reklama
Arya
Fanka BB :)
Bruniaczek, nie martw się wiekiem. Wszystko się zmienia. Kobiety przed 40stka maja pierwsze dziecko. Ja urodziłam dzieci w wieku 21-syn, 35,8 - syn i 37,7 . Mam właśnie 7tyg córeczkę. Są badania prenatalne. Jeśli dacie o siebie to staraj się i nie patrz na to że ktoś powie "stara". Życzę powodzenia [emoji8]Dziewczyny a która z starających się jest po 30tce a nawet po 35r.ż, bo ja już w tej drugiej grupie i nie wiem czy może za stara jestem...boje się chorób związanych z późnym wiekiem matki i ojca po 40rż coraz wiecej gór wyrasta przede mna...ciagle rozważam, że może to juz nie mój czas....
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
ana.
straszy syn powiedzial , " co ? znowu ? to ja sie wyprowadzam " dowcipnis, czasem jak cos powie to ja sama nie wiem czy to na serio, czy zart..Nie mowilam mu poprostu podslyszal moja rozmowe z mezem. A ty nie mialas dzis testowac?Ok przynajmniej nie bedziesz sie obawiac kontroli z ZUSu A jak starszy syn (o ile nie pomylilam) wie juz ze zostanie ponownie bratem?
@Mikallo tak jak pisza dziewczyny bierz skoro ci lekarz zalecil, musisz to wyleczyc, ja tez mialam zapalenie w ciazy tez bralam globulki, a na bole brzucha tak jak pisze ania magnez nie wiem nic o nospie, ale ja dostalam tez jakies rozkurczowe na silne bole , bo mialam na poczatku ,kazał brac jtylko jak mocno mi dokuczaly.
ana.
@Antonia2016 i jak ruchy, nabraly w sile ?
@Imama jak dzis sie czujesz?
@ajlak hop hop co u ciebie jak starania? chyba juz po?
reklama
Antonia2016
Czasem tak a są dni np jak wczoraj że chyba ani razu nie poczułam. Jeszcze to nie kopniaki@Antonia2016 i jak ruchy, nabraly w sile ?
Podziel się: