reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@PrzyszłaMama87 piekne zdjecie, gratuluję!
W ktorym tc jestes?

Dziewczyny a mi lekarz zabronił clotrimazolum w pierwszej ciąży...

@Imama przykro mi :(
@ Buziaczek robisz bete?

Ja dziś idę na wiztye do ginekologa. Serduszko jeszcze nie bedzie bic bo to dopiero koniec 5tc ale chcę sie upewnic czy wszystko jest ok :)
jasne jesli ma cie to uspokoic to idz pewnie , ja dopiero pojde po 7 tyg chyba ze bedzie cos nie tak to predzej.

reklama
Imama tak mi przykro :-(...Ja juz po becie jednak pozniej bede znac wynik bo moge sobie w necie sprawdzic :-).ale pewnie nie bede sprawdzac przyrostu bo bede sobie wkrecac plec :-)a tak co ma byc to niech bedzie :-)

Mikallo dzisiaj zaczął mi się 7 tydzień ;) ja tez byłam dokładnie na początku 5tyg i był sam pęcherzyk ale wolałam iść żeby sprawdzić czy wszystko jest Ok i trochę mnie to uspokoiło. A Ty jednak bety nie robiłaś?
Ana ja tez miałam takie bolu jak na @ i ciagle latałam do ubikacji sprawdzić czy czasem nie przyszła Wiec spokojnie na pewno jest wszystko dobrze. Mnie właśnie mdłości w ogóle nie męczą może z 5 razy było mi niedobrze tylko senna jestem i piersi urosły i bolą. Z synkiem za to miałam mocne mdłości może tym razem jak na odwrót to dziewczynka będzie :D
Andzelisia daj koniecznie znać jak wyniki bety... ja tez strasznie się przejmowałam tym przyrostem ze to chlopczykowy a kreski ładnie ciemnialy i w 12dpo tez miałam dwie mocne kreski jak u Ciebie, ciekawe od czego to zależne

No dziewczyny u mnie niestety złe! Wyniki wskazują na poronienie wiec muszę czekać na krwawienie jak nie wystąpi to w czwartek po lekarstwa na wywołanie a jak nie zabieg! Ah tak mi przykro jest.
Wyniki mam podobno dobrze, ona nie wie co może być przyczyna tego skoro dwie ciąże idealne.
Mam w czwartek z nią gadać i będziemy analizować wszystko. Mówiła o aspirynie ze pomaga ale to chyba to co acard nie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
:( przykro. Dojdziesz w końcu do siebie i zaczniecie staranka od nowa. Trzymam kciuki

xnw40tc7sy506vxn.png

Majorcia wiem ze tarczyca jest Ok ale czy jakieś inne robiła to nie wiem. Dowiem się wszystkiego w czwartek. Moja babcia i kuzyn(syn brata mamy) maja hashimoto a mama nadczynność tarczycy.
Maziajka tylko teraz w ciąży badałam i bardzo niski bo niecałe 5 miałam wiec może tez to być problem. Jak wszystko się unormuje to zbadam
Mam nadzieje ze jednak nie będę musiała mieć zabiegu. Kazala mi przyjść w czwartek jak nie zacznę krwawic po tabletki na wywołanie. Wiecie coś o tym? Bo w Polsce to musisz iść do szpitala a tu podają u lekarza i możesz iść do domu. Dziwne to bardzo

@PrzyszłaMama87 ja nie robilam bety :) Tez mam zaklepana wizyte w 7tc. Teraz ide bo pobolewa mnie brzuch a w środę jedziemy na urlop, wiec chcę miec luteine w razie "w".

@ana. Ale zie cieszę, ze u Ciebie pozytyw :D
@andzelisia daj znac jaka beta jak tylko bedziesz miala wyniki :)

Co do objswow to ja tez mam mdlosci i to rano i wieczorem. Przy corce pojawily sie lekkie dopiero pod koniec 2 trymestru. Moze udalo sie ustrzelic synka haha ;)
Kiedy mowicie dziecią ze beda mialy rodzeństwo?

Dzięki dziewczyny!!! Trzymam kciuki za nas wszystkie żeby takich przypadków nie było więcej!
Mikallo powodzenia na wizycie i dj znać.
Ana strach jak się coś przeżyło będzie do końca. Ale napewno z każda wizyta będzie lepiej.

Imama bardzo mi przykro:(Oby wyszlo co bylo przyczyma tych 2 poronien..!!Trzymaj sie Kochana!Oby obylo sie bez zabiegu

Mikallo zaciskam kciuki za wizyte:*
Andzelisia:)betka bedzie piekna:)
Przyszlamama gratuluje serduszka:*Sliczny widok:*
Ania pytalas co u mnie;)No wiec duzo lepiej:)Mdlosci sporadyczne wieczorem,energii jakby ciut wiecej takze do przodu^^hihi
Maziajko Ty jak na szpilkach pewnie co?:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama w Pl tez mozna dostac leki i pojsc do domu moja znajoma tak miala ostatnio niestety jej sie nie udalo poronic i musiala isc do szpitala ale to byla pozniejsza ciaza.

Przyszla mamusia sliczna okruszynka:***

Do góry