Dziewczyny wpadlam żeby się pożegnać na jakiś czas . Jutro rano mam się zglosić na oddzial , do końca tygodnia będą mnie badać a po niedzieli CC . U nas w szpitalu po CC wypisują chyba po 7 dniach , więc nie będzie mnie DŁUGO . Odezwę się jak wrocę . Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieję że po powrocie zastanę kilka nowych fasolek . Buziaki.
reklama
ASUS, to powodzenia na szpitalnym szlaku... Wiem jak to jest, bo leżałam 6 dni przed porodem Milenki i nie wspominam tego pobytu najlepiej Ale najważniejsze, że po tym pobycie, czeka cię najwspanialsza nagroda i będziesz tulić swojego dzidziusia :-) To czekamy na wieści i zdjęcia jak już wrócicie :-)
ANUFIFI.. no dziwne te pustki , może dziewczyny takie zajęte zdobywaniem kolejnych serduszek ;-)
ANUFIFI.. no dziwne te pustki , może dziewczyny takie zajęte zdobywaniem kolejnych serduszek ;-)
anufifi
tęsknię...
ASUS trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze...daj znac...
Ptasiorek ...no ja nie pamietam takich pustek tutaj....
Ptasiorek ...no ja nie pamietam takich pustek tutaj....
Czarodziejka
Fanka BB :)
No czesc Kochane))))
Hej dziewczynki!!!jeszcze nie śpicie? Ja właśnie wróciłam do domku po całym dniu spędzonym u psiapsiółki w domu pusto bo mój mężczyzna w pracy niestety:-(, więc nadrabiam zaległości i czytam co nowego się tutaj działo.
Ania witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!-
Kiki dzięki za wiarę w to ,że będzie moja fasolka.
Ania witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!-
Kiki dzięki za wiarę w to ,że będzie moja fasolka.
Chinese Baby Calendar to Predict Baby Gender by Chinese age and woman conception month a ja znowu coś dla zabawy :-) na górze swoją date urodzin na dole datę ostatniej miesiączki
witaj kicia
witaj kicia
reklama
anufifi
tęsknię...
No wreszcie....
Bershka...z moimi cycochami dzieje sie z pewnościa cos co nie dzieje sie normalnie...jakbym miała za chwile karmic ...takie jakis napiete ...ale to jedyna rzecz która mogłaby wskazywac....
ale jednoczesnie obsypało mnie na gębie wiec chyba na @
Chciałabym cokolwiek ale wiedziec bo ta niepewnosc mnie wykończy
Bershka...z moimi cycochami dzieje sie z pewnościa cos co nie dzieje sie normalnie...jakbym miała za chwile karmic ...takie jakis napiete ...ale to jedyna rzecz która mogłaby wskazywac....
ale jednoczesnie obsypało mnie na gębie wiec chyba na @
Chciałabym cokolwiek ale wiedziec bo ta niepewnosc mnie wykończy
Podziel się: