reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czesc Babeczki :)))
Wkurzyłam sie normalnie....tyle napisalam i mi bateria w laptopie padla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Asus Kochana trzymaj sie dzielnie. Szybkiego porodu zyczę
A tak poza tematem to posialam gdzieś Twój przepis na te pyszna sałatke o smaku Gyrosowym..mam nadzieje ze jak wrócisz to mi ja skrobniesz na priva:))))
Anufifi- no no no te bolace cycolki...jakos mi sie wydaje ze cos na rzeczy moze byc:)))))
Kicia :))) bardzo sie ciesze z Twojej obecnosci :)))
Sylwia Kochanie szkoda ze cie nie ma :(((
Witam Wszystkie NOwe koleżanki !!!!!

Ostatnia edycja:
Anufifi u mnie cycorki to pierwszy objaw...
przed @ nigdy mi tak nie rosna... takze...
do piatku juz niedaleko ;-)

Czarodziejko! dzieki Buziak!
a kiedy ty wybierasz sie na monitoring??

Dziewczyn ..wreszcie sie was tu doczekałam ale musze isc spac bo za chwile bede wstawac do Tomusia , a jutro do pracy wiec mam mało na spanko

Buziaki i do jutra popołudniu:-)

i obyscie miały racje

Anufifi :)))
mam nadzieje ze z Tomusiem bedzie juz coraz lepiej.
Caluski dla Was
ja tez ide Lulu :)))))
buziaczki
kolorowych:tak::tak::tak::tak::tak:
Kicia :))
no jeszcze nie w marcu zmonitoruje co tam w trawie piszczy :)))))

Czesc Kobietki!
Witam po 2 dnich nieobecnosci!
Ale napisalyscie....na szczescie juz wszystko ogarnelam:)
Ja dzis w domku, ale ollejne 3 dni bede w pracy i bedzie masakra, bo u nas wielka wyprzedaz, jutro na godz 7, nie wiem jak wstane, skoro na 9 jest mi ciezko...

Bershka-duuuzo zdrowka dla synusia! Moj ledwie wyszedl z jednej choroby a dzis znowu ma katar:(
Anufifi-mam nadzieje, ze Tomus zdrowieje:) i trzymam kciuki za jutrzejsza betke!
Anka yogggga i Madzia3- witam Was u nas:) Fajnie ze tak duzo nas chce zafasolkowac!
Sylwia-Ty mezusia chyba zameczysz... ;)
Kicia-dobrze ze piszesz z nami, czekamy na Twoje posty:)
Asus-szczesliwego rozwiazania!!!
Kari, Pyszczku-z Waszych postow wynika, ze chyba niedlugo znajdziecie sie na watku "przyszle mamusie"-oby tak bylo!
Aga-wierszyk(a wlasciwie opowiesc)Twoj przeczytalam i tak mnie wzruszyl, ze mi lzy polecialy! Bo ja z tych placzliwych jestem, co placza ze szczescia, z nieszczescia z przykrosci itd. Niestety-moj maz mowi na mnie boberek;) w takich sytuacjach
Ptasiorku, a jak u Ciebie przeczucia? bedzie chlopak w tym cyklu? Bo u mnie narazie cisza. Powinnam miec juz napiete cycusie przed @ i jak narazie cisza, ale to moze byc wynik zaburzenia cyklu z powodu brania lekow. Kurcze, najgorzej, ze dlalej chorobsko mnie trzyma!
Czarodziejko- a jak Twoj Macius? Zdrowy?
Kiki-jak samopoczucie?

A tak w ogole to dobrego dnia wszystkim!

reklama
Do góry