reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Andzielisia ja tam po cichu gratuluje!!! Super moim zdaniem się udało.
Przeczytaj jaka tam czułość jest, bo różne maja i to dlatego mogło Ci z rana nie wyjsc bo te do owulacyjnych to dodają przeważnie 25. A na owulacyjnych patrzyłaś czy masz wyraźne dwie kreski? Bo mi w 9 dpo wyszedł już właśnie na owu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Owulacyjne negatyw....a niby na tych ciazowych co byly z owulacyjnymi to pisalo czulosc 10 czyli taka sama jak tego super czulego pink.będziemy widziec co to będzie ale za bardzo nie nastawiam sie.a takie mam smaki dzis na piwko ale pewnie odpuszcze :-)

Andzielisia ja tam po cichu gratuluje!!! Super moim zdaniem się udało.
Przeczytaj jaka tam czułość jest, bo różne maja i to dlatego mogło Ci z rana nie wyjsc bo te do owulacyjnych to dodają przeważnie 25. A na owulacyjnych patrzyłaś czy masz wyraźne dwie kreski? Bo mi w 9 dpo wyszedł już właśnie na owu

Imama a owulacyjny powinien wyjsc pozytywny???

Andzelisia a nie możesz zrobić innej firmy test tylko staraj się przez jakiś czas nic nie pić i przytrzymać trochę i nie chodzić do toalety i zrobić z innej firmy

reklama
Andzelisia różnie to z tymi owulacyjnymk. Mi akurat wychodziły ale to nie ma pewności. Zrob jutro z rana tez ten pink i może jeszcze ten co masz dołączony do owulacyjnych i najlepiej będziesz wiedziała.

Do góry