reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Super gratuluje :-).ja dzis zrobilam test ten dolaczony do owul oczywiscie negatyw.a wczoraj znalazlam jeszcze Pink strumieniowy i zrobilam wieczorem to delikatna kreska jest ale pamietam ze w poprzednim miesiącu tez na strumieniowym pinku byl bladzioszek a nic z tego nie wyszlo.w moim przypadku te pinki to jakis dziady.Pewnie znowu nie jestem w ciazy a ja pokazuja. Juz ich wiecej nie kupie :-)
Dziś masz 11 po ma prawo być negatyw bo i test tekstowi nie równy, nadzieja ciagle jest,pisałas ze jest różowa, a nie szara jak w zeszłym mcu tak ? a piersi mnie tez nie bolały w tym cyklu nic a nic, trzymam kciuki mocnooo

reklama
Dziś masz 11 po ma prawo być negatyw bo i test tekstowi nie równy, nadzieja ciagle jest,pisałas ze jest różowa, a nie szara jak w zeszłym mcu tak ? a piersi mnie tez nie bolały w tym cyklu nic a nic, trzymam kciuki mocnooo
No wlasnie tylko te piersi...zostalo 3 dni do@ .Zawsze o tej porze to tak bolaly ze nie szlo ich tknac a teraz nic a nic.... :-)

Ana cudownie, wielkie gratulacje!!! Mocna kreska!!! I teraz się uspokój i zero stresowania.
Andzielisia trzymam kciuki może implantacją późno była i test jeszcze wyjdzie na dniach.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@ana. aaaaa jestes w ciąży! Gratuluję! Krecha tak mocna jak u mnie kilka dni po terminie @ ;) Ale sie Cieszę razem z Toba :D

@andzelisia mi te testy dołączone do owulacyjnych też nie wychodziły, z reszta tak samo jak owulacyjne. Poczekaj jeszcze te 3 dni i zrob test z apteki np. firmy Amil (jak dla mnie super) i myślę, że zobaczysz piękną 2 kreseczke ;) Tego Ci życzę!

@ana pięknie gratuluje! Piękna, soczysta krecha!!!!

@andzelisia zrób za kilka dni, albo innym testem. Mi te dołączane do owu bardzo słabo pokazywały, dziewczyny poleciły facelle z rossmanna a najlepiej pokazał mi pink czy bobo test. Także co test to inna intensywność kreski [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Mi tak naprawdę mocna kreska wyszła dopiero jakieś 10dni po terminie @

@Imama zaciskam kciuki i modlę sie za Was [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Ana moje gratulacje. Toz to tlusta kreska. [emoji173]️

Andzelisia nie wiem czy u was sa apteki DOZ oni maja swoje fajne testy strumieniowe. Mi na tych dolaczonych do owu tez nie wychodzily a na tamtych ladnie pokazalo.

Imama bardzo mocno zaciskam kciuki zeby wszystko sie ulozylo. [emoji182]

Polcia jakie kruszynki. Witamy po tej stronie brzuszka.

Millo , Antonia jak sie czujecie?

Maziajka teraz ty sie rozpakowujesz?

Andzelisia cichutko tez gratuluje :)
No i mój teścior z dziś No i dziś termin @ temp 37.0 z telefonu wrzucam nie wiem czy dobrze widać, pół nocy myślałam, martwiłam się, aby test nie pokazał bladzioszka, dziś już jestem spokojniejsza :) Powoli chlone wszyscy jeszcze śpią uśmiecham się sama do siebie ,ale maź będzie miał minę :)
Super, gratuluję :-) 6cs !!!!!

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Ana moje gratulacje. Toz to tlusta kreska. [emoji173]️

Andzelisia nie wiem czy u was sa apteki DOZ oni maja swoje fajne testy strumieniowe. Mi na tych dolaczonych do owu tez nie wychodzily a na tamtych ladnie pokazalo.

Imama bardzo mocno zaciskam kciuki zeby wszystko sie ulozylo. [emoji182]

Polcia jakie kruszynki. Witamy po tej stronie brzuszka.

Millo , Antonia jak sie czujecie?

Maziajka teraz ty sie rozpakowujesz?

Ja się czuje super :-) :-) :-) Czasem jak nie w ciąży ;) ale jak się gdzieś tam źle ułoży to gniecie i niewygodnie :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry