reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewuszki...dziękujęza kciuki ale chyba nic z tego nie bedzie bo ja nie mam zadnych objawów...wczoraj to jeszcze jakis na siłe znalazłąm ale dzisiaj nic:-(.

ale trudno...zobaczymy

Czarodziejko oj znasz mnie widze kochana znasz...;-)

Tomus nie bierze antybiotyku bi nic poza gorączka i ogólnym osłabieniem mu nie jest,,,jest taki niespokojny a jednoczesnie zmęczony...lekarka dała kilka lekarstw i kazała jeszcze przeczekac...
Teraz śpi....

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Jestem nowa i myślę że mogę do Was dołączyć. Tak krótko o mnie, mam 28latek i 5 letniego synka, a teraz bardzo pragnę kolejnej pociechy z miłą chęcią dziewuszki. Będę na bieżąco zobaczymy jak dalej się potoczy. Pozdrowionka dla Was wszystkich.

witam witam bereshka sama jestem ciekawa co bedziesz miala,czujesz dziewczynke to moze jest..anufifi niech tomeczek zdrowieje,biedulek maly,usciskaj go,trzymam kciuki by wredotka do ciebie nie przyszla zycze ci tego z calego serca juz nie moge doczekac sie piatku i wiadomosci jakiej napiszesz.margaritko jestem jestem i mysle ze komp szybko mi nie nawali bo teskno bylo mi bez was,beti no jaka szkoda ze wredota dotarla do ciebie a myslalam ze sie udalo.ale niesmuc sie bedzie dobrze uda sie i bedziesz miala chlopczyka pod serduszkiem,a jak nie chlopczyka to dziewuszke,,ja czuje ze bede miec chlopczyka czwartego i tez jestem bardo szczesliwa.tak bardzo chcialam tego dzidziusia ze mi obojetne bylo co bedzie,prosila boga zeby bylo i jest za co bardzo bogu dziekuje,teraz prosze boga o to by bylo wszystko oki do konca ciazy by dzidzia urodzila sie zdrowa,kari 27 zycze ci by sie udalo zeby fasolinka juz byla,jarzebinko przejdz sie moze do lekarza da ci cos na przeziebienie,uwazaj na siebie i fasolinke,ankayoggga witamy na naszym forum jest tu naprawde super...

Witaj. Czytam wasze posty i jeszcze dokładnie nie pamiętam która jest zafasolkowana a która próbuje. Siedzę w pracy i cierpię na brak zajęcia.

reklama
Do góry