reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@leeleeth no i wierze tak wlasnie pol na pol ani sie nie ciesze, ale mam jakas tam nadzieje no i boje sie tez.
@Mikallo tak jak pisze millo najlepiej chyba tym samym testem tej samej firmy.

Mi testy owu dużo mocniejsze wychodziły, nie wiem czy w ten sposób jakkolwiek Ci pomagam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie Ana to bardzo wcześnie więc może być bladzioszek, poczekaj kilka dni i powtórz. Moja siostra teraz jest w 6tc i robiła 12dpo i negatyw 14dpo dopiero leciutka kreseczka, więc wszystko jest możliwe, a jak coś tam widzisz to jest szansa że się udało :-)

Ten stres to mnie wykończy. Do tego bardzo mi słabo nudności i mdłości dostałam. Od wczoraj niestety malutko ale niestety jasno brązowe upławy mam. Liczę ze przez to badanie usg ale wiadomo jakie myśli mam. Nigdy żadnych problemów w ciąży nie miałam a teraz co chwile coś.
Załamki idzie dostać. Czekam na jutro na ta betę. Najlepiej to chciałabym dostać coś na podtrzymanie ale tu taczej nie dają. Mam nadzieje ze znów nie poronie.
Temperatura dzisiaj ładnie skoczyła ale No bez bety to nic nie idzie stwierdzić.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ten stres to mnie wykończy. Do tego bardzo mi słabo nudności i mdłości dostałam. Od wczoraj niestety malutko ale niestety jasno brązowe upławy mam. Liczę ze przez to badanie usg ale wiadomo jakie myśli mam. Nigdy żadnych problemów w ciąży nie miałam a teraz co chwile coś.
Załamki idzie dostać. Czekam na jutro na ta betę. Najlepiej to chciałabym dostać coś na podtrzymanie ale tu taczej nie dają. Mam nadzieje ze znów nie poronie.
Temperatura dzisiaj ładnie skoczyła ale No bez bety to nic nie idzie stwierdzić.

Przeżywam tą Twoją sytuację jakbym sama jej doświadczała. Chyba moje hormony ciążowe tak na mnie wpływają. Nawet sny mam takie o dwóch pływających zarodkach. Wierze, że stress ogromny, postaraj się trochę odpuścić bo nie koniecznie jest to dobre.
Plamienie może być po usg.
Trzymam Kochana kciuki i myślami jestem z Tobą [emoji1320]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Imama mam nadzieje, ze wszystko sie jakos ulozy i bedzie wszystko w porzadku jutro juz wiecej cos bedziesz wiedziala, najgorsze to czekanie i strach ze moze znow cos byc nie tak, rozumiem cie, sciskam mocno.

Imama trzymam kciuki żeby wszystko było ok:-)Rozumiem twoje zdenerwowanie, pewnie też bym chodziła w stresie na Twoim miejscu. Musisz jakoś przetrzymać do jutra, ściskam:-)

no wlasnie i staram sie brac go za negatyw nie cieszy mnie to wogole i zaluje, ze go zrobilam @ mam miec dopiero w niedziele, ale mialam najprawopodobniej szybciej owulacje o dzien ,a po owulce zawsze mi mija 14 dni wiec niby w sobote jesli jestem 11 dpo tak jak ja sadze, ale monitoringu nie mialam wiec nic na 100%
Jak ci pisze na tescie ze do 5 minut sprawdzac to tylko do 5 minut sprawdzaj nie pozniej.Ja tez mialam cien cienia i to na 2 testach.potem dostalam jakiegos plamienia.Dzien pozniej nic. A za dwa dni rozkrecila sie @.Dodam ze nigdy zadnych plamien nie mialam od razu zawsze rozkrecla sie @.ja za 2 dni testuje :-)

reklama

No ciekawe czy u Ciebie to nowa ciaza czy jednak poprzednia sie utrzymala :-)

Do góry