Dziekuje za odpowiedz, ja jutro powtarzam test bo dzis cos wyszlo ale nie jestem go pewna wiec poszukuje jakichs objawow, ale niewiele widze od kilku dni mam dziwny brzuch ale moze tez sobie to wkrecam czekam, w piatek powinna byc @wiec sie wyjasnijedyny objaw to ze mnie nie bola piersi poza tym nic wiecej :-)
reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Ja mam 33 :-) poprzednie ciąże lepiej znosilam pod względem zamartwiania się. Miałam 20lat :-). Teraz się bardzo przejmuje bo przede mną połòwkowe.Dziewczyny a która z starających się jest po 30tce a nawet po 35r.ż, bo ja już w tej drugiej grupie i nie wiem czy może za stara jestem...boje się chorób związanych z późnym wiekiem matki i ojca po 40rż coraz wiecej gór wyrasta przede mna...ciagle rozważam, że może to juz nie mój czas....
Antonia2016
Brawo :-) :-) :-) ja też jeszcze pitka jestem ale się bardziej zamartwiam niż jak mialam te 20 lat :-)ja mam 33 lata i wcale sie staro nie czuje :-)
PrzyszłaMama87
Ciekawy artykuł... ciekawe ile w tym prawdy
Link do: Wysokość ciśnienia krwi matki pomaga przewidzieć płeć dziecka - syn, czy córka? - Chcemy Być Rodzicami
Link do: Wysokość ciśnienia krwi matki pomaga przewidzieć płeć dziecka - syn, czy córka? - Chcemy Być Rodzicami
kitqa
Ale właśnie usłyszałam śmieszną metodę na odkrycie jakiej płci jest dziecko pod naszym sercem )
Trzeba dodać do siebie swój wiek w momencie zapłodnienia i miesiąc w którym do niego doszło. Wynik parzysty- chłopak, nieparzysty - dziewczynka.
Hahaha
Paradoksalnie na córkę mi wyszło
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzeba dodać do siebie swój wiek w momencie zapłodnienia i miesiąc w którym do niego doszło. Wynik parzysty- chłopak, nieparzysty - dziewczynka.
Hahaha
Paradoksalnie na córkę mi wyszło
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
PrzyszłaMama87
Kitqa tez słyszałam o tej metodzie pobawić się można, dziewczyny jak u Was, sprawdziło się ?
U moich paru koleżanek faktycznie się sprawdziło ale to tak samo jak kalendarz chiński się u nich sprawdził.
Mi z synkiem też się sprawdziło a teraz wychodzi liczba nieparzysta 35 czyli córcia... marzenie
U moich paru koleżanek faktycznie się sprawdziło ale to tak samo jak kalendarz chiński się u nich sprawdził.
Mi z synkiem też się sprawdziło a teraz wychodzi liczba nieparzysta 35 czyli córcia... marzenie
Ostatnia edycja:
kitqa
Ciekawy artykuł... ciekawe ile w tym prawdy
Jestem niskociśnieniowcem, i mam dziewczynkę
Mikallo
Według tej teorii noszę pod sercem chlopca;P
A z córką się o dziwo zgadza haha Zobaczymy za 8tyg czy to prawda Jezeli bedzie bardziej odważny niż siostra, bo płeć pierwszego dziecka poznalam dopiero 7m-c ciąży ;P
A u Was dziewczyny sprawdzilo sie u dzieciaczkow?
A z córką się o dziwo zgadza haha Zobaczymy za 8tyg czy to prawda Jezeli bedzie bardziej odważny niż siostra, bo płeć pierwszego dziecka poznalam dopiero 7m-c ciąży ;P
A u Was dziewczyny sprawdzilo sie u dzieciaczkow?
reklama
Podziel się: