reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana ja Cię rozumiem byłam taka sama też robiłam testy bardzo wcześnie i dzięki temu doszłam do wniosku że coś jest nie tak bo kreski nie przybierały na intensywności tylko raz były jaśniejsze raz ciemniejsze później już tylko bledsze jak miałam poronienie Z jednym synem też kreska pojawiła się po 30 minutach jak wróciłam wyrzucić test Jeżeli twoja kreska jest rozowawa a nie wyschnietym cieniem w miejscu gdzie powinna pojawić się kreska to może coś jest na rzeczy czego bardzo Ci życzę i wiesz napewno zajdziesz w ciążę tylko jednym to zajmuje dłużej
no wlasnie nie jest wyschnietym cieniem ,rano wczesnie robilam test i tak mi sie zdawalo ze cos tam jest, ale doszlam do wniosku, ze pewnie mi sie zdaje, bo raz widzialam, a raz nie, polozylam sie wyplakalam wstalam patrze nosz kurne cos tam jest, boje sie teraz, ze moze to znow biochemiczna, dlatego tak blada kreska, albo po prostu nic nie ma chyba to zdecydowanie lepsze, Antonia cos chyba pisala ze tak miala.
Z drugim synem test mi tez wydzedl po czasie ,wpatrywalam sie dlugo i pamietam, ze robilam po dwoch dniach pewna, ze kreska ciemnijsza i wcale nie byla wyrazna jakas, no nic musze byc cierpliwa, poczekac, tylko tyle mi pozostaje.
Moge zadac ci pytanie? co bylo powodem twoich poronien, bo wnioskuje ze zdazylo sie to tobie nie raz

reklama
Ana to ze kreska bedzie jasniutka nie znaczy ze to znowu biochemiczna przeciez..pamietasz moje testy? Od cienia cienia..po cien..po jasniutka kreske i dopiero chyba w 14 lub 15 dniu po owu mocne.Najlepszy test u mnie to byl bobo test.. pink nie dawal tak rady.
Zaciskam kciuki:*Nie rob sobie wyrzutow bo to nic nie zmieni ze zrobilas test wczesniej czy jakbys zrobila dopiero w nd..jak ma byc negatyw to i tak bedzie i i tak bedziesz przygnębiona niestety:(a jak jest to pozytyw to na dniach sie wyjasni:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

millo
Ana to ze kreska bedzie jasniutka nie znaczy ze to znowu biochemiczna przeciez..pamietasz moje testy? Od cienia cienia..po cien..po jasniutka kreske i dopiero chyba w 14 lub 15 dniu po owu mocne.Najlepszy test u mnie to byl bobo test.. pink nie dawal tak rady.
Zaciskam kciuki:*Nie rob sobie wyrzutow bo to nic nie zmieni ze zrobilas test wczesniej czy jakbys zrobila dopiero w nd..jak ma byc negatyw to i tak bedzie i i tak bedziesz przygnębiona niestety:(a jak jest to pozytyw to na dniach sie wyjasni:*

millo ty robilas chyba 10dpo? tak cos pamietam,ze szybko ale nie pamietam jak blady byl test twoj.tak blada kreska w biochemicznej wyszla mi w 12 dpo datego sie troche boje, ale nic musze myslec pozytywnie, albo nastawic sie ze to pomylka poprostu, mam jeszcze jeden ten samej firmy powtorze za dwa dni , a kupie dzis inny i zrobie najwyzej w terminie @ i sie wyjasni.

Ana moje testy :)takze widzisz jaki cienie 10dpo
20170319_061609.jpg

Załączniki

• 20170319_061609.jpg
    20170319_061609.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 343
20170319_062806.jpg
20170320_063900.jpg

Załączniki

• 20170319_062806.jpg
    20170319_062806.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 343
  • 20170320_063900.jpg
    20170320_063900.jpg
    72,1 KB · Wyświetleń: 352
@ana. kurczę... mi się wydaje, że musisz powtórzyć test za kilka dni i dopiero bedziesz miała pewność. Wiem, że jak się zrobi pierwszy, to później korci żeby robić nastepne...

A u mnie dziś termin @, test pojazuje tak samo intensywną karteczkę jak ostatnio Chyba juz po 3 dniach powinna być ciemniejsza...

@ana. kurczę... mi się wydaje, że musisz powtórzyć test za kilka dni i dopiero bedziesz miała pewność. Wiem, że jak się zrobi pierwszy, to później korci żeby robić nastepne...

A u mnie dziś termin @, test pojazuje tak samo intensywną karteczkę jak ostatnio Chyba juz po 3 dniach powinna być ciemniejsza...

U mnie dopiero po ponad tygodniu była na tyle ciemna, że uwierzyłam, w ciąże

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ana No Ty to niecierpliwa, zreszta jak każda z nas ja tez jakoś 11 dpo robiłam i był cień. Ale dobrze ze nie wzięłam testów na wakacje bo bym zauważyła ze nie ciemnieją wogole! A zaraz jak wróciłam to zaczęłam krwawic i zrobiłam test i bladzioch był.
Trzymam kciuki bo to za szybko żeby odrazu uznać ze się nie udało. Poczekaj z dwa dni i spróbuj znów zrobić.
Andzelisia chyba miała tak ze po czasie była kreska a później już niestety okazało się ze nie jest w ciąży. A masz owulacyjne? U mnie to widzisz owulacyjne pokazały i teraz nakierowaly i zrobiłam test coazowy bo przecież bym ciążowego nie robiła bo miałam ledwo co @.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mikallo a robisz testy tej samej firmy? U mnie slabe byly na jednej marce i nie ciemnialy a jak kupilam bobo to nagle 2 tluste grube krechy;)

Do góry