reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
To chyba coreczka taka silna :-)No będę się cieszyć po becie bo to wszystko się może zdarzyć.
Lekarka mówiła to to wczesna ciąża i ogólnie się uśmiechała ze to napewno ciąża ale nie potrafi stwierdzić czy stara czy nowa ze musimy czekać na badania ze na takim wczesnym etapie to wszystko się może zdarzyć.
Buniczek ja to się nie znam wiec niebardzo pomogę. Gdzieś były podane wartości tu na forum jakie maja być na dziewczynke
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
![xnw40tc7sy506vxn.png](https://www.suwaczki.com/tickers/xnw40tc7sy506vxn.png)
PrzyszłaMama87
Majorcia dziękuje :*
ana.
dziewczyny zrobilam test nie wiem czemu zla jestem na siebie, mialam czekac i niby dzis 10 albo moze 11 dpo po 5 minutach wrocilam rozżalona do lozka, ze znow nic wyplakalam sie, wstalam zajzalam po godzince jeszcze raz i cos widze i teraz jestem zla na siebie, bo kreska prawie niewidoczna nie mam dobrego aparatu zeby wam wyslac zdjecie, bede sobie wlosy z glowy rwac zeby nie bylo powtorki jak 3 mce temu
( kupie dzis chyba drugi test, bo nawet nie mam jak sprawdzic bety tutaj i po co mi to bylo przed terminem @
mialam nauczke juz.
dziewczyny zrobilam test nie wiem czemu zla jestem na siebie, mialam czekac i niby dzis 10 albo moze 11 dpo po 5 minutach wrocilam rozżalona do lozka, ze znow nic wyplakalam sie, wstalam zajzalam po godzince jeszcze raz i cos widze i teraz jestem zla na siebie, bo kreska prawie niewidoczna nie mam dobrego aparatu zeby wam wyslac zdjecie, bede sobie wlosy z glowy rwac zeby nie bylo powtorki jak 3 mce temu( kupie dzis chyba drugi test, bo nawet nie mam jak sprawdzic bety tutaj i po co mi to bylo przed terminem @
mialam nauczke juz.
10-11dpo może byc jeszcze bardzo wcześnie. A test po godzinie może pokazywać cuda niekoniecznie prawdę. Daj sobie jeszcze kilka dni, kiedy masz @?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Imama trzymam kciuki i nie puszczam za ciąże Bedzie dobrze!
Ana ja wstrzymałbym sie z kolejnym testem do terminu @ albo dzień po.
Czy nie jest tak ze testy po upływie jakies czasu są juz niemiarodajne? pewność bedziesz miała w terminie @.
Trzymam kciuki zeby kreska ciemniala!
Czy nie jest tak ze testy po upływie jakies czasu są juz niemiarodajne? pewność bedziesz miała w terminie @.
ana.
no wlasnie i staram sie brac go za negatyw nie cieszy mnie to wogole i zaluje, ze go zrobilam @ mam miec dopiero w niedziele, ale mialam najprawopodobniej szybciej owulacje o dzien ,a po owulce zawsze mi mija 14 dni wiec niby w sobote jesli jestem 11 dpo tak jak ja sadze, ale monitoringu nie mialam wiec nic na 100%10-11dpo może byc jeszcze bardzo wcześnie. A test po godzinie może pokazywać cuda niekoniecznie prawdę. Daj sobie jeszcze kilka dni, kiedy masz @?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ana.
masz racje nie powinnam go brac pod uwage, postaram sie wytrzymac do terminu.Imama trzymam kciuki i nie puszczam za ciąże Bedzie dobrze!
reklama
Ana ja Cię rozumiem byłam taka sama też robiłam testy bardzo wcześnie i dzięki temu doszłam do wniosku że coś jest nie tak bo kreski nie przybierały na intensywności tylko raz były jaśniejsze raz ciemniejsze później już tylko bledsze jak miałam poronienie Z jednym synem też kreska pojawiła się po 30 minutach jak wróciłam wyrzucić test Jeżeli twoja kreska jest rozowawa a nie wyschnietym cieniem w miejscu gdzie powinna pojawić się kreska to może coś jest na rzeczy czego bardzo Ci życzę i wiesz napewno zajdziesz w ciążę tylko jednym to zajmuje dłużej
Podziel się: