reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Andzelisia mnie też wychodziły owulacyjne ale słyszałam że nie każdemu wychodzą bo prawdę mówiąc nie są od wykrywania ciąży tyle że przy becie niżeszj niż 10 wykrywają też bete

Majorcia No ja w sumie wczoraj rano już nie krwawiłam tylko lekkie plamienia a dzisiaj już kompletnie nic. Także sama nie wiem co myśleć bo na usg pęcherzyk był otoczony krwią. Wiec pewnie jeszcze musi poleciec.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Andzelisia a nie możesz zrobić innej firmy test tylko staraj się przez jakiś czas nic nie pić i przytrzymać trochę i nie chodzić do toalety i zrobić z innej firmy
Mam jeszcze tylko 1 z tych dolaczonych do owulacyjnych i jeden pink ale juz nie ten super czuly tylko ten zwykly o czulosci 25.jutro moze zrobie ten z tych owulacyjnych a pink zatrzymam na poniedziałek.

Andzelisia mnie też wychodziły owulacyjne ale słyszałam że nie każdemu wychodzą bo prawdę mówiąc nie są od wykrywania ciąży tyle że przy becie niżeszj niż 10 wykrywają też bete
Ja tym razem.owulacyjne mialam jakies dziady z niebieska końcówka.ze nawet jak mialam owulacje to druga kreska byla bladsza...a jak mialam te z rozowa koncowka to super pokazywaly owulacje :-)

Andzelisia jej widac kreseczke druga!!Matko co tu sie dzieje ♡♡♡♡
Mnie owulacyjne nie wychodzily wcale pozytywne w ciazy jak cos:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Imama może to wszystko to krwawienie niższy przyrost bety i progesteron przez to że poronilas ten jeden pęcherzyk i może utrzyma się ten drugi
Ale jak można tak napisać to może lepiej o tyle że to się stało wszystko na początku a nie później bo napewno im dalej tym gorzej

Majorcia No ja tez się tak i wtedy i teraz "pocieszam" ze to początek bo naprawdę nie wiem jak bym sobie psychicznie poradziła z utrata starszej ciąży. Z jednej strony chce żeby ta fasolka się utrzymała a z drugiej boje się bo czytam ze przy tak niskim progesteronie na początku to często nawet jak jest Ok to się traci dzidzie później i zaś ten stres! Ale ja tam zostawiam wszystko w rękach Boga wiec pozostaje mi czekać. Wszystko ma jakiś cel [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pięknie to napisałaś ja po drugim poronieniu zaczęłam robić badania i wtedy wyszła mi tarczyca Również sama brałam acard bo wyczytałam że często z hashimoto idzie w parze zespół fosfolipidowy i tak mi się udało tobie tez tego życzę

Ostatnia edycja:
reklama
Andzelisia tylko ostatnio też cię te pinki wprowadziły w błąd chodziło mi czy nie lepiej zrobić dla pewności test innej firmy jakiś bobo test czy inny niż się zastanawiać

Do góry