reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajko, kochana trzymam kciuki za jutro. Na pewno wszystko pójdzie gładko i spokojnie. Już jutro zobaczysz swoją malutką królewnę[emoji173]️.
Uważaj na siebie i czekamy na relację i zdjęcie małej [emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzieki Araya:** trzymajcie kciuki! Nie doczytam bo juz lekki stresik i skupic sie nie moge.

Niestety wczoraj z powodu cisnienia juz trafilam do szpotala a mialam dopiero jutro no ale co zrobic...ale cc bedzie jutro! Ok 11

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki Araya:** trzymajcie kciuki! Nie doczytam bo juz lekki stresik i skupic sie nie moge.

Niestety wczoraj z powodu cisnienia juz trafilam do szpotala a mialam dopiero jutro no ale co zrobic...ale cc bedzie jutro! Ok 11

Również trzymie mocno z Mikim kciuki i będę zaglądac ! [emoji110][emoji110]Miki trzymie na policzku [emoji110][emoji110]
1498072633-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 25t2d [emoji594]

Ostatnia edycja:
Imama. Wszytsko jak w najlepszym porządku, dzidziuś ma się świetnie i ja też: ) to już 13tc
Życzę powodzenia na jutrzejszej wizycie, wszystko bedzie dobrze [emoji1303]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czekamy wraz z Tobą na Królewnę [emoji7][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka ja też trzymam kciuki za Was obie!!!:) ucałuj Maleńką :D
Imama dobrze, że jutro już wizyta dowiesz się pewnie co dalej, może jeszcze jakieś badania Ci zleci do wykonania...trzymam kciuki i daj nam znać zaraz jak będziesz po wizycie :*
ana jesteśmy chyba w podobnym etapie ciąży i powiem Ci że też mam niewiele objawów. ból piersi i senność (zwłaszcza jak wracam z pracy; do godz. 12.00 mogłabym pracować bo potem jestem nie do życia ;)). trochę mam mdłości i uczucie ciężkiego żołądka jak coś zjem więc apetyt ogólnie mam kiepski. Chyba z synkiem też objawy miałam w późniejszym czasie więc czuje ze i tym razem będzie synuś:) pisałam dzisiaj do mojego gina i wyznaczył mi wizytę za niecałe 2 tyg. (04 lipca), liczę ze może bedzie juz serduszko. jeszcze tak daleko a jak o tym mysle to juz czuje lekki stresik... ana ja póki co koszmarów nie mam ale sny o zabarwieniu "egzotycznym" i owszem:p - głodnemu chleb na myśli;)

Kitqa o której masz dzisiaj wizytę? Poproś o ładne zdjecie powinno być już widać nuba ;)
Mikallo Andzelisia jakieś objawy ciążowe pojawiły się już? U mnie jak na razie jest dobrze mdłości nie mam No może z 4-5 razy mnie zemdliło tak mocniej tylko senna jestem cały czas i bez energii. Z synem za to miałam mocne mdłości ale bez wymiotów.
Ja męczę się z silnymi mdłościami rano (do 12:00 ;)) a reszta dnia to po prostu mniejsze mdłości (z córą tak nie miałam). Jestem zmęczona bez energii i mam wieczne wzdęcia. Zdarzają się również coraz częściej silne bóle głowy. Miewam zachcianki na pomidory, pomarańcze i makaron haha A tak poza tym to chyba innych objawów nie mam :) I co wróżycie chłopca czy dziewczynkę ? Mąż obstawia kolejną córcię ;)
My wreszcie wróciliśmy z urlopu. Przez te moje mdłości chciałam już wracać w niedzielę ale powstrzymałam się od jęków, zacisnęłam zęby i dotrzymałam do końca wakacji :D Mam teraz 1 dzień na opranie nas i w piątek znowu w drogę- nie wiem jak to wytrzymam :(
Mała przywiozła z wyjazdu chyba zapalenie pęcherza. Co chwilę woła siku i kazała sobie założyć pampersa na noc a nie sika już w pieluszkę od roku (dobrze, że miałam jednego w rezerwie). Jutro muszę jej zrobić badanie moczu.
Ja mam jutro wizytę u ginekologa, mam wrażenie, że zapalenie nie przeszło :( Zobaczymy co powie i czy będzie już widać dzidziulka- jutro zaczynam 7 tc czyli będzie 6+0. Może jeszcze nie być serduszka.
Ach jestem wykończona.. dobranoc dziewczyny, doczytam Was jutro :*

reklama
o @Mikallo ty to chociaz masz mdlosci porzadne haha chcialabym :)
wiem wiem durna jestem, powinnam sie cieszyc, ze mnie póki co omijaja jeszcze,
mnie tylko troszke mdli w dzien ,albo wieczorem i te piersi takie jakies ciezsze i troche obolale w dotyku po za tym nic, a z apetytem to roznie raz bym zżarła konia z kopytami, a raz jak ptaszek jem, ale to pewnie przez te upały.
@ASA915 powinno byc widac fasolke , ale serduszko nie wiem na 100% ktory to bedzie? po 6 tym juz niektorym widac serduszko, czasem po 7mym, ja ide tydzien po tobie, nie stresuj sie juz nie długo, to zleci :)
@Imama na ktora dzis idziesz?
@Maziajka kciuki, czekamy na wiesci.:)

Do góry