reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a u mnie teraz wróżby na całego,moja mama twierdzi ze bedzie córka bo obraczka się kręci w kółko :szok::-) koleżanka ze syn bo wyglądam dobrze hahahaha mam ich dość :-D:-D:-D

reklama
Witaj Kari

tak robiłam 3 dni przed testem owulacyjnym bo tylko taki w domu wtedy miałam i wyszła blada kreska, na internecie poczytałam troszku ze w przypadku ciąży testy owulacyjne są mylne bo pokazują stężenie poziomu HCG które pokazywać nie powinny :-D:tak:

za 3 dni zrobiłam już test ciążowy
Dziękuje za odpowiedz.Mam takie objawy jak opisałaś ,więc może mam jakieś szanse na fasolkę .

Witaj Kari

tak robiłam 3 dni przed testem owulacyjnym bo tylko taki w domu wtedy miałam i wyszła blada kreska, na internecie poczytałam troszku ze w przypadku ciąży testy owulacyjne są mylne bo pokazują stężenie poziomu HCG które pokazywać nie powinny :-D:tak:

za 3 dni zrobiłam już test ciążowy
Dziękuje za odpowiedz.Mam takie objawy jak opisałaś ,więc może mam jakieś szanse na fasolkę .

Kari wydaje mi się, że zafasolkowałaś, tak czuję :tak: czekam zatem z Tobą do testowanka

Czarodziejko, ja w te wróżby w ogóle nie wierzę i te serduchowanie przed...daje większe szanse na córkę ale tez na dwoje babka wróżyła

czy chłopak czy dziewczynka kocham to dziecko z całego serca :sorry2::tak:

reklama
Do góry