reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny a która z starających się jest po 30tce a nawet po 35r.ż, bo ja już w tej drugiej grupie i nie wiem czy może za stara jestem...boje się chorób związanych z późnym wiekiem matki i ojca po 40rż:( coraz wiecej gór wyrasta przede mna...ciagle rozważam, że może to juz nie mój czas....
Bruniaczek, nie martw się wiekiem. Wszystko się zmienia. Kobiety przed 40stka maja pierwsze dziecko. Ja urodziłam dzieci w wieku 21-syn, 35,8 - syn i 37,7 . Mam właśnie 7tyg córeczkę. Są badania prenatalne. Jeśli dacie o siebie to staraj się i nie patrz na to że ktoś powie "stara". Życzę powodzenia [emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Imama, przeczytałam [emoji22] bardzo mi przykro. Dobrze, że w tym wszystkim masz takie pozytywne podejście.

Igusia, jak dla mnie to chłopiec [emoji6]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Ok przynajmniej nie bedziesz sie obawiac kontroli z ZUSu;) A jak starszy syn (o ile nie pomylilam) wie juz ze zostanie ponownie bratem?
straszy syn powiedzial , " co ? znowu ? to ja sie wyprowadzam :) " dowcipnis, czasem jak cos powie to ja sama nie wiem czy to na serio, czy zart..Nie mowilam mu poprostu podslyszal moja rozmowe z mezem. A ty nie mialas dzis testowac?
@Mikallo tak jak pisza dziewczyny bierz skoro ci lekarz zalecil, musisz to wyleczyc, ja tez mialam zapalenie w ciazy tez bralam globulki, a na bole brzucha tak jak pisze ania magnez nie wiem nic o nospie, ale ja dostalam tez jakies rozkurczowe na silne bole , bo mialam na poczatku ,kazał brac jtylko jak mocno mi dokuczaly.

Andzelisia trzymam kciuki za wysoki przyrost:)
Imama wlasnie jak tam?Do kiedy jak cos jest czas zeby "ruszylo"?:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Antonia2016 i jak ruchy, nabraly w sile ? :)
@Imama jak dzis sie czujesz?
@ajlak hop hop co u ciebie jak starania? chyba juz po?
Czasem tak a są dni np jak wczoraj że chyba ani razu nie poczułam. Jeszcze to nie kopniaki ;)

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry