reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kitqa zycze Ci synka do kompletu:)
ana Twoja ciaza dala mi wiele pozytywnej energii,sledzilam watek od jakiegos czasu i w ukryciu Wam kibicowalam, bedzie dobrze chociaz rozumiem ze takie gadanie nie uspokaja i zawsze jakis strah zeby do samego konca bylo ok pozostanie.Zgadzam sie ze karmienie na pewno zaburza cykl stad problem z zajsciem w ciaze,ja tez kilka cykli po odstawieniu jaska od piersi mialam krotsze/dluzsze cykle lub plamienia, z czasem sie unormowalo.Ana a Ty w Szwajcarii masz mozliwosc pojscia na L4,bo wiem ze na zachodzie nie daja go zbyt wczesnie,moja siostrzenica zi holandii pracowala do 8ca,tylko 9ty byla na zwolnieniu

Bum ja mialam wizyty co 4-5 tyg nawet.Wizyt co 2tyg nie mialam w zasadzie wcale.
Tylko raz bo poszlam na wziyte i mialam wysokie cisnienie i kazala mi przyjsc pokazac sie za 2 tygodnie.
Teraz ostatnia wizyta we wtorek bedzie po 3 tygodniach.A w czwartek CC.

Wszystko zalezy od przebiegu ciazy u mnie raczej wzorowo bez boli brzucha , rozwarcia itp.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha ja ogólnie mam co 3tyg wizyty , choć wszytko w porządku .
Ale z Leną pamiętam, ze właśnie coś po 20tyg miałam co 2 tyg hehe [emoji38]
Oooo to już?! [emoji4][emoji4] super !

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 24t1d [emoji594]

Ja w 13 tyg juz wiedzialam ze chlopak.wlasnie podskoczylam do swojej gin zeby sie zapisac i wizyte mam 27 czerwca bo w przyszłym tyg jej nie ma.Ale mysle ze to tak pozno nie jest.bedzie jakos 6/7 tydz.No i ta masc clotrimazolum mogę bez obaw stosowac :-)a jutro jadę na ta bede sprawdze przyrost:-)

Dziewczyny a która z starających się jest po 30tce a nawet po 35r.ż, bo ja już w tej drugiej grupie i nie wiem czy może za stara jestem...boje się chorób związanych z późnym wiekiem matki i ojca po 40rż:( coraz wiecej gór wyrasta przede mna...ciagle rozważam, że może to juz nie mój czas....

Andzelisia daj znac jak beta, masz jakies objawy tak wczesnej ciazy:) do 27 czas zleci, moze juz serduszko bedzie :-)
Buniczek ja mam 34,koncze we wrzes niu, tez sie obawiam zeby nie bylo problemow jesli sie okaze ze jestem w ciazy. Z drugiej strony znam 2dziewczyny ktore z ciaz przed 30 maja dzieci z zespolem downa,chyba nie mozna wszystkiego przewidziec.moja mama urodzila mnie i siostre w wieku 43lat i mamy sie ok;) ja tez mam obawy ale tez mocne pragnienie by miec jeszcze jedno dziecko i zeby synek mial rodzenstwo wiec poki co probujemy.

Dziewczyny a która z starających się jest po 30tce a nawet po 35r.ż, bo ja już w tej drugiej grupie i nie wiem czy może za stara jestem...boje się chorób związanych z późnym wiekiem matki i ojca po 40rż:( coraz wiecej gór wyrasta przede mna...ciagle rozważam, że może to juz nie mój czas....
ja mam 33 lata i wcale sie staro nie czuje :-)

reklama
Andzelisia daj znac jak beta, masz jakies objawy tak wczesnej ciazy:) do 27 czas zleci, moze juz serduszko bedzie :-)
Buniczek ja mam 34,koncze we wrzes niu, tez sie obawiam zeby nie bylo problemow jesli sie okaze ze jestem w ciazy. Z drugiej strony znam 2dziewczyny ktore z ciaz przed 30 maja dzieci z zespolem downa,chyba nie mozna wszystkiego przewidziec.moja mama urodzila mnie i siostre w wieku 43lat i mamy sie ok;) ja tez mam obawy ale tez mocne pragnienie by miec jeszcze jedno dziecko i zeby synek mial rodzenstwo wiec poki co probujemy.
jedyny objaw to ze mnie nie bola piersi poza tym nic wiecej :-)

Do góry