reklama
Imama
Fanka BB :)
Maziajka kciuki wielkie domnie! Oby wszystko poszło szybko i bezproblemowo [emoji171]
Ja na 12 mam wizytę także się okaże czy się oczyściło wszystko ale myśle ze tak.
Miakllo No to oznaki ciąży na całego. Współczuje bo dla mnie to było najgorsze z synami straszne nudności miałam! Oby infekcja minęła.
Kitqa to super ze wszystko dobrze. Już na następnej wizycie pewnie poznasz płeć. Oby! Bo na to wyczekuje się bardzo.
Która jeszcze ze staraczek została? Monia Ajlak? Ktoś jeszcze, któraś właśnie testuje?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja na 12 mam wizytę także się okaże czy się oczyściło wszystko ale myśle ze tak.
Miakllo No to oznaki ciąży na całego. Współczuje bo dla mnie to było najgorsze z synami straszne nudności miałam! Oby infekcja minęła.
Kitqa to super ze wszystko dobrze. Już na następnej wizycie pewnie poznasz płeć. Oby! Bo na to wyczekuje się bardzo.
Która jeszcze ze staraczek została? Monia Ajlak? Ktoś jeszcze, któraś właśnie testuje?
Antonia2016
[emoji106] [emoji106] [emoji106]Dzieki dziewczyny juz pod kroplowka jeste. 2 w kolejce
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Również chce mieć cc więc liczę na jakieś świeże wrażenia :-)
Powodzenia, już zaraz,za chwilę będzie po! :-)
Imama
No ciekawe jak to Antonia będzie z załatwieniem cc. A masz jakieś przeciwskazania czy poprostu nie chcesz? Moim zdaniem powinno być prawo wyboru. Dużo kobiet ma traumy po pierwszym porodzie i np nie decyduje się na inne dzieci
Antonia2016
Trochę trauma może też jest, ale bardziej chce ze względu na bezpieczeństwo. Bardzo się boję np niedotlenienia itp. Bo to chwila ...No ciekawe jak to Antonia będzie z załatwieniem cc. A masz jakieś przeciwskazania czy poprostu nie chcesz? Moim zdaniem powinno być prawo wyboru. Dużo kobiet ma traumy po pierwszym porodzie i np nie decyduje się na inne dzieci
Boję się też o siebie np poposzczania moczu, obnizenia macicy bo gin mowil że już trochę mam obnizona, naderwania czy pekniecia i innych rozciągłości. Chciałabym być już tam nie ruszana. A na brzuchu cięcie jest wzdłuż mojej starej blizny więc nie widzę jakoś problemu odnośnie,,oszpecenia,,
Mikallo
A który masz tc? Mi się wszystko zaczęło dopiero teraz w niedzielę czyli 5t3d i juz mam dosyć Wczesniej kompletnie nic mi nie było tylko troszke senna byłam, nawet piersi mnie nie bolaly i nadal nie bolą Reasumując wszystko przed Tobąo @Mikallo ty to chociaz masz mdlosci porzadne haha chcialabym
wiem wiem durna jestem, powinnam sie cieszyc, ze mnie póki co omijaja jeszcze,
mnie tylko troszke mdli w dzien ,albo wieczorem i te piersi takie jakies ciezsze i troche obolale w dotyku po za tym nic, a z apetytem to roznie raz bym zżarła konia z kopytami, a raz jak ptaszek jem, ale to pewnie przez te upały.
@Maziajka juz zaraz bedziesz miała swoja krolewne w ramionach
reklama
PrzyszłaMama87
Mikallo współczuje mdłości oby szybko przeszły, ja w ciąży z synkiem tez miałam okropne mdłości już od samego rana i piersi mnie nie bolały a teraz jestem w 9 tygodniu i nie mam mdłości ale piersi jeszcze bolą i urosły. Może akurat tym razem mieszka u Ciebie mały chłopczyk
Imama czekam na wieści po wizycie :*
Maziajka kciuki mocno zaciśnięte i wstaw potem zdjęcie królewny
Imama czekam na wieści po wizycie :*
Maziajka kciuki mocno zaciśnięte i wstaw potem zdjęcie królewny
Podziel się: