismy wszyscy z zmeczenia..

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczynki!

Kicia fajnie że do nas wróciłaś......mam nadzieje że nadal będziesz celować w dziewuszkę.
Pixella...tak Ci pisałam wczesniej że z tego serducha to pewnie córa bedzie...ale gratuluje Ci i ciesz sie b o dziewczynki są grzeczniejsze....jakbys miała takiego czorta jak mój Marcin to wplałabyć pewnie 5 dziewczynek hihihi

A u nas dzis spadło troszkę śniegu i bylismy na sankach....

Buziaczki dla Was Kobietki i walczyć.....nie poddawac się...walczyć....

hej wam
Pamietacie mnie jeszcze
U mnie nic nowego,,,,nie ma dzidzi drugiej...
Ja pikole w marcu dwa lata beda,,w nastepnym tyg wybieram sie do gina,bylam rok tmeu i wsyztsko bylo oki,ide sie niedlugo sprawdzic...echh:(

Anka ale Twoja mała rosnie...
pixella fajny brzunio
widze zec iazowek przybywa,,superr

Dobry wieczor, kobitki :)
Znalazla sie zguba czyli ja :), pamietacie jeszcze mnie???

Nie bylo mnie pare dobrych dni(od czwartku dokladnie) bo duzo sie dzialo i duzo musialam przemyslec.

Teraz poczytalam Wasze posty i widze ze u Was tez duzo sie dzialo.
Anufifi, Pyszczku-bedzie dobrze Kochane, jestem tego pewna! Nastepne cykle przed Wami!
Bisiu, tak mi przykro, ze tyle przeszlas, ale fasolka w koncu do Ciebie zawita!
Pixella77-brzuszek fajny, rosnie, rosnie... :)

I w ogole witam Was wszyskie!

a ja już po urodzinkach u mamity:-)

Aniu księżniczka śliczna:tak::-) Twój mały mężczyzna też:-)
Kiki stęskniłam się za Tobą:tak::-)
Pixella brzusio śliczny:-)
Ewcia Kari Royanna witam cieplusio:-)
Ptasiorek jaki wynik meczu?:-)

i apjać znowu poniedziałek i znowu do pracy bleeee

Czesc Betti, A ja niestety juz zmykam bo jestem padnieta. Caly weekend bylam w pracy, a jutro i pojutrze znowu ide. Mamy wieeeelkie zmiany organizacyjne, redukcjie etatow z 4 do 2.5, ciecia wynagrodzenia itd. Moze jutro naskrobie wiecej. Papatki!

reklama
Do góry