reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Millo cos czuje nosem, ze jednak nosisz pod sercem dziewuszke, bo mnie sie zdaje że z synem mialam pozniej objawy okolo 7mego ale wlasnie nie dam sobie glowy uciac, ale tak cos kojarze ,a ty piszesz ze od 8 mego mialas z synkiem, a teraz szybciej ;) wiec chyba dziewczynka sie chowa w twoim brzuszku. :D

reklama
Ana teraz jestem w 8 tyg 2 dniu czyli można powiedzieć ze już w 9 ;) mnie tak meczy to spanie w ciągu dnia mimo ze śpię po 10h. Piersi za to mniej bolą bo na początku dotknąć ich nie mogłam i urosły o rozmiar :D u Ciebie objawy może dopiero przyjdą chociaż nie zawsze są jak rozmawiałam z dwoma koleżankami ostatnio które urodziły zima corki to żadnych objawów nie miały Wiec bardzo różnie to bywa

@PrzyszłaMama87 wiem ze kazda ciaza inna, ale ja sie poprostu boje ze strace ją przez tą biochemiczna, jeszcze te sny ehhh
@ASA915 pytalas o wizyte, zapomnialam odpisac, jeszcze nie dzwonilam.
A w 5 tym powinien byc juz pecherzyk, ale nie wiem czy bedzie widac zarodek, no u mnie nie bylo go jeszcze widac, ale kobietką juz sie pokazuja fasolki w 5 tyg. jak chcesz to sie wstrzymaj do 6 wtedy juz na pewno bedzie widac, wybor zalezy od ciebie :*

Przyszlamama. Wlasnie czekam na swoją kolej. Jest tyle kobiet w ciazy ze hej! Jakieś baby boom :)
Zapytam się czy widać pleć ale moja gin nie ma jakegoś super nowego sprzetu wiec czarno to widze :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kitqa o której masz dzisiaj wizytę? Poproś o ładne zdjecie powinno być już widać nuba ;)
Mikallo Andzelisia jakieś objawy ciążowe pojawiły się już? U mnie jak na razie jest dobrze mdłości nie mam No może z 4-5 razy mnie zemdliło tak mocniej tylko senna jestem cały czas i bez energii. Z synem za to miałam mocne mdłości ale bez wymiotów.
U mnie lajcik zadnych objawow ciazowych :-) zobaczymy jak dlugo tak zostanie :-).we wtorek mam wizyte moze uslysze juz serduszko :-)

Przyszlamama i inne mamy :)
Tak jak sie tego spodziewalam, nie znam plci dziecka. Ale nie dlatego ze dr nie chciala sprawdzic, chciala. Tylko dlatego ze moj dzidzius lezal sobie w brzuszku jak na lezaku i odpoczywal :)

reklama
Ana przyjdą objawy nie martw się. Później będziesz żałować hehe. Objawy to po 6 tyg ciąży podobno występują u mnie silne w obu ciążach w 8 tc się zaczęły. Na wszystko przyjdzie czas.
Kitqa No tak to już jest z tymi dzidziusiami. Który to już tc? A tak to wszystko wporzadku?
Ja jutro wizytę. Mam nadziej ze wszystko Ok

Do góry