reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kitqa zycze Ci synka do kompletu:)
ana Twoja ciaza dala mi wiele pozytywnej energii,sledzilam watek od jakiegos czasu i w ukryciu Wam kibicowalam, bedzie dobrze chociaz rozumiem ze takie gadanie nie uspokaja i zawsze jakis strah zeby do samego konca bylo ok pozostanie.Zgadzam sie ze karmienie na pewno zaburza cykl stad problem z zajsciem w ciaze,ja tez kilka cykli po odstawieniu jaska od piersi mialam krotsze/dluzsze cykle lub plamienia, z czasem sie unormowalo.Ana a Ty w Szwajcarii masz mozliwosc pojscia na L4,bo wiem ze na zachodzie nie daja go zbyt wczesnie,moja siostrzenica zi holandii pracowala do 8ca,tylko 9ty byla na zwolnieniu

Bum ja mialam wizyty co 4-5 tyg nawet.Wizyt co 2tyg nie mialam w zasadzie wcale.
Tylko raz bo poszlam na wziyte i mialam wysokie cisnienie i kazala mi przyjsc pokazac sie za 2 tygodnie.
Teraz ostatnia wizyta we wtorek bedzie po 3 tygodniach.A w czwartek CC.

Wszystko zalezy od przebiegu ciazy u mnie raczej wzorowo bez boli brzucha , rozwarcia itp.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha ja ogólnie mam co 3tyg wizyty , choć wszytko w porządku .
Ale z Leną pamiętam, ze właśnie coś po 20tyg miałam co 2 tyg hehe [emoji38]
Oooo to już?! [emoji4][emoji4] super !

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 24t1d [emoji594]

Ja w 13 tyg juz wiedzialam ze chlopak.wlasnie podskoczylam do swojej gin zeby sie zapisac i wizyte mam 27 czerwca bo w przyszłym tyg jej nie ma.Ale mysle ze to tak pozno nie jest.bedzie jakos 6/7 tydz.No i ta masc clotrimazolum mogę bez obaw stosowac :-)a jutro jadę na ta bede sprawdze przyrost:-)

Dziewczyny a która z starających się jest po 30tce a nawet po 35r.ż, bo ja już w tej drugiej grupie i nie wiem czy może za stara jestem...boje się chorób związanych z późnym wiekiem matki i ojca po 40rż:( coraz wiecej gór wyrasta przede mna...ciagle rozważam, że może to juz nie mój czas....

Andzelisia daj znac jak beta, masz jakies objawy tak wczesnej ciazy:) do 27 czas zleci, moze juz serduszko bedzie :-)
Buniczek ja mam 34,koncze we wrzes niu, tez sie obawiam zeby nie bylo problemow jesli sie okaze ze jestem w ciazy. Z drugiej strony znam 2dziewczyny ktore z ciaz przed 30 maja dzieci z zespolem downa,chyba nie mozna wszystkiego przewidziec.moja mama urodzila mnie i siostre w wieku 43lat i mamy sie ok;) ja tez mam obawy ale tez mocne pragnienie by miec jeszcze jedno dziecko i zeby synek mial rodzenstwo wiec poki co probujemy.

Dziewczyny a która z starających się jest po 30tce a nawet po 35r.ż, bo ja już w tej drugiej grupie i nie wiem czy może za stara jestem...boje się chorób związanych z późnym wiekiem matki i ojca po 40rż:( coraz wiecej gór wyrasta przede mna...ciagle rozważam, że może to juz nie mój czas....
ja mam 33 lata i wcale sie staro nie czuje :-)

reklama
Andzelisia daj znac jak beta, masz jakies objawy tak wczesnej ciazy:) do 27 czas zleci, moze juz serduszko bedzie :-)
Buniczek ja mam 34,koncze we wrzes niu, tez sie obawiam zeby nie bylo problemow jesli sie okaze ze jestem w ciazy. Z drugiej strony znam 2dziewczyny ktore z ciaz przed 30 maja dzieci z zespolem downa,chyba nie mozna wszystkiego przewidziec.moja mama urodzila mnie i siostre w wieku 43lat i mamy sie ok;) ja tez mam obawy ale tez mocne pragnienie by miec jeszcze jedno dziecko i zeby synek mial rodzenstwo wiec poki co probujemy.
jedyny objaw to ze mnie nie bola piersi poza tym nic wiecej :-)

Do góry