reklama
anufifi
tęsknię...
no wiem , ale moze ja mam coś z głową ????
Czarodziejka
Fanka BB :)
Czesc Babeczki ))
Wkurzyłam sie normalnie....tyle napisalam i mi bateria w laptopie padla
Asus Kochana trzymaj sie dzielnie. Szybkiego porodu zyczę
A tak poza tematem to posialam gdzieś Twój przepis na te pyszna sałatke o smaku Gyrosowym..mam nadzieje ze jak wrócisz to mi ja skrobniesz na priva)))
Anufifi- no no no te bolace cycolki...jakos mi sie wydaje ze cos na rzeczy moze byc))))
Kicia )) bardzo sie ciesze z Twojej obecnosci ))
Sylwia Kochanie szkoda ze cie nie ma ((
Wkurzyłam sie normalnie....tyle napisalam i mi bateria w laptopie padla
Asus Kochana trzymaj sie dzielnie. Szybkiego porodu zyczę
A tak poza tematem to posialam gdzieś Twój przepis na te pyszna sałatke o smaku Gyrosowym..mam nadzieje ze jak wrócisz to mi ja skrobniesz na priva)))
Anufifi- no no no te bolace cycolki...jakos mi sie wydaje ze cos na rzeczy moze byc))))
Kicia )) bardzo sie ciesze z Twojej obecnosci ))
Sylwia Kochanie szkoda ze cie nie ma ((
Witam Wszystkie NOwe koleżanki !!!!!
Ostatnia edycja:
anufifi
tęsknię...
Dziewczyn ..wreszcie sie was tu doczekałam ale musze isc spac bo za chwile bede wstawac do Tomusia , a jutro do pracy wiec mam mało na spanko
Buziaki i do jutra popołudniu:-)
i obyscie miały racje
Buziaki i do jutra popołudniu:-)
i obyscie miały racje
Czarodziejka
Fanka BB :)
Anufifi ))
mam nadzieje ze z Tomusiem bedzie juz coraz lepiej.
Caluski dla Was
ja tez ide Lulu ))))
buziaczki
kolorowych
Kicia )
no jeszcze nie w marcu zmonitoruje co tam w trawie piszczy ))))
mam nadzieje ze z Tomusiem bedzie juz coraz lepiej.
Caluski dla Was
ja tez ide Lulu ))))
buziaczki
kolorowych
Kicia )
no jeszcze nie w marcu zmonitoruje co tam w trawie piszczy ))))
R
rouż
Gość
Czesc Kobietki!
Witam po 2 dnich nieobecnosci!
Ale napisalyscie....na szczescie juz wszystko ogarnelam
Ja dzis w domku, ale ollejne 3 dni bede w pracy i bedzie masakra, bo u nas wielka wyprzedaz, jutro na godz 7, nie wiem jak wstane, skoro na 9 jest mi ciezko...
Bershka-duuuzo zdrowka dla synusia! Moj ledwie wyszedl z jednej choroby a dzis znowu ma katar
Anufifi-mam nadzieje, ze Tomus zdrowieje i trzymam kciuki za jutrzejsza betke!
Anka yogggga i Madzia3- witam Was u nas Fajnie ze tak duzo nas chce zafasolkowac!
Sylwia-Ty mezusia chyba zameczysz...
Kicia-dobrze ze piszesz z nami, czekamy na Twoje posty
Asus-szczesliwego rozwiazania!!!
Kari, Pyszczku-z Waszych postow wynika, ze chyba niedlugo znajdziecie sie na watku "przyszle mamusie"-oby tak bylo!
Aga-wierszyk(a wlasciwie opowiesc)Twoj przeczytalam i tak mnie wzruszyl, ze mi lzy polecialy! Bo ja z tych placzliwych jestem, co placza ze szczescia, z nieszczescia z przykrosci itd. Niestety-moj maz mowi na mnie boberek w takich sytuacjach
Ptasiorku, a jak u Ciebie przeczucia? bedzie chlopak w tym cyklu? Bo u mnie narazie cisza. Powinnam miec juz napiete cycusie przed @ i jak narazie cisza, ale to moze byc wynik zaburzenia cyklu z powodu brania lekow. Kurcze, najgorzej, ze dlalej chorobsko mnie trzyma!
Czarodziejko- a jak Twoj Macius? Zdrowy?
Kiki-jak samopoczucie?
A tak w ogole to dobrego dnia wszystkim!
Witam po 2 dnich nieobecnosci!
Ale napisalyscie....na szczescie juz wszystko ogarnelam
Ja dzis w domku, ale ollejne 3 dni bede w pracy i bedzie masakra, bo u nas wielka wyprzedaz, jutro na godz 7, nie wiem jak wstane, skoro na 9 jest mi ciezko...
Bershka-duuuzo zdrowka dla synusia! Moj ledwie wyszedl z jednej choroby a dzis znowu ma katar
Anufifi-mam nadzieje, ze Tomus zdrowieje i trzymam kciuki za jutrzejsza betke!
Anka yogggga i Madzia3- witam Was u nas Fajnie ze tak duzo nas chce zafasolkowac!
Sylwia-Ty mezusia chyba zameczysz...
Kicia-dobrze ze piszesz z nami, czekamy na Twoje posty
Asus-szczesliwego rozwiazania!!!
Kari, Pyszczku-z Waszych postow wynika, ze chyba niedlugo znajdziecie sie na watku "przyszle mamusie"-oby tak bylo!
Aga-wierszyk(a wlasciwie opowiesc)Twoj przeczytalam i tak mnie wzruszyl, ze mi lzy polecialy! Bo ja z tych placzliwych jestem, co placza ze szczescia, z nieszczescia z przykrosci itd. Niestety-moj maz mowi na mnie boberek w takich sytuacjach
Ptasiorku, a jak u Ciebie przeczucia? bedzie chlopak w tym cyklu? Bo u mnie narazie cisza. Powinnam miec juz napiete cycusie przed @ i jak narazie cisza, ale to moze byc wynik zaburzenia cyklu z powodu brania lekow. Kurcze, najgorzej, ze dlalej chorobsko mnie trzyma!
Czarodziejko- a jak Twoj Macius? Zdrowy?
Kiki-jak samopoczucie?
A tak w ogole to dobrego dnia wszystkim!
Anka yoggga
Aktywna w BB
Witajcie. Oj pewno nikogo nie ma wszystkie zapracowane.
Anufii jak się dziś czujesz
kukne puzniej
Anufii jak się dziś czujesz
kukne puzniej
reklama
R
rouż
Gość
Witajcie. Oj pewno nikogo nie ma wszystkie zapracowane.
A kuku! Ja jestem!
Podziel się: