reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jedyny objaw to ze mnie nie bola piersi poza tym nic wiecej :-)
Dziekuje za odpowiedz, ja jutro powtarzam test bo dzis cos wyszlo ale nie jestem go pewna wiec poszukuje jakichs objawow, ale niewiele widze :cool2: od kilku dni mam dziwny brzuch ale moze tez sobie to wkrecam;) czekam, w piatek powinna byc @wiec sie wyjasni

reklama
Dziewczyny a która z starających się jest po 30tce a nawet po 35r.ż, bo ja już w tej drugiej grupie i nie wiem czy może za stara jestem...boje się chorób związanych z późnym wiekiem matki i ojca po 40rż:( coraz wiecej gór wyrasta przede mna...ciagle rozważam, że może to juz nie mój czas....
Ja mam 33 :-) poprzednie ciąże lepiej znosilam pod względem zamartwiania się. Miałam 20lat :-). Teraz się bardzo przejmuje bo przede mną połòwkowe.

xnw40tc7sy506vxn.png

Ale właśnie usłyszałam śmieszną metodę na odkrycie jakiej płci jest dziecko pod naszym sercem :))
Trzeba dodać do siebie swój wiek w momencie zapłodnienia i miesiąc w którym do niego doszło. Wynik parzysty- chłopak, nieparzysty - dziewczynka.
Hahaha
Paradoksalnie na córkę mi wyszło:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kitqa tez słyszałam o tej metodzie :D pobawić się można, dziewczyny jak u Was, sprawdziło się ;)?
U moich paru koleżanek faktycznie się sprawdziło ale to tak samo jak kalendarz chiński się u nich sprawdził.
Mi z synkiem też się sprawdziło a teraz wychodzi liczba nieparzysta 35 czyli córcia... marzenie :D

Ostatnia edycja:
Według tej teorii noszę pod sercem chlopca;P
A z córką się o dziwo zgadza haha Zobaczymy za 8tyg czy to prawda :D Jezeli bedzie bardziej odważny niż siostra, bo płeć pierwszego dziecka poznalam dopiero 7m-c ciąży ;P

A u Was dziewczyny sprawdzilo sie u dzieciaczkow?

reklama
Do góry