reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a u mnie teraz wróżby na całego,moja mama twierdzi ze bedzie córka bo obraczka się kręci w kółko :szok::-) koleżanka ze syn bo wyglądam dobrze hahahaha mam ich dość :-D:-D:-D

reklama
Witaj Kari

tak robiłam 3 dni przed testem owulacyjnym bo tylko taki w domu wtedy miałam i wyszła blada kreska, na internecie poczytałam troszku ze w przypadku ciąży testy owulacyjne są mylne bo pokazują stężenie poziomu HCG które pokazywać nie powinny :-D:tak:

za 3 dni zrobiłam już test ciążowy
Dziękuje za odpowiedz.Mam takie objawy jak opisałaś ,więc może mam jakieś szanse na fasolkę .

Witaj Kari

tak robiłam 3 dni przed testem owulacyjnym bo tylko taki w domu wtedy miałam i wyszła blada kreska, na internecie poczytałam troszku ze w przypadku ciąży testy owulacyjne są mylne bo pokazują stężenie poziomu HCG które pokazywać nie powinny :-D:tak:

za 3 dni zrobiłam już test ciążowy
Dziękuje za odpowiedz.Mam takie objawy jak opisałaś ,więc może mam jakieś szanse na fasolkę .

Kari wydaje mi się, że zafasolkowałaś, tak czuję :tak: czekam zatem z Tobą do testowanka

Czarodziejko, ja w te wróżby w ogóle nie wierzę i te serduchowanie przed...daje większe szanse na córkę ale tez na dwoje babka wróżyła

czy chłopak czy dziewczynka kocham to dziecko z całego serca :sorry2::tak:

reklama
Do góry