reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama a nie chcesz progesteronu brac? Mi na poczatku ciazy spadał .. i juz mi sie robil wklęsly pecherzyk i jestem pewna ze jeszcze chwila i stracilabym ta ciaze..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo jak mi beta ładnie urośnie i na usg będzie nadal pęcherzyk to pewnie dostanę progesteron.
Tutaj lekarze wychodzą z założenia ze jak złe z zarodkiem na początku to później tez mogą być problemy i ze natura sama eliminuje. Jak u mnie beta dość słaba i bardzo niski progesteron to nie chciała mi dać. Tylko magnez przepisała.
Wiem ze w PL to odrazu dają przy niskich wynikach i szczerze to uważam ze powinno się dopomóc, ratować a nie odrazu skreślać.
Ja to się zawsze boje brać coś na własna rękę bez konsultacji. Także poczekam na pon i zobaczymy.
U mnie cała rodzina ma problemy z tarczyca i faktycznie może tez będę miała. Dobrze jak to zbadają. Może coś przepisze. Ah sama nie wiem. Ale o dziwo jestem spokojna bo ze mnie chluslo krwią właśnie w momencie wielkiego stresu i wiem ze nerwy nic nie pomogą.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Andzelisia cichutko tez gratuluje :)
No i mój teścior z dziś No i dziś termin @ temp 37.0 z telefonu wrzucam nie wiem czy dobrze widać, pół nocy myślałam, martwiłam się, aby test nie pokazał bladzioszka, dziś już jestem spokojniejsza :) Powoli chlone wszyscy jeszcze śpią uśmiecham się sama do siebie ,ale maź będzie miał minę :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    506,7 KB · Wyświetleń: 83
Ostatnia edycja:
Ana och jak cudownie!!!Gratulacje Kochana:** co za wspanialy dzien!!!

Andzelisia &!!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Andzelisia cichutko tez gratuluje :)
No i mój teścior z dziś No i dziś termin @ temp 37.0 z telefonu wrzucam nie wiem czy dobrze widać, pół nocy myślałam, martwiłam się, aby test nie pokazał bladzioszka, dziś już jestem spokojniejsza :) Powoli chlone wszyscy jeszcze śpią uśmiecham się sama do siebie ,ale maź będzie miał minę :)
Super gratuluje :-).ja dzis zrobilam test ten dolaczony do owul oczywiscie negatyw.a wczoraj znalazlam jeszcze Pink strumieniowy i zrobilam wieczorem to delikatna kreska jest ale pamietam ze w poprzednim miesiącu tez na strumieniowym pinku byl bladzioszek a nic z tego nie wyszlo.w moim przypadku te pinki to jakis dziady.Pewnie znowu nie jestem w ciazy a ja pokazuja. Juz ich wiecej nie kupie :-)

Do góry