reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja też jestem niskocisnieniowcem i mam córkę. Teraz jak mi mała codziennie ciśnienie pdnosi to może bedzie syn haha

Hahaha :) moja córka też mi codziennie podnosi ciśnienie [emoji849]
I według tej teorii powinnam mieć teraz syna. Zobaczymy ^^
Jakiej płci chciałbys mieć teraz dzidziusia ?

reklama
@ASA915 ja opiekuje sie dzieckiem ze swoim chodze sa w rownym wieku prawie :) wiec wiem juz jak to jest z dwojka malych hihi no nie mam umowy, bo nie chcialam to na pol etatu nie oplacalo by mi sie to po prostu, wiec nie wiem jak to jest tutaj z L4 bo nie bylam w takiej sytuacji.
@buniczek ja mam 35 a w tym roku tez we wrzesniu 36 bedzie :/ ale nie czuje tego, a czy jestem za stara na dziecko? tak myslalam caly czas, ale nie chce potem zalowac, ze nie sprobowalam, bo za jakis czas bedzie za pozno, wiec nie ma na co czekac, uwazam ze to jeszcze rozsadny wiek, pozne macierzynstwo inaczej smakuje. pierwszego syna urodzilam gdy mialam 22 lata, drugiego 34 a teraz jak dobrze wszystko pojdzie to 36.

Ostatnia edycja:
@ASA915 ja opiekuje sie dzieckiem ze swoim chodze sa w rownym wieku prawie :) wiec wiem juz jak to jest z dwojka malych hihi no nie mam umowy, bo nie chcialam to na pol etatu nie oplacalo by mi sie to po prostu, wiec nie wiem jak to jest tutaj z L4 bo nie bylam w takiej sytuacji.
@buniczek ja mam 35 a w tym roku tez we wrzesniu 36 bedzie :/ ale nie czuje tego, a czy jestem za stara na dziecko? tak myslalam caly czas, ale nie chce potem zalowac, ze nie sprobowalam, bo za jakis czas bedzie za pozno, wiec nie ma na co czekac, uwazam ze to jeszcze rozsadny wiek, pozne macierzynstwo inaczej smakuje. pierwszego syna urodzilam gdy mialam 22 lata, drugiego 34 a teraz jak dobrze wszystko pojdzie to 36.
Ok przynajmniej nie bedziesz sie obawiac kontroli z ZUSu;) A jak starszy syn (o ile nie pomylilam) wie juz ze zostanie ponownie bratem?

Dziewczyny wzięłam wczoraj pierwszą globulke pimafucinu ale strasznie sie boję, że zaszkodzę dziecku :( Czy bralyscie kiedys jakies leki na zapalenie w tak wczesnej ciazy? Nie wiem co robic, czy odstawic i zostać z zapaleniem czy dokonczyć kurację. Co bedzie lepsze dla dziecka? Jak myslicie?
Juz mnie ze 2 dni brzuch nie bolał a dzis znów ostro boli mnie podbrzusze, szkoda, że nic nie dostalam na te bóle:(

Mikallo. Moim zdaniem powinnas dokonczyc kuracje. Jeśli tylko lekarz wiedzial o twojej ciazy na pewno przypisał Ci ktory nie zadzkodzi dziecku.
Muszisz byc zdrowa aby dziecko moglo rozwijac sie prawidlowo.
(Nie wiem na co sie leczysz)

Wszystkie tu kobiety twierdzą że chłopca jest począć łatwo.... :) wiec miejmy nadzieje że potwierdzimy ta teorie ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry