reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Arya, Ana ja też nie chcę żałowac że nie spróbowałam, nie palę nie pije alkoholu i wmawiam sobie ze po mimo wieku uda mi się urodzić zdrowe dziecko, mąż mniej entuzjastycznie jest nastawiony, bo wie ze małe dziecko to wyrzeczenia ale powiedział że jak mi tak bardzo zależy to się postaramy

reklama
Dziewczyny powtórzyłam test dzisiaj rano, coś widzę, trochę mocniejsza kreska niż wczoraj więc chyba się udało :) Na zdjęciu widać słabiej niestety. To jest test 10tka nie 25tka i zastanawiam się czy nie jest zbyt słaby jak na 12 dpo...

Załączniki

• test.JPG
    test.JPG
    16,2 KB · Wyświetleń: 71
Dziewczyny powtórzyłam test dzisiaj rano, coś widzę, trochę mocniejsza kreska niż wczoraj więc chyba się udało :) Na zdjęciu widać słabiej niestety. To jest test 10tka nie 25tka i zastanawiam się czy nie jest zbyt słaby jak na 12 dpo...
Asa gratuluję, widać ładnie drugą kreskę [emoji5]️

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

a robilas z porannego moczu? nie jest wcale za słaba jak na 12 dpo widac ładnie kreseczke, zalezy kiedy byla implantacjia, to ja gratuluje niesmialo :)
@buniczek moj maz tez na poczatku krecil nosem, ale porozmawialismy i dal sie przekonac szybko :) a co do chorob ja tez sie wystraszylam że ze wzgledu na wiek, moge urodzic chore dziecko , paralizowalo mnie to swojego czasu, zwlaszca po biochemicznej, czytalam statystyki oblecialam fora, ale z drugiej strony wiecej dzieci chorych rodzi sie u kobiet przed 30sta a to dlatego, ze poprostu wiecej rodzi w tym wieku, wiec wychodzi fifty fifty i jeszcze jeden czynnik, czesciej chore dzieci rodza sie splodzone w miesiacach od listopada do marca.gdy nasza dieta jest ubozsza,. brak slonca itd. tu byla mowa akurat o dzieciach z ZD jakis lekrz, prowadzil badania nad ta choraba. badal kobiety w roznym wieku ktore rodzily wlasnie dzieci z ZD nie potrafie podac zrodla strony, bo nie pamietam.

Ostatnia edycja:
Cześć, czy ktos teraz testuje, ma dni płodne?
My sie zbieramy na kilka dni nad morze, mam nadzieję że nie bedzie padać:) I że kontrola z ZUS-u nie przyjdzie ;P

Globułki biorę dalej :)

@asa ja doskonale widze drugą kreseczke! Juhhhhuuuu jestes w ciąży! Jeee gratuluje!
Co do testów uciążliwych to mi ciemniejsze wychodziły te o czulosci 25 niż 10 ;)

Dziewczyny nie ważne ile macie lat ale na ile się czujecie ;D

ana. Arya Mikallo dziękuję:) obyśmy dotrwali w dwupaku do końca...
ana. Tak robiłam z porannego, niestety w tej ciąży nie miałam plamienia implantacyjnego więc nie wiem kiedy było zagnieżdżenie... Reakcja syna śmieszna :), ma poczucie humoru, na pewno się cieszy, fajnie mieć takiego starszego brata (wiem coś o tym bo mam az 4ech;)
Mikallo wlaśnie w ciąży z synkiem robiłam 25 i nie było wątpliwości ale to po terminie @. My tez wyruszamy jutro nad morze i też pogoda póki co u nas nie jest fajna ale co tam ;) Odpoczywajcie!!

Mikallo. Życzę udanego odpoczynku. Kontrolą z ZUS'u nic się nie przejmuj w długi weekend nie będzie im się chciało chodzić z kolędą ; )
Dobrze się czujesz ? Nie masz żadnych dolegliwości ?

Asa. Serdecznie gratuluje ! :)

Moja kuzynka urodziła gdy mila 40 lat (ciąża nieplanowana) Dziecko jest zdrowe a oni szczęśliwi :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

ana. Arya Mikallo dziękuję:) obyśmy dotrwali w dwupaku do końca...
ana. Tak robiłam z porannego, niestety w tej ciąży nie miałam plamienia implantacyjnego więc nie wiem kiedy było zagnieżdżenie... Reakcja syna śmieszna :), ma poczucie humoru, na pewno się cieszy, fajnie mieć takiego starszego brata (wiem coś o tym bo mam az 4ech;)
Mikallo wlaśnie w ciąży z synkiem robiłam 25 i nie było wątpliwości ale to po terminie @. My tez wyruszamy jutro nad morze i też pogoda póki co u nas nie jest fajna ale co tam ;) Odpoczywajcie!!
pisalas ze mama was urodzila po 40 tce, mam pytanie ,moze glupie , nie na miejscu ,jesli tak z gory przepraszam, jesli nie chcesz nieodpowiadaj, czy odczulas ,że masz starsza matke ?gdy np. przychodzila na wywiadowki ? pytam, bo rozmyslalam o tym gdy sie wahalam, co za pare lat pomysli sobie moje dziecko.

Cześć, czy ktos teraz testuje, ma dni płodne?
My sie zbieramy na kilka dni nad morze, mam nadzieję że nie bedzie padać:) I że kontrola z ZUS-u nie przyjdzie ;P

Globułki biorę dalej :)

@asa ja doskonale widze drugą kreseczke! Juhhhhuuuu jestes w ciąży! Jeee gratuluje!
Co do testów uciążliwych to mi ciemniejsze wychodziły te o czulosci 25 niż 10 ;)

Dziewczyny nie ważne ile macie lat ale na ile się czujecie ;D
udanego pobytu, tylko sie nie przemeczaj, wypoczywaj :)

reklama
Arya chyba trzeba tak myśleć bo znam przykład od mojej znajomej i o depresje to naprawde szybko
Ana U mnie to tak różnie szczerze. Nie będę wam tu truć muszę sama się z tym psychicznie uporać. Najgorsze ze wiem ze jestem w ciąży a czytam fora jak wywołać poronienie.
Millo rozmawiałam z Polozna i ona uważa ze powinnam czekać nawet dwa tyg. Jakby nie było to 3-4tc jest dopiero. Jutro mam wizytę u mojej gin i ona chciała mi już leki podać ale boje się szczerze tego wsiąść i wogole ze to są tabetki poronne to na sama myśl mi słabo. Wiem ze czasem nie ma wyjścia i może buc gorzej ale nie wiem czy jej jutro nie powiem ze chce poczekać chociaż do konca tamtego tyg i wtedy wsiąść
Asa gratuluje to ciąża kreseczka ładna. Wypoczywającej dziewczyny, Mikallo tez oszczędzaj się i nie wygrzewaj za bardzo bo czytałam ze te temp to tez niewskazane na początku ciąży

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry