reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam Dziewczynki:)))
Ja tak szybciutko..
Anufifi..zdrowka dla Tomusia.. :tak: i trzymam kciuki za piatek;-)Bedzie mila niespodzianka ;-)
Czarodziejka .. a jak egazmin bo albo nie doczytalam ..albo przeoczylam:szok::-)
A w ogole to Witam Nowe Dziewczynki na forum.. i zycze szybkiego zafasolkowania:-p
U mnie dzis sypie snieg:baffled::wściekła/y: ja chce WIOSNEEEE:crazy:
Buziaczki i Pozdrowionka dla WSZYSTKICH i KAZDEJ z osobna :-);-) Trzymajcie sie cieplutko :tak:;-)

reklama
Anufifi nasze starania jeszcze nie rozpoczęte dopiero biorę od miesiąca folik a w lutym po@ idę na kontrolę do goina. Nie wiem może jakieś badania muszę zrobić zobaczymy co powie. Pierwszym razem było bez problemu po miesiącu starań byłam zafasolkowana

No to ja też się witam, jutro idę sprawdzić czy pęcherzyk faktycznie pękł. Aż boje sie myślec, że tym razem też bedzie to cykl starcony:crazy:

Anufifi dzięki za wczorajsze rozmowy, rozwiałaś moje watpliwości. Dzis robiłam test owulacyjny i wyszły dwie grube krechy. tak więc chyba lekarz miał racje, że jutro bedzie owulacja, tylko żeby pecherzyk pękł:-)

Witam wieczorkiem... I co, tu nikogo NIET? :confused::-(A gdzie się panie podziewją...? :dry: Kto mnie rozbawi, po męczącym dniu :confused::-(

ANKA YOGGGA witaj nam na wątku :-)

reklama
Do góry