PrzyszłaMama87
Fanka BB :)
Dziewczyny a kiedy najlepiej zapisać się na badanie prenatalne żeby można było ocenić plec ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bum ja mialam wizyty co 4-5 tyg nawet.Wizyt co 2tyg nie mialam w zasadzie wcale.
Tylko raz bo poszlam na wziyte i mialam wysokie cisnienie i kazala mi przyjsc pokazac sie za 2 tygodnie.
Teraz ostatnia wizyta we wtorek bedzie po 3 tygodniach.A w czwartek CC.
Wszystko zalezy od przebiegu ciazy u mnie raczej wzorowo bez boli brzucha , rozwarcia itp.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam 33 lata i wcale sie staro nie czuje :-)Dziewczyny a która z starających się jest po 30tce a nawet po 35r.ż, bo ja już w tej drugiej grupie i nie wiem czy może za stara jestem...boje się chorób związanych z późnym wiekiem matki i ojca po 40rż coraz wiecej gór wyrasta przede mna...ciagle rozważam, że może to juz nie mój czas....
jedyny objaw to ze mnie nie bola piersi poza tym nic wiecej :-)Andzelisia daj znac jak beta, masz jakies objawy tak wczesnej ciazy do 27 czas zleci, moze juz serduszko bedzie :-)
Buniczek ja mam 34,koncze we wrzes niu, tez sie obawiam zeby nie bylo problemow jesli sie okaze ze jestem w ciazy. Z drugiej strony znam 2dziewczyny ktore z ciaz przed 30 maja dzieci z zespolem downa,chyba nie mozna wszystkiego przewidziec.moja mama urodzila mnie i siostre w wieku 43lat i mamy sie ok ja tez mam obawy ale tez mocne pragnienie by miec jeszcze jedno dziecko i zeby synek mial rodzenstwo wiec poki co probujemy.