reklama
andzelisia
Fanka BB :)
Majorcia i dlatego jutro idę do apteki i kupie innej firmy ;-)
andzelisia
I zrobie w pon dla pewnosci :-)Majorcia i dlatego jutro idę do apteki i kupie innej firmy ;-)
Imama
Millo jak mi beta ładnie urośnie i na usg będzie nadal pęcherzyk to pewnie dostanę progesteron.
Tutaj lekarze wychodzą z założenia ze jak złe z zarodkiem na początku to później tez mogą być problemy i ze natura sama eliminuje. Jak u mnie beta dość słaba i bardzo niski progesteron to nie chciała mi dać. Tylko magnez przepisała.
Wiem ze w PL to odrazu dają przy niskich wynikach i szczerze to uważam ze powinno się dopomóc, ratować a nie odrazu skreślać.
Ja to się zawsze boje brać coś na własna rękę bez konsultacji. Także poczekam na pon i zobaczymy.
U mnie cała rodzina ma problemy z tarczyca i faktycznie może tez będę miała. Dobrze jak to zbadają. Może coś przepisze. Ah sama nie wiem. Ale o dziwo jestem spokojna bo ze mnie chluslo krwią właśnie w momencie wielkiego stresu i wiem ze nerwy nic nie pomogą.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tutaj lekarze wychodzą z założenia ze jak złe z zarodkiem na początku to później tez mogą być problemy i ze natura sama eliminuje. Jak u mnie beta dość słaba i bardzo niski progesteron to nie chciała mi dać. Tylko magnez przepisała.
Wiem ze w PL to odrazu dają przy niskich wynikach i szczerze to uważam ze powinno się dopomóc, ratować a nie odrazu skreślać.
Ja to się zawsze boje brać coś na własna rękę bez konsultacji. Także poczekam na pon i zobaczymy.
U mnie cała rodzina ma problemy z tarczyca i faktycznie może tez będę miała. Dobrze jak to zbadają. Może coś przepisze. Ah sama nie wiem. Ale o dziwo jestem spokojna bo ze mnie chluslo krwią właśnie w momencie wielkiego stresu i wiem ze nerwy nic nie pomogą.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mikallo
ana.
Andzelisia cichutko tez gratuluje
No i mój teścior z dziś No i dziś termin @ temp 37.0 z telefonu wrzucam nie wiem czy dobrze widać, pół nocy myślałam, martwiłam się, aby test nie pokazał bladzioszka, dziś już jestem spokojniejsza Powoli chlone wszyscy jeszcze śpią uśmiecham się sama do siebie ,ale maź będzie miał minę
No i mój teścior z dziś No i dziś termin @ temp 37.0 z telefonu wrzucam nie wiem czy dobrze widać, pół nocy myślałam, martwiłam się, aby test nie pokazał bladzioszka, dziś już jestem spokojniejsza Powoli chlone wszyscy jeszcze śpią uśmiecham się sama do siebie ,ale maź będzie miał minę
Załączniki
Ostatnia edycja:
ana.
Jesssu jestem w ciąży !!!!Ana och jak cudownie!!!Gratulacje Kochana:** co za wspanialy dzien!!!
Andzelisia &!!!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
andzelisia
Super gratuluje :-).ja dzis zrobilam test ten dolaczony do owul oczywiscie negatyw.a wczoraj znalazlam jeszcze Pink strumieniowy i zrobilam wieczorem to delikatna kreska jest ale pamietam ze w poprzednim miesiącu tez na strumieniowym pinku byl bladzioszek a nic z tego nie wyszlo.w moim przypadku te pinki to jakis dziady.Pewnie znowu nie jestem w ciazy a ja pokazuja. Juz ich wiecej nie kupie :-)Andzelisia cichutko tez gratuluje
Podziel się: