reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo dobrze ze nic niepokojącego nie zauważyła i serduszko sprawdziła. Może faktycznie zły dzień.
Antonia ja tez słyszałam o pomyłkach ale tak naprawdę jak lekarz dobry to się nie pomyli. U chłopców jest siurek i co najważniejsze jajka a pępowinę widzi gdzie jest i nie powinien określać płci jak między nóżkami jest. Mi pokazały się przysłowiowe trzy kreski z synem ale miał nogi blisko wiec nie miarodajne i mówiła odrazu ze poprostu musi się rozkraczyc hehe ale wiadomo różne usg i lekarze [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No powiem Ci że mieszkam w dużym wojewódzkim mieście i te kolezanki z pomylkami chodziły do dobrych specjalistów,polecanych w mieście czyt również drogich ;) Jajka zstepuja dopiero w 26tc więc różnie to bywa...

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Ja tez srednio wierze w pomylki jak dziecko jest dobrze ulozone i sprzet dobry.Ja sama jako laik jak mi na polowkowym pokazal no nie szlo tego pomylic...a tymbardziej ze przede mna byla parka na usg i akurat jak sie polozylam to bylo na ekranie zdjecie pokazane malego pitolka tak normalnie wyrazne wiec jak mi pokazal krocze mlodej to nie bylo watpliwosci.

Moja do 33 tc lezala poprzecznie tak rozkroczona ze no nie szlo.

Moim zdaniem jak lekarz nie pewny nie powinien mowic i tyle.Choc rodzice tez sobie duzo dopowiadaja taka prawda albo naciskaja na lekarza.

Antonia ale chyba worek juz widac wczesniej? Przeciez czasami dzieci nawet kilku latki nie maja jadra zstapianego a worek jest .

Millo nie dziwie Ci sie skoro 2 min usg ...to ta z Medicoveru?

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez srednio wierze w pomylki jak dziecko jest dobrze ulozone i sprzet dobry.Ja sama jako laik jak mi na polowkowym pokazal no nie szlo tego pomylic...a tymbardziej ze przede mna byla parka na usg i akurat jak sie polozylam to bylo na ekranie zdjecie pokazane malego pitolka tak normalnie wyrazne wiec jak mi pokazal krocze mlodej to nie bylo watpliwosci.

Moja do 33 tc lezala poprzecznie tak rozkroczona ze no nie szlo.

Moim zdaniem jak lekarz nie pewny nie powinien mowic i tyle.Choc rodzice tez sobie duzo dopowiadaja taka prawda albo naciskaja na lekarza.

Antonia ale chyba worek juz widac wczesniej? Przeciez czasami dzieci nawet kilku latki nie maja jadra zstapianego a worek jest .

Millo nie dziwie Ci sie skoro 2 min usg ...to ta z Medicoveru?

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba tak :-) nie znam się :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Kitqa nawet nie wiem ile ma cm bo nie mierzyła.. a ja glupia nic nie powiedzialam :/

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia jest już moszna waśnie której nie da się pomylić hehe. Ale tak jak Maziajka piszesz ludzie czasem sobie sami wkręcają itd i wtedy rozczarowanie. Chociaż ja uważam ze dwa razy lekarz powinien potwierdzić i dopiero wtedy można zacząć zakupy.

Millo. Niestety świetnie Cię rozumiem, sama czasem żałowałam, że się o coś nie dopytałam. Człowiek dziwnie się krępuje, wstydzi a nie powinien! Bo jak inaczej dowiedzieć się czegoś więcej o swoim dziecku

reklama
Do góry