reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Świat czasem dziwny ci co pragną to tak muszą się napracować i namartwić (może to zaprocentuje i dostaniemy nagrodę ....................) a ci co nie pragną mają. DLACZEGO TAK JEST
Dziewczyny jestem z WAMI

reklama
23_129_12.gif

Witam sie po drzemce :)))))
tzn dzrzemce mojego dziecka bo ja w tym czasie uczylam sie Finanswow...
anufifi a Ty babo normalnie lanie dostaniesz!!!! Idz jutro na te Betkę bo znając Ciebie to potem bedziesz latac i szukac gdzie tu w weekned zrobic albo milion testow zrobisz.
15_9_12.gif
Myśle ze jak coś jest to Beta pokaze wiec po co czekac....?!

Pyszczek a Ty jutro testujesz?/??? To w takim razie KCIUKI ZACISNIETE :))))
36_12_21.gif

Sylwia a my sie znowu minełysmy
36_2_58.gif
Pewnie dopieszczasz męzusia....:)))) Jak ja za Toba tesknie...normalnie płakać mi sie chce
36_2_18.gif

Ostatnia edycja:
Witajcie;-)
Ja mam normalnie jakiegos dola:-(, i jak tu ma fasolka zakielkowac? Same zle wiadomosci:-(
U moich rodzicow w zyciu prywatnym sie chrzani:wściekła/y:(najgorsze ze nie wiem tego od nich lecz od jedynej osoby ktora o tym wie od mojej mamy), o 21:15 mamy prywatne spotkanie z naszym kiero, ktory wraca z Warszawy ze szkolenia i mowi ze szyku:wściekła/y:ja sie wilkie zmiany, ale nie jest to na telefon ani na rozmowe w miejscu pracy, wiec nasza "swieta"czworeczka spotyka sie w centrum handlowym:-(.

Bardzo sie boje ze zostane bez pracy a z fasolka w brzuszku:-(. Dlaczego? bo moja firma ponad rok temu zatrudnila mnie i kolege do 1go projektu na 3miesiace okresu probnego, po czym po uplywie tego czasu, po 2 dniach gratisowo przepracowanych oznajmila ze nie przedluzy nam umowy. Nasz kiero rowny chlopak po miesiacu zatrudnil nas od nowa w tej samej firmie tylko w innych projektach(m.in. tym co nas zwolnili, bo nasz projekt podpieli do jego i uznali ze za duzo pracownikow, a w miedzyczasie na nasze szczescie 2ch odeszlo):-(Ale mam doooolaaaa!:angry:

royana nie martw się tym spotkaniem ,może tylko chce wam przekazać jakieś wiadomości ,ale co do zmian takich ogólnych w firmie nie musi chodzić o zwolnienia.U rodziców może jest jakiś kryzys ,który mogą jeszcze rozwiązać i nie chcą na razie Cię denerwować.

ROYANA przytulam...:sorry2: i mam nadzieję, że usłyszysz dobre wieści....

A ja wpadłam w przerwie reklamowej między "Housami", więc zaraz mykam przed TV.. i jeszcze potem "Gotowe na..." obejrzeć muszę. A czwartek to mój jedyny telewizyjny wieczór :-)

Royanna :)))
Trzymam kciuki zeby bylo ok.
UUUUUU chyba nikogo tu nie ma..no nic ja tez mykam chlapu chlapu a potem Lulu :))))
36_2_71.gif

Do jutra laseczki
36_2_63.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Dziewczyny :))))
Widze ze nikogo jeszcze nie ma....śpioszki śpią :))))
36_2_15.gif
A ja dzis na nogach nieco wczesniej niz zwykle. Staramy sie klasc młodego wczesniej to i wstaje wczesiej...ale mi to w sumie nie przeszkadza...no chyba ze o 6:00 zacznie nas budzic
baby3.gif
.

Wczoraj rozmawialam z kolezanka z pracy z ktorą dawno nie mialam kontaktu... jest w ciązy z drugim dzieckiem (20 tydzien ciązy) jeszcze nie znaja płci ale marzy im sie corcia :))) Chyba jak wiekszosci z nas
dziecko.gif

anufifi Kochana jak dzisiejsza tempka? A moze juz po Betce jestes?
Czy mi sie wydaje czy ktoras jeszcze dziś miala isc na betkę?
dentysta.gif

Buziaki LASECZKI I MILEGO DNIA :))))
emot119.gif

Do góry