reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@PrzyszłaMama87 piekne zdjecie, gratuluję!
W ktorym tc jestes?

Dziewczyny a mi lekarz zabronił clotrimazolum w pierwszej ciąży...

@Imama przykro mi :(
@ Buziaczek robisz bete?

Ja dziś idę na wiztye do ginekologa. Serduszko jeszcze nie bedzie bic bo to dopiero koniec 5tc ale chcę sie upewnic czy wszystko jest ok :)
jasne jesli ma cie to uspokoic to idz pewnie , ja dopiero pojde po 7 tyg chyba ze bedzie cos nie tak to predzej.

reklama
Imama tak mi przykro :-(...Ja juz po becie jednak pozniej bede znac wynik bo moge sobie w necie sprawdzic :-).ale pewnie nie bede sprawdzac przyrostu bo bede sobie wkrecac plec :-)a tak co ma byc to niech bedzie :-)

Mikallo dzisiaj zaczął mi się 7 tydzień ;) ja tez byłam dokładnie na początku 5tyg i był sam pęcherzyk ale wolałam iść żeby sprawdzić czy wszystko jest Ok i trochę mnie to uspokoiło. A Ty jednak bety nie robiłaś?
Ana ja tez miałam takie bolu jak na @ i ciagle latałam do ubikacji sprawdzić czy czasem nie przyszła Wiec spokojnie na pewno jest wszystko dobrze. Mnie właśnie mdłości w ogóle nie męczą może z 5 razy było mi niedobrze tylko senna jestem i piersi urosły i bolą. Z synkiem za to miałam mocne mdłości może tym razem jak na odwrót to dziewczynka będzie :D
Andzelisia daj koniecznie znać jak wyniki bety... ja tez strasznie się przejmowałam tym przyrostem ze to chlopczykowy a kreski ładnie ciemnialy i w 12dpo tez miałam dwie mocne kreski jak u Ciebie, ciekawe od czego to zależne

No dziewczyny u mnie niestety złe! Wyniki wskazują na poronienie wiec muszę czekać na krwawienie jak nie wystąpi to w czwartek po lekarstwa na wywołanie a jak nie zabieg! Ah tak mi przykro jest.
Wyniki mam podobno dobrze, ona nie wie co może być przyczyna tego skoro dwie ciąże idealne.
Mam w czwartek z nią gadać i będziemy analizować wszystko. Mówiła o aspirynie ze pomaga ale to chyba to co acard nie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
:( przykro. Dojdziesz w końcu do siebie i zaczniecie staranka od nowa. Trzymam kciuki

xnw40tc7sy506vxn.png

Majorcia wiem ze tarczyca jest Ok ale czy jakieś inne robiła to nie wiem. Dowiem się wszystkiego w czwartek. Moja babcia i kuzyn(syn brata mamy) maja hashimoto a mama nadczynność tarczycy.
Maziajka tylko teraz w ciąży badałam i bardzo niski bo niecałe 5 miałam wiec może tez to być problem. Jak wszystko się unormuje to zbadam
Mam nadzieje ze jednak nie będę musiała mieć zabiegu. Kazala mi przyjść w czwartek jak nie zacznę krwawic po tabletki na wywołanie. Wiecie coś o tym? Bo w Polsce to musisz iść do szpitala a tu podają u lekarza i możesz iść do domu. Dziwne to bardzo

@PrzyszłaMama87 ja nie robilam bety :) Tez mam zaklepana wizyte w 7tc. Teraz ide bo pobolewa mnie brzuch a w środę jedziemy na urlop, wiec chcę miec luteine w razie "w".

@ana. Ale zie cieszę, ze u Ciebie pozytyw :D
@andzelisia daj znac jaka beta jak tylko bedziesz miala wyniki :)

Co do objswow to ja tez mam mdlosci i to rano i wieczorem. Przy corce pojawily sie lekkie dopiero pod koniec 2 trymestru. Moze udalo sie ustrzelic synka haha ;)
Kiedy mowicie dziecią ze beda mialy rodzeństwo?

Dzięki dziewczyny!!! Trzymam kciuki za nas wszystkie żeby takich przypadków nie było więcej!
Mikallo powodzenia na wizycie i dj znać.
Ana strach jak się coś przeżyło będzie do końca. Ale napewno z każda wizyta będzie lepiej.

Imama bardzo mi przykro:(Oby wyszlo co bylo przyczyma tych 2 poronien..!!Trzymaj sie Kochana!Oby obylo sie bez zabiegu

Mikallo zaciskam kciuki za wizyte:*
Andzelisia:)betka bedzie piekna:)
Przyszlamama gratuluje serduszka:*Sliczny widok:*
Ania pytalas co u mnie;)No wiec duzo lepiej:)Mdlosci sporadyczne wieczorem,energii jakby ciut wiecej takze do przodu^^hihi
Maziajko Ty jak na szpilkach pewnie co?:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama w Pl tez mozna dostac leki i pojsc do domu moja znajoma tak miala ostatnio niestety jej sie nie udalo poronic i musiala isc do szpitala ale to byla pozniejsza ciaza.

Przyszla mamusia sliczna okruszynka:***

Do góry