reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Super gratuluje :-).ja dzis zrobilam test ten dolaczony do owul oczywiscie negatyw.a wczoraj znalazlam jeszcze Pink strumieniowy i zrobilam wieczorem to delikatna kreska jest ale pamietam ze w poprzednim miesiącu tez na strumieniowym pinku byl bladzioszek a nic z tego nie wyszlo.w moim przypadku te pinki to jakis dziady.Pewnie znowu nie jestem w ciazy a ja pokazuja. Juz ich wiecej nie kupie :-)
Dziś masz 11 po ma prawo być negatyw bo i test tekstowi nie równy, nadzieja ciagle jest,pisałas ze jest różowa, a nie szara jak w zeszłym mcu tak ? a piersi mnie tez nie bolały w tym cyklu nic a nic, trzymam kciuki mocnooo

reklama
Dziś masz 11 po ma prawo być negatyw bo i test tekstowi nie równy, nadzieja ciagle jest,pisałas ze jest różowa, a nie szara jak w zeszłym mcu tak ? a piersi mnie tez nie bolały w tym cyklu nic a nic, trzymam kciuki mocnooo
No wlasnie tylko te piersi...zostalo 3 dni do@ .Zawsze o tej porze to tak bolaly ze nie szlo ich tknac a teraz nic a nic.... :-)

Ana cudownie, wielkie gratulacje!!! Mocna kreska!!! I teraz się uspokój i zero stresowania.
Andzielisia trzymam kciuki może implantacją późno była i test jeszcze wyjdzie na dniach.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@ana. aaaaa jestes w ciąży! Gratuluję! Krecha tak mocna jak u mnie kilka dni po terminie @ ;) Ale sie Cieszę razem z Toba :D

@andzelisia mi te testy dołączone do owulacyjnych też nie wychodziły, z reszta tak samo jak owulacyjne. Poczekaj jeszcze te 3 dni i zrob test z apteki np. firmy Amil (jak dla mnie super) i myślę, że zobaczysz piękną 2 kreseczke ;) Tego Ci życzę!

@ana pięknie gratuluje! Piękna, soczysta krecha!!!!

@andzelisia zrób za kilka dni, albo innym testem. Mi te dołączane do owu bardzo słabo pokazywały, dziewczyny poleciły facelle z rossmanna a najlepiej pokazał mi pink czy bobo test. Także co test to inna intensywność kreski [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Mi tak naprawdę mocna kreska wyszła dopiero jakieś 10dni po terminie @

@Imama zaciskam kciuki i modlę sie za Was [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Ana moje gratulacje. Toz to tlusta kreska. [emoji173]️

Andzelisia nie wiem czy u was sa apteki DOZ oni maja swoje fajne testy strumieniowe. Mi na tych dolaczonych do owu tez nie wychodzily a na tamtych ladnie pokazalo.

Imama bardzo mocno zaciskam kciuki zeby wszystko sie ulozylo. [emoji182]

Polcia jakie kruszynki. Witamy po tej stronie brzuszka.

Millo , Antonia jak sie czujecie?

Maziajka teraz ty sie rozpakowujesz?

Andzelisia cichutko tez gratuluje :)
No i mój teścior z dziś No i dziś termin @ temp 37.0 z telefonu wrzucam nie wiem czy dobrze widać, pół nocy myślałam, martwiłam się, aby test nie pokazał bladzioszka, dziś już jestem spokojniejsza :) Powoli chlone wszyscy jeszcze śpią uśmiecham się sama do siebie ,ale maź będzie miał minę :)
Super, gratuluję :-) 6cs !!!!!

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Ana moje gratulacje. Toz to tlusta kreska. [emoji173]️

Andzelisia nie wiem czy u was sa apteki DOZ oni maja swoje fajne testy strumieniowe. Mi na tych dolaczonych do owu tez nie wychodzily a na tamtych ladnie pokazalo.

Imama bardzo mocno zaciskam kciuki zeby wszystko sie ulozylo. [emoji182]

Polcia jakie kruszynki. Witamy po tej stronie brzuszka.

Millo , Antonia jak sie czujecie?

Maziajka teraz ty sie rozpakowujesz?

Ja się czuje super :-) :-) :-) Czasem jak nie w ciąży ;) ale jak się gdzieś tam źle ułoży to gniecie i niewygodnie :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry